2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok canım senin hikayen de bana benziyor. Ben de diyetisyene gittim. Hatta son üç ay kilo verdim ama bebek almaya devam etti. 4 kg doğdu zaten.
o zaman genetik olabilir bebek kilolu doğmak istiyor diyebilir miyiz
şeker ölçümü yapıcam haftaya tekrar çağırdı bakalım bu hafta dikkat edeyim ne olacak karnımda da C çeklinde duruyor kafa yukarda ayaklar aşağıda bu da dönmezse oğlum gibi makat geliş olacak

Doğum yapanlar bebeğin çıkış anının değilde ıkınma ve sancı sürecinin zor olduğunu söylüyoe hep. Bende çıkış anından korkuyorum ama hissedememek daha kötü değil mi ya epiduralle

Epidurali veren ekip cok önemliymiş önemliymiş genelde amac ikinmayi etkilemeyecek dozda vermek o an konfor sağlamak anneye ama her ekip tutturabilir mi bilemiyorum canim. Benim cesaretim ancak epidurale yeter

cocikim nasıl isterse öyle gelsin saygı duyuyorum ama sezaryenden çok korkuyorum

Halledicez kuzum insaAllah bunuda

Kızlar çok çok az miktarda enfeksiyon varmış ağrı yapmazmış benim çok sancım var kaç gündür sağlık ocağındaki doktor ilaç veremem hastaneye git sancın var senin dedi eşimi bekliyorum
Canım nstye girdinmi sancı derken nerenden geliyor böyle durumlarda kasılma sertleşmeyse druna bir danış endol içmene izin verirse rahatlayabilirsin belki

Ayyy ciğer geliştiriciyi vurdurdum 2 ampul bi saat oldu belim karnım ağrıyo gibi adet sancısı gibi hissediyorum psikolojiktir inşallah yeaaa 2sini de yarın vurulcm ayyy çok korktum ben
Gecen hafta carsamba persembe vuruldum ama bana bir gün bir doz oteki gun bir doz seklinde vuruldu. Nstde kasilmam ve taşikardim oldu bilmiyorum iğne yüzünden mi. Başka bi sanci ağrı yapmadi bende. Bu haftalarda hic igne oncesi sanci hissetmemis miydin?

Kızlar çok çok az miktarda enfeksiyon varmış ağrı yapmazmış benim çok sancım var kaç gündür sağlık ocağındaki doktor ilaç veremem hastaneye git sancın var senin dedi eşimi bekliyorum
Geçmiş olsun canım stres yapma sakın daha çok sancın çıkar bu aylarda bir miktar sancı normal ama şuan ne kadar sancı çektiğini bilmiyorum tabiki. Haberdar etmeyi unutma emi müsait olursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…