2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kahvaltıda ne yemiştin sorması ayıp bende diyet yapıyorum sözde bu sabah kahvaltı hazırlamaya vaktim olmadı iki dilim çavdarla sandviç yaptım 150 çıktı

Günaydın herkese hepimizde ağrılar nerdeyse başlamış benim oğlum da kaburgami cok acitiyor. Gece uyku en az yirmi kez idrara kalkmaktan yok zaten gündüz ölü balik gibiyim
Dünkü kontrolde oğlum 2250gram cikti bir hafta ileride dedi doktor. Yavrucum ben zayifim nasil taşıycam boyle giderse analar ceker yükü ilk defa suyu biraz fazla cikti ona takildim bisey yiyebildigim yok zaten. Haftaya kontrolde tahlillerime bakilicak. Rahim agzimda 28mm çıkıyor bizi korkuttu bebeğim ama baya büyüdü be☺

Maşallah sübhan allah nazar değmesin tombik tombik bebeklerimiz olsun günlerinde doğsunlar inşallah aminn

Şeker yüksekliği kadar düşüklüğü de iyi değil galiba benim şekerim çok düşük. Geçen gün midem bulanır gibi oldu elim ayağım titredi eşime dedim iyi değilim tansiyonu ölçelim tansiyon normal çıktı şekere baktım yemekten bir saat sonra tokluk şekeri 65. Doktora danışmalımıyım

Ay masallah kuzum ne guzel bir doğum hikayesi. Ben 21.haftadan beri sanciliyim ya bu sanci bile zor geliyor bana bazen ondan tedirgin oluyorum. En mantiklisi gec gitmek iyice acilmak en azindan suni sanci almamak. Kilo dayanikliligi arttirir gibi geliyor bana. Ben 45 oğlum 3.5 olursa kafamda hep zorlanırım düşüncesi var benim vajinismus gecmisimde var muayene de bile kasıyorum sert davranılırsa.

Çok düşük gerçekten açlık şekeri bile 70-92 arası senin tokluk 65 çıkmış

Olabilir kız eskiden bekliyormuş doktorlar ben de 43 haftalıkken bakmışlar doğmuyorum, almışlar

Bence danismalisin mimoza. Tokluk icin düşük sanki

Ahaha ay inanmıyorum ne değişik hikayeler

Zayıflıkla alakası yok canım iki kişi tanıyorum çöp gibi dediğimiz zayıflık tabiri varya öyleler gayet rahat doğumları oldu çok şaşırdım öyle saatlerce sancı çekme zorlanma da olmadan birde. Bebeklerde 3.5 kg üzeri. Hep böyle bir hamile olmak istemişimdir ben yiyeyim bebek kilo alsın ben almayayım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…