- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Benide suni sancıyla doğurmuş anam gelmemişimOlabilir kız eskiden bekliyormuş doktorlar ben de 43 haftalıkken bakmışlar doğmuyorum, almışlar
Bende anlamadım neden çıkıyor ki 75 lik şeker yüklemesi yaptırdı doktor neyse az kaldı sayılır sıkıcaz artık dişimiziaz önce kahveyle bi tane çikolata yedim ölçtüm 89 ama iki dilim ekmek 150 ye çıkarıyor çok saçmasanki karbonhidrat şekerden çok çıkarıyor gibi
bendede şeker var hangi çikolatayı yedin ay yazsanda bende bugün kahve yanında yesem madem çıkartmamış şekeri çok şüküraz önce kahveyle bi tane çikolata yedim ölçtüm 89 ama iki dilim ekmek 150 ye çıkarıyor çok saçmasanki karbonhidrat şekerden çok çıkarıyor gibi
Ben 45 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum boyumda uzun gören herkes göbeğin olmasa hamile olduğun anlaşılmaz diyor bakalım bizim kız kaç kilo doğacak ama annemde benim gibiymis beni 3.5 kardeşimi 4.5 kilo doğurmuşZayıflıkla alakası yok canım iki kişi tanıyorum çöp gibi dediğimiz zayıflık tabiri varya öyleler gayet rahat doğumları oldu çok şaşırdım öyle saatlerce sancı çekme zorlanma da olmadan birde. Bebeklerde 3.5 kg üzeri. Hep böyle bir hamile olmak istemişimdir ben yiyeyim bebek kilo alsın ben almayayım ama olmadı
Yok canım senin hikayen de bana benziyor. Ben de diyetisyene gittim. Hatta son üç ay kilo verdim ama bebek almaya devam etti. 4 kg doğdu zaten.Diyetisyene yönlendirdi işin garibi ben hiç kg almamışım 3 haftadır ama çocuk aşırı irileşmiş
35 haftalık gibi ölçümler aşırı kafama taktım bir sorun mu var acaba diyebende de şeker çıkmamıştı 2 kere yükleme yapıldı sonradan şeker çıkar mı ki
Nasil ki vajiyi yendik bunu da hallederiz be kuzu.Kuzu bende normal dogum istiyorum epidural de istiycem buyuk ihtimal, ben de cekiniyorum vajinismus gecmisiden dolayi cekincem var ama denemek istiyorum bnece yapabiliriz kimler kimler doguruyor bedenimiz buna hazir sadece beyin olarak hazirlanmamis gerekiyo
Ya asıl beni aldırmak istedikleri bi hikaye var yaşı büyük olduğu için utanmış annem. O bomba. Babam rusya’da ona haber gönderiliyor gel hamileyim çocuk aldırcazAhaha ay inanmıyorumne değişik hikayeler
Pelitin klasik madlen çikolatalarından yedim bi tane bitterbendede şeker var hangi çikolatayı yedin ay yazsanda bende bugün kahve yanında yesem madem çıkartmamış şekeri çok şükür
Genetik de olabilir canım bebeğin kilosu senin zayıflığın. Ama maşallah nazar değmesin zayıf annelere bayılıyorumBen 45 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum boyumda uzun gören herkes göbeğin olmasa hamile olduğun anlaşılmaz diyor bakalım bizim kız kaç kilo doğacak ama annemde benim gibiymis beni 3.5 kardeşimi 4.5 kilo doğurmuş
Ay masallah. Ben vücut kitle endeksinin baya asagisindayim canim biraz da kafama taktim farkındayım. Zaten bu kilo ile normal doguramazsin derse doktorum o zaman degerlendiririm. Su an icin normal doğum olur diyor. Bende onlardanim.ama hic boyle olsun istemiyorum su an sadece bebeğim kilo aliyor.Zayıflıkla alakası yok canım iki kişi tanıyorum çöp gibi dediğimiz zayıflık tabiri varya öyleler gayet rahat doğumları oldu çok şaşırdım öyle saatlerce sancı çekme zorlanma da olmadan birde. Bebeklerde 3.5 kg üzeri. Hep böyle bir hamile olmak istemişimdir ben yiyeyim bebek kilo alsın ben almayayım ama olmadı
Nasibinde varmış canım yiyecek ekmek. Rabbim korusun ne olursa olsun aldırmayı düşünmem hayat şartlarını bilemiyoruz ama. Biz 3 kardeşiz en küçükten sonra annem kazara hamile kalmış birde ordu dan izmire yeni gelmişiz kimse yok tanıdık çocuklar küçük aldırmış bir tane şimdi hala pişman günahını çekicem onun der hepYa asıl beni aldırmak istedikleri bi hikaye var yaşı büyük olduğu için utanmış annem. O bomba. Babam rusya’da ona haber gönderiliyor gel hamileyim çocuk aldırcazannem köyde çünkü inemez tek başına. Neyse babam geliyor doktor ayarlanıyor, annem o gece rüyasında süt danası görüyor bunu da kız çocuğuna yoruyor. Bide memelerini çürümüş görmüş. Sabah babama diyor ben aldırmıcam kız bu. Babam da ikna oluyor kızı duyunca. Ulan annem rüyasında çürümüş meme görmese bok yoluna gidecektim ya
Benimde canım bitter istiyordaa gerçi sanki sütlü istese yiyebilcemPelitin klasik madlen çikolatalarından yedim bi tane bitteryanında kahve içtim belki o bastırmıştır acık
Kendine güven canım zayıfta olsan belki çatın bize göre daha müsait yada kemiklerin sağlam bilemiyoruz ki.Ay masallah. Ben vücut kitle endeksinin baya asagisindayim canim biraz da kafama taktim farkındayım. Zaten bu kilo ile normal doguramazsin derse doktorum o zaman degerlendiririm. Su an icin normal doğum olur diyor. Bende onlardanim.ama hic boyle olsun istemiyorum su an sadece bebeğim kilo aliyor.
Ya o zamanlar büyük yaşta hamile kalmak ayıplanıyormuş. En küçük abimle 14, en büyüğü ile adamda 20 yaş var. 40 yaşında doğurdu beni. Annem kıyıdan dönmüş valla eminim benimki de aldırsa çok pişman olurdu.Nasibinde varmış canım yiyecek ekmek. Rabbim korusun ne olursa olsun aldırmayı düşünmem hayat şartlarını bilemiyoruz ama. Biz 3 kardeşiz en küçükten sonra annem kazara hamile kalmış birde ordu dan izmire yeni gelmişiz kimse yok tanıdık çocuklar küçük aldırmış bir tane şimdi hala pişman günahını çekicem onun der hep
Kizlarr ülker'in bitter çikolatası var vegan, dış kabı yeşil. Sekeri ne ölçüde etkiliyor bilmiyorum ama aşırı kaliteli bir cikobendede şeker var hangi çikolatayı yedin ay yazsanda bende bugün kahve yanında yesem madem çıkartmamış şekeri çok şükür
Bende oyleydim hamilelikte 17 kilo aldım benim doktorum ikizdi taşıyabilecekmisin dedi o derece zayıftım şimdi hiç ses etmiyor hatta ne istiyosan ye diyor ama eminim doğumdan sonra kendi kendine eski kiloma dönerim yani kafana takma genetik bu tarz şeylerAy masallah. Ben vücut kitle endeksinin baya asagisindayim canim biraz da kafama taktim farkındayım. Zaten bu kilo ile normal doguramazsin derse doktorum o zaman degerlendiririm. Su an icin normal doğum olur diyor. Bende onlardanim.ama hic boyle olsun istemiyorum su an sadece bebeğim kilo aliyor.
40 ta bende bir tane daha istiyorum nasipseYa o zamanlar büyük yaşta hamile kalmak ayıplanıyormuş. En küçük abimle 14, en büyüğü ile adamda 20 yaş var. 40 yaşında doğurdu beni. Annem kıyıdan dönmüş valla eminim benimki de aldırsa çok pişman olurdu.
Daha once doğum yaptin mi canim? Bende simdi doguma hazirlik egitimi alsam diyorum ama instagramda o kadar cok kisi var ki hangisi iyidir nasil secicez kaldim oyle. Kendim youtubedan videolar izledim orada da aksine ilk faz gectikten sonra yani 5 6 cmden sonra asil doğum sancilarinin başladığını soyledi ebe. Bir de bebek cikarkenki aci anini dusunerek epidural istiyorum. Bazi yorumlarda 4,5 cm olunca takilanlari okudum demekki doktorun kendi insiyatifi de var.Canim bence onu kiloyla minyon olmakla alakasi yok ama epidural icin 6 cm aciklik olmasi gerekiyor demisti doktor bana ,zaten en zoru o 6 cm gelebilmek bence sonrasi kolay
Yok canım sezaryen doğurdum makat gelişti dönmemişti evlat bu da arada 2 sene olduğu için mecburi sezaryen zatenİlk bebik normal mi doğmuştu? Ablama ilk hamileliğinde 4 kilodan fazla diyip sezaryen yapmışlardı çocuk 3600 gibi bişi doğmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?