2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar tam 32 haftadayım bebek kilosu 2.500 ölçtü 2 hafta ilerdeydi hep şimdi 3 hafta olmuş şekerimi ölçtüler normal acayip canım sıkıldı ya niye iri bu kız anlamadım
Canını sıkacak bir şey yok canım benim ilk kızım da öyleydi. Doktorla görüştün mü? Bana diyet önermişti. İki kere de şeker yüklettim, bir sorun yoktu

Kızlar tam 32 haftadayım bebek kilosu 2.500 ölçtü 2 hafta ilerdeydi hep şimdi 3 hafta olmuş şekerimi ölçtüler normal acayip canım sıkıldı ya niye iri bu kız anlamadım
Kilo reis annem bunu görse seni alnından öperdi
Belki de sorun yoktur ben mesela 4,5 kilo doğmuşum. Babannem köye çıkartmamış beni nazar olurum diye

Suyun normal mi belki genetiktir şeker olsa suyunda fazla çıkardı bence tombik bişi olcak demek ki

Canını sıkacak bir şey yok canım benim ilk kızım da öyleydi. Doktorla görüştün mü? Bana diyet önermişti. İki kere de şeker yüklettim, bir sorun yoktu
Diyetisyene yönlendirdi işin garibi ben hiç kg almamışım 3 haftadır ama çocuk aşırı irileşmiş
35 haftalık gibi ölçümler aşırı kafama taktım bir sorun mu var acaba diye bende de şeker çıkmamıştı 2 kere yükleme yapıldı sonradan şeker çıkar mı ki

Ya bunlar bence hep şehir efsanesi ya. Gününü hesaplayamamıştır bence de ama annecik ne derse öyle olsun

Annene söyle bana da maşallah çeksin şuan cinsiyetimi göremiyorum o kadar kat kat oldum

Ya ne üzülüyon herşey yolundaysa. Michelin lastiği doğurcan kat kat yerim onu ham yaparım hastane çıkışını yenidoğan alma bari sığmaz çocuğun
Aldım artık özel yaptırdım bi de 0-3 ay Allahtan olur umarım olmazsa diyet yapsın

Suyun normal mi belki genetiktir şeker olsa suyunda fazla çıkardı bence tombik bişi olcak demek ki
Ben dün kahvaltıdan bi saat sonra ölçtüm 150 çıktı benimde şeker yüklemesinde çıkmamıştı hemen daha sıkı diyet başladım bugün 123 çıktı demek ki suyum ondan çoğalmış bebeğimde önden gitmeye başladı 5 gün kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…