- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz bekle hemen gözlük değişme canım, hamilelikten sonra düzelebilir. Benim de bozuk gözlerim öyle bir şey yaşamadım ama oluyormuş.Kızlar gözlük kullanan var mı? Benim son bir aydır falan göz numaram büyüdü sanki gözlükle bile göremiyorumHamilelikte bulanık görme oluyomuş sanırım ama benimki göz bozukluğu gibi
![]()
İnşallah düzelir ya bi çocuk yaptık götü başı dağıttık şekeri ayrı gözü ayrıBiraz bekle hemen gözlük değişme canım, hamilelikten sonra düzelebilir. Benim de bozuk gözlerim öyle bir şey yaşamadım ama oluyormuş.
Benim eşim de çalışıyor canım geç çıkacak olsun günlerin bir önemi yok. Canları sağ olsun. Gelince sofra kurucam örtü mumlar falan. Işıklarım da var ama tek takamam kalsın artık. Yakınında kimse yok mu anne akraba falanBenim bugün keyfim yok hiç, sanırım çok bunaldım, neredeyse bir aydır evden bir sefer çıktım ve eşim de geç gelecek bu akşam restoranda çalıştığı için, biraz önce güzel bı ağladım, yeni yıla bu psikolojide girmeyi istemezdim ama elimde de değil.. tek başıma çıkmaya çekiniyorum öyle bir korku geldi bana saçma sapan biraz da bizimkilerin de evhamindan sanırım.. hiç bir yeni yıl süslemesi görmedim ki çok severim o ruhu böyle saçma sapan bir haldeyim ben de
Grip geçiriyorum su malum salgindan yeni yeni gidiyor gibi, annem de ameliyat olacak o nedenle yanıma yaklastirmiyorum, herkesin de bir plani var, bı de ben hastalanmayayim diye kimse gelmiyor yanıma, ben de çıkamıyorum tek öyle bir durumBenim eşim de çalışıyor canım geç çıkacak olsun günlerin bir önemi yok. Canları sağ olsun. Gelince sofra kurucam örtü mumlar falan. Işıklarım da var ama tek takamam kalsın artık. Yakınında kimse yok mu anne akraba falan
Aman canım boşver ya böyle şeylere takılma, yarın 1 ocak yeni bir yılın yeni günü. Eşinle bir şeyler planlayın baş başaGrip geçiriyorum su malum salgindan yeni yeni gidiyor gibi, annem de ameliyat olacak o nedenle yanıma yaklastirmiyorum, herkesin de bir plani var, bı de ben hastalanmayayim diye kimse gelmiyor yanıma, ben de çıkamıyorum tek öyle bir durum
Ne bileyim, çok uzun zaman oldu, evde olmak çok zor geldi, pandemide bile bu kadar uzun evde kalmadım, hep yatar haldeyim ayakta durmaktan hoşlanmıyor sıpam, ya da dik oturmamdan, hemen sertleşiyor karnım.. bu günümüze şükür elbette ama duygulara söz geçmiyor bazen..Aman canım boşver ya böyle şeylere takılma, yarın 1 ocak yeni bir yılın yeni günü. Eşinle bir şeyler planlayın baş başane fark eder bu gece yarın gece
Ben normalde evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum asla yetmiyor doktor normal olduğunu söyledi. Büyütmek doğru değil dediKızlar gözlük kullanan var mı? Benim son bir aydır falan göz numaram büyüdü sanki gözlükle bile göremiyorumHamilelikte bulanık görme oluyomuş sanırım ama benimki göz bozukluğu gibi
![]()
Geçici yani öyleyseBen normalde evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum asla yetmiyor doktor normal olduğunu söyledi. Büyütmek doğru değil dedi
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHaziran annesiyim daha sizin yolundan gidecek çok zamanım var. Ama sizi takip etmek öyle güzel kiHepinize hayırlı yıllar diliyorum kızlar... Bizlerede dua edin.
Çoğunlukla geçiyormuş canım inşallah geçer bizimki de ekstra kuruluk da oluyor lens takmakta zorlanıyorumGeçici yani öyleyse
Ben yarım numara yükselmişKızlar gözlük kullanan var mı? Benim son bir aydır falan göz numaram büyüdü sanki gözlükle bile göremiyorumHamilelikte bulanık görme oluyomuş sanırım ama benimki göz bozukluğu gibi
![]()