2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bendede döküntüler ufak kırmızı benekler olmasa çatlak diycem ama çatlakta degil umarım geçer sürekli kaşımdıgı için bebegide rahat ettirmiyorum onada ayrı üzülüyorum neyse rabbim beterinden korusun bunada şükür diyelim, teşekkür ederim canım cevapladın için
bu benim tecrübeme göre göbeğin büyüyüp cildin gerilmesinden dolayı oluyor aynı durum bende de var cildim zaten çok kuru. hele ki duştan çıkınca aman yarabbim çıldırıyorum

Gece gece yine uykum kaçtı ocak anneleri grubuna daldım aramızda bir hafta 10 gün olan analar doğum belirtilerinden bahsediyor galiba sona çok yaklaştık
Sağlıcakla zamanında gelsin insalalh hem. Ruhen hemde bedenen hazirlikli olmak lazim

Gece gece yine uykum kaçtı ocak anneleri grubuna daldım aramızda bir hafta 10 gün olan analar doğum belirtilerinden bahsediyor galiba sona çok yaklaştık
Hayırlısıyla sağlıklıca kucaklarımıza alalım yavruları inşallah hamileliğin son zamanları ağır geçiyor bende. Bir daha cesaret edebilir miyim bilmiyorum

Sana da çok geçmiş olsun canım. Bu süreçte ağır ilaçlar kullanamadığımız için doktorlar da pek bir çare bulamıyorlar maalesef. Güneş alerjisi tetiklemiş olabilir. Ama egzama da yaygın bu ara, başka bir şeye alerjik durumun da olabilir. Bir cildiye doktoruna gitmeni öneriyorum. Baktıkları anda anlıyorlar ne olduğunu. Ama sadece karın kısmında olması bana da ilk etapta karnının büyütmesinden, gerilmesinden kaynaklı olabileceğini düşündürdü. Ama yine de doktor bilir en iyisini

Bilemedim ya sanki her yerin kaşınırdı. Sabun fena kurutur yalnız bence. Bebe yağı filan sürmeyi dene eğer evde varsa. Vazelin yerine farklı nemlendiriciler dene.

Benim iki kızımınki de evde duruyor, hatıra kutusu yapmıştım. Onun içinde

Senin bir şeye allerji çıkmış olmasın? Benim ilk kızımda yumurta alerjisi oluştu. Sırtım fena dökmüştü kırmızı kırmızı. Yumurtayı kestim geçti.

Çerçeve yapan da var canım ilk kıyafeti bir tutam saçı göbek bağı falan ben fen lisesi bahçesine gömdüm oğlumun göbek bağını

Benim iki kızımınki de evde duruyor, hatıra kutusu yapmıştım. Onun içinde
Oğlumun göbek kordonunu da 8 sene sakladım kardeşi olursa ikisinin göbek kordonunu bir gömerim diye sonra baktım evleneceğim yok fen lisesi bahçesine gömdüm kardeşlerin bağları kuvvetli olur dediler ondan saklamıştım

günaydın canim tam göbek deliği çevremi görseniz pek sevesim gelmiyor
Çatladı mı canım olsun hiç endişe etme krem sürmeye devam et doğumdan sonrada sür hafifler belki geçer bile. Ben anlamamıştım o zamanlar pahalı geliyordu krem falan bide izindeydim maaş yoktu kaldı kalan şimdi beyaz ama gözüme çarpmıyor

Bilemedim ya sanki her yerin kaşınırdı. Sabun fena kurutur yalnız bence. Bebe yağı filan sürmeyi dene eğer evde varsa. Vazelin yerine farklı nemlendiriciler dene.
Denedim canım bebek yağı, nemlendirici, zeytin yağı ama fayda etmedi bir bu sabun ve vazelin iyi geldi, büyük ihtimal tahlili yaptırmıycam cuma tekrar doktora gidicem bakalım inşallah doktordan azar yemem yaptırmadım diye

Senin bir şeye allerji çıkmış olmasın? Benim ilk kızımda yumurta alerjisi oluştu. Sırtım fena dökmüştü kırmızı kırmızı. Yumurtayı kestim geçti.
Güneş alerjim var canım kış güneşi etkilemez diye 15 dakika güneşte durdum Sonrası zaten geçmek bilmeyen kaşıntı normalde kremim var direk kaşıntıyı kesiyor ama hamilelikte kullanımı yasakmış,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…