2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
az önce kahveyle bi tane çikolata yedim ölçtüm 89 ama iki dilim ekmek 150 ye çıkarıyor çok saçma sanki karbonhidrat şekerden çok çıkarıyor gibi
Bende anlamadım neden çıkıyor ki 75 lik şeker yüklemesi yaptırdı doktor neyse az kaldı sayılır sıkıcaz artık dişimizi

az önce kahveyle bi tane çikolata yedim ölçtüm 89 ama iki dilim ekmek 150 ye çıkarıyor çok saçma sanki karbonhidrat şekerden çok çıkarıyor gibi
bendede şeker var hangi çikolatayı yedin ay yazsanda bende bugün kahve yanında yesem madem çıkartmamış şekeri çok şükür

Ben 45 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum boyumda uzun gören herkes göbeğin olmasa hamile olduğun anlaşılmaz diyor bakalım bizim kız kaç kilo doğacak ama annemde benim gibiymis beni 3.5 kardeşimi 4.5 kilo doğurmuş

Yok canım senin hikayen de bana benziyor. Ben de diyetisyene gittim. Hatta son üç ay kilo verdim ama bebek almaya devam etti. 4 kg doğdu zaten.

Nasil ki vajiyi yendik bunu da hallederiz be kuzu.
Aslinda haklisin her sey kafamizda. Vajide de oyle değil miydi kasmayinca yoluna girdi olmaz sandiklarimiz. Bedenimiz buna uygunsa bebeğimiz da uygunsa doktor onay veriyorken niye dusunmeyelim. Hem gerektiğinde epidural alabilecek olmak beni rahatlatti hala bi garanticilik var dün yine konustum doktorumla. Normal olarak basliyoruz eğer anne dayanamazsa epidural takıyoruz dedi. Önden bir prosedürü yokmus. Bazen anneler gerek duymuyorum sancilarimi karsilayabiliyorum diyorlar bazen de epidural istemeyen istemeye basliyor tamamen doğum anıyla alakali dedi. Ben direk isterim gibi

Ahaha ay inanmıyorum ne değişik hikayeler
Ya asıl beni aldırmak istedikleri bi hikaye var yaşı büyük olduğu için utanmış annem. O bomba. Babam rusya’da ona haber gönderiliyor gel hamileyim çocuk aldırcaz annem köyde çünkü inemez tek başına. Neyse babam geliyor doktor ayarlanıyor, annem o gece rüyasında süt danası görüyor bunu da kız çocuğuna yoruyor. Bide memelerini çürümüş görmüş. Sabah babama diyor ben aldırmıcam kız bu. Babam da ikna oluyor kızı duyunca. Ulan annem rüyasında çürümüş meme görmese bok yoluna gidecektim ya

Genetik de olabilir canım bebeğin kilosu senin zayıflığın. Ama maşallah nazar değmesin zayıf annelere bayılıyorum

Ay masallah. Ben vücut kitle endeksinin baya asagisindayim canim biraz da kafama taktim farkındayım. Zaten bu kilo ile normal doguramazsin derse doktorum o zaman degerlendiririm. Su an icin normal doğum olur diyor. Bende onlardanim.ama hic boyle olsun istemiyorum su an sadece bebeğim kilo aliyor.

Nasibinde varmış canım yiyecek ekmek. Rabbim korusun ne olursa olsun aldırmayı düşünmem hayat şartlarını bilemiyoruz ama. Biz 3 kardeşiz en küçükten sonra annem kazara hamile kalmış birde ordu dan izmire yeni gelmişiz kimse yok tanıdık çocuklar küçük aldırmış bir tane şimdi hala pişman günahını çekicem onun der hep

Kendine güven canım zayıfta olsan belki çatın bize göre daha müsait yada kemiklerin sağlam bilemiyoruz ki.

Ya o zamanlar büyük yaşta hamile kalmak ayıplanıyormuş. En küçük abimle 14, en büyüğü ile adamda 20 yaş var. 40 yaşında doğurdu beni. Annem kıyıdan dönmüş valla eminim benimki de aldırsa çok pişman olurdu.

bendede şeker var hangi çikolatayı yedin ay yazsanda bende bugün kahve yanında yesem madem çıkartmamış şekeri çok şükür
Kizlarr ülker'in bitter çikolatası var vegan, dış kabı yeşil. Sekeri ne ölçüde etkiliyor bilmiyorum ama aşırı kaliteli bir ciko bana süt ürünleri dokunuyor diye bulmustum. Icinde bitter cikolata kakoa yağı seker ve kakao var sadece. Cok temiz icerikli. Sabah kahvaltilari içinde aroha cikolatadan almistim bir ara kilo aliyim diye sürülebilir. Onda da alternatif cok mesela şekersiz ,hindistan cevizi sekeri iceren ürünleri var sadece. Biraz pahali ama bol findikli. Sekeri olanlara uygun mudur bilmiyorum bende bu ara azalticam bebeğimin suyu fazla ciktigi için haftaya tahlile kadar ama ulker vegan bitter her yerde bulursunuz cok güzel

Bende oyleydim hamilelikte 17 kilo aldım benim doktorum ikizdi taşıyabilecekmisin dedi o derece zayıftım şimdi hiç ses etmiyor hatta ne istiyosan ye diyor ama eminim doğumdan sonra kendi kendine eski kiloma dönerim yani kafana takma genetik bu tarz şeyler

40 ta bende bir tane daha istiyorum nasipse kalabalık aileleri severim

Canim bence onu kiloyla minyon olmakla alakasi yok ama epidural icin 6 cm aciklik olmasi gerekiyor demisti doktor bana ,zaten en zoru o 6 cm gelebilmek bence sonrasi kolay
Daha once doğum yaptin mi canim? Bende simdi doguma hazirlik egitimi alsam diyorum ama instagramda o kadar cok kisi var ki hangisi iyidir nasil secicez kaldim oyle. Kendim youtubedan videolar izledim orada da aksine ilk faz gectikten sonra yani 5 6 cmden sonra asil doğum sancilarinin başladığını soyledi ebe. Bir de bebek cikarkenki aci anini dusunerek epidural istiyorum. Bazi yorumlarda 4,5 cm olunca takilanlari okudum demekki doktorun kendi insiyatifi de var.

İlk bebik normal mi doğmuştu? Ablama ilk hamileliğinde 4 kilodan fazla diyip sezaryen yapmışlardı çocuk 3600 gibi bişi doğmuştu
Yok canım sezaryen doğurdum makat gelişti dönmemişti evlat bu da arada 2 sene olduğu için mecburi sezaryen zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…