2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende farkında olmadan yatıyorum malesef

Günaydın canım valla bugün aynısını yaşadım sırt üstü nasıl uyumussam sola dönmek o kadar zor oldu ki sanki her yerim batmış gibi. Benim için nst.lerde eziyet olmuştur hep yatamam yatsam kalkamam

Ben de hep sırt üstü uyanıyoum. Ama aksine bana cok rahat geliyo. O kadar yastık koyuyorum sırta donmiyim dir gene donmüş oluyorum

sola yatınca sol bacağım kasılıyor o yüzden sırt üstüne geciyorum sanırım, amuda kalkıp uyucaz heralde ne tarafa dönsek dert

Çok geçmiş olsun. Bol bol sıvı tüket hakiki kuşburnu varsa sallama olanlardan değil öksürüğü çok güzel kesiyor içine birazda bal koy hemde c vitamini deposu Allah şifa versin
bu hakiki kuşburnu nerede bulunuyor aktarlarda falan mi? ben de almak istiyorum ama her yere güvenim sıfır

Yapılıyor eşim geçen hafta yaptırdı halsiz hissediyorum dedi kimse yokmuş sırada ama çok geç 7 saat sonra çıktı

bu hakiki kuşburnu nerede bulunuyor aktarlarda falan mi? ben de almak istiyorum ama her yere güvenim sıfır
Biz karadenizliyiz annem köyden getirtiyor kurutulmuş bi şekilde nerde satılır bilmiyorum bi kere pazarda görmüştüm sanki bi de güvenilir bi aktar varsa tanıdığınız orda bulabilirisniz belki

sola yatınca sol bacağım kasılıyor o yüzden sırt üstüne geciyorum sanırım, amuda kalkıp uyucaz heralde ne tarafa dönsek dert
Bende uykumda hep sağa dönmüş uyanıyorum korkarak dönüyorum hemen sola Geçen ilk defa nstye girdim 20 dk kadar sırtüstü yattım kalkarken her yerim ağrıyordu benimde.

Biz karadenizliyiz annem köyden getirtiyor kurutulmuş bi şekilde nerde satılır bilmiyorum bi kere pazarda görmüştüm sanki bi de güvenilir bi aktar varsa tanıdığınız orda bulabilirisniz belki
Bizde karadenizliyiz annem köyden hiç kuşburnu getirmedi ya anca ıhlamur doldurmuş evi

Günaydın canım. Farkedilmiş ve gözetim altında olmanız büyük şans inş bekler dediğin gibi ama yıl başını beraber geçirmek isterse de, haftası ilerde nasılsa. İnş sorun da olmaz zaten. Geçmiş olsun.

Haftası ileri ama gelişimi iki hafta geri 1400gram miniğim daha

Canım gözün aydın zorlu süreç geçti çok şükür sağlıkla İpek kıza kavustun.Rabbim tez zamanda sağlıkla minnosla beraber evinize dönmeyi nasip etsin inşallah yeni gördüm. Meleğimizin bahtı hep güzel olsun inşallah.

arkadaşlar mrb. Benim bebeğimin kafa gelişimi 2 hafta önde. Doktorumuz bu yüzden normal doğum zor olur riske atmayalım dedi. Büyük ihtimal sezeryan görünüyor. Bizim gibi olan var mı

arkadaşlar mrb. Benim bebeğimin kafa gelişimi 2 hafta önde. Doktorumuz bu yüzden normal doğum zor olur riske atmayalım dedi. Büyük ihtimal sezeryan görünüyor. Bizim gibi olan var mı
gelişimin 2’hafta önde veya geride olması normal kabul ediliyor ama kafa gelişimini bilmiyorum. bence birkaç doktor görüşü daha alabilirsiniz

ç
Bende uykumda hep sağa dönmüş uyanıyorum korkarak dönüyorum hemen sola Geçen ilk defa nstye girdim 20 dk kadar sırtüstü yattım kalkarken her yerim ağrıyordu benimde.
ya bende dün nst sonrası bel ağrısından mahvoldum kuyruk sokumum hala deli gibi ağrıyor, bebişte az kilo almış dedi dr T the economist yumurta benim bebeye aldırmamış bak günde 2 tane mutlaka yerim severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…