Bende farkında olmadan yatıyorum malesef
Günaydın canım valla bugün aynısını yaşadım sırt üstü nasıl uyumussam sola dönmek o kadar zor oldu ki sanki her yerim batmış gibi. Benim için nst.lerde eziyet olmuştur hep yatamam yatsam kalkamam
Ben de hep sırt üstü uyanıyoum. Ama aksine bana cok rahat geliyo. O kadar yastık koyuyorum sırta donmiyim dir gene donmüş oluyorum
sola yatınca sol bacağım kasılıyor o yüzden sırt üstüne geciyorum sanırım, amuda kalkıp uyucaz heralde ne tarafa dönsek dertValla hiç bilemedim canım ama gebelik sürecinde boya kullanan çok oluyor bitkisel açıcılar varsa en azından kimyasal olmamasından daha iyidir.Botoks hamilelikte önerilmiyor .
Yok Zerefcim sırt üstü yatmakla ağrı artmaz kıramp gibimi ağrın son düzlüğe doğru gidiyoruz ağırlar ister istemez artıyor
bu hakiki kuşburnu nerede bulunuyor aktarlarda falan mi? ben de almak istiyorum ama her yere güvenim sıfırÇok geçmiş olsun. Bol bol sıvı tüket hakiki kuşburnu varsa sallama olanlardan değil öksürüğü çok güzel kesiyor içine birazda bal koy hemde c vitamini deposu Allah şifa versin
Kusburnunun kuru meyvesini alacaksin kuzum kaynatacaksin yumusayinca biraz kasikla ez aromasi da gecsin icbu hakiki kuşburnu nerede bulunuyor aktarlarda falan mi? ben de almak istiyorum ama her yere güvenim sıfır
Kiz yok bu oralet olan
hahahah valla bu hamilelik bana çok şey öğrettiKiz yok bu oralet olanaktardan kusburnu alacan kurusunu verirler zaten onu kaynatacan
Yapılıyor eşim geçen hafta yaptırdı halsiz hissediyorum dedi kimse yokmuş sırada ama çok geç 7 saat sonra çıktıKızlar günaydın. Eşim bu sabah çok kötü uyandı. Boğaz ağrısı, öksürük, hapşırık. Sırtım da ağrıyor diyor. İşin kötü tarafı benim de ağrıyor sırtım ama dünden beri camış gibi yatıyoruz. Yatmaktan mı hastalıktan mı yoksa benimki hamilelikten mi çözemedim. Kovid testi yapılıyor mu hala bilginiz var mı? Gitsem yaptırsam diyorum? Doktoruma haber verirdim duruma göre?
Biz karadenizliyiz annem köyden getirtiyor kurutulmuş bi şekilde nerde satılır bilmiyorumbu hakiki kuşburnu nerede bulunuyor aktarlarda falan mi? ben de almak istiyorum ama her yere güvenim sıfır
Bende uykumda hep sağa dönmüş uyanıyorum korkarak dönüyorum hemen solasola yatınca sol bacağım kasılıyor o yüzden sırt üstüne geciyorum sanırım, amuda kalkıp uyucaz heralde ne tarafa dönsek dert
Bizde karadenizliyiz annem köyden hiç kuşburnu getirmedi yaBiz karadenizliyiz annem köyden getirtiyor kurutulmuş bi şekilde nerde satılır bilmiyorumbi kere pazarda görmüştüm sanki bi de güvenilir bi aktar varsa tanıdığınız orda bulabilirisniz belki
Günaydın canım. Farkedilmiş ve gözetim altında olmanız büyük şansGünaydın kizlar
Banada dua edermirmisiniz dünden beri hastanede yatıyorum suyum azalmış bebeğin gelişimi iki hafta geri protein kacagida hafif başlamış doğum olabilir ama daha çok küçük çok korkuyorum henüz 1400 gram iki hafta daha bekler inşallah
Haftası ileri ama gelişimi iki hafta geri 1400gram miniğim dahaGünaydın canım. Farkedilmiş ve gözetim altında olmanız büyük şansinş bekler dediğin gibi ama yıl başını beraber geçirmek isterse de, haftası ilerde nasılsa. İnş sorun da olmaz zaten. Geçmiş olsun.
Canım gözün aydın zorlu süreç geçti çok şükür sağlıkla İpek kıza kavustun.Rabbim tez zamanda sağlıkla minnosla beraber evinize dönmeyi nasip etsin inşallah8 yıl önce yaptığım doğumda bile ne ip ne bandaj vardı. Sıktılar opsite ı daha hastanede banyo yaptım. Şuan 30x50 cm gibi devasal bi bandaj var. Kanamam neredeyse bitti ama inan sormak bile istemiyorum buradakilere normal mi diye. İlk doğum sonrası kum torbaları dan sanırım baya fazlaydı kanama.
Yarına kalmayacsklsr heralde biz kalır mıyız bilmiyorum kuzum bu gece çıkartalım sizi dedi Dr visitte, biz bebek burada bi gün daha kalalım dedik. Sabahtan çıkartmszlarsa gel kuzum işin de yoksa, laflarız.
Sadece gözlem canım. 1.badamak bile değil tüm bebekler stabil onun olduğu odada. Ama kesinlikle yasak günde 1e zor ikna ettim. 50 tane güvenlikten geçiyorsun telefon onayı gelmezse geçiriyorlar. Yürüyerek gidemiyorsun taşıma için gelecek hastabakıcıları bekliyorsun. Gerçekten rezil bir kast sistem var. İşte tek umudumuz tedavi Red imzalamak şuan umarım kabul ederler
gelişimin 2’hafta önde veya geride olması normal kabul ediliyor ama kafa gelişimini bilmiyorum. bence birkaç doktor görüşü daha alabilirsinizarkadaşlar mrb. Benim bebeğimin kafa gelişimi 2 hafta önde. Doktorumuz bu yüzden normal doğum zor olur riske atmayalım dedi. Büyük ihtimal sezeryan görünüyor. Bizim gibi olan var mı
ya bende dün nst sonrası bel ağrısından mahvoldum kuyruk sokumum hala deli gibi ağrıyor, bebişte az kilo almış dedi dr T the economist yumurta benim bebeye aldırmamış bak günde 2 tane mutlaka yerim severimBende uykumda hep sağa dönmüş uyanıyorum korkarak dönüyorum hemen solaGeçen ilk defa nstye girdim 20 dk kadar sırtüstü yattım kalkarken her yerim ağrıyordu benimde.
Ahaha ben sevmeyerek yiyorum ondan herhaldeç
ya bende dün nst sonrası bel ağrısından mahvoldum kuyruk sokumum hala deli gibi ağrıyor, bebişte az kilo almış dedi dr T the economist yumurta benim bebeye aldırmamış bak günde 2 tane mutlaka yerim severim
bol peynir ye canim bir de yogurtç
ya bende dün nst sonrası bel ağrısından mahvoldum kuyruk sokumum hala deli gibi ağrıyor, bebişte az kilo almış dedi dr T the economist yumurta benim bebeye aldırmamış bak günde 2 tane mutlaka yerim severim
Yok çok şükür kafası haftasıyla uyumlugelişimin 2’hafta önde veya geride olması normal kabul ediliyor ama kafa gelişimini bilmiyorum. bence birkaç doktor görüşü daha alabilirsiniz
Olabilir demir olabilirDuyumun doğruluğunu bilmiyorum ama kan serumu dediğiniz damardan demir serum mu? Gecen hafta tip fakultesinde ücretsiz aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?