2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hepinize destek moral motivasyon için çok teşekkürler. Düzen oturdukça daha da kolaylaşacak şimdiden temel şeyler oturuyor gibi🙏

Aspiratör ve kulak çubuğu lazım olmuyor. Alt açma hastane vermiyor. Bana süt poşeti lazım oldu ama sağım yapmam gerektiği için her şey vaktinde olsaydı bebiş emseydi gerekmezdi. Göğüs pedi e ihtiyaç olmadı. 2 gün sonra geldi sütüm, birini sağlarken diğerinde az akma oldu ama göğüs kalkanı aldı eşim daha konforlu bence, hele ki benim gibi sütün damlasını hesap ediyorsan. Evde aventin vardı, E bebekten mycey aldı eşim birebir aynı hiç gerek yok avente çok para bayılmayı. Silikon göğüs ucu da evde avent vardı ama ebrbektn mamajo aldı eşim o da birebir aynı aventlr sevdim. çok ağız mendili lazımdı, lansinoh hastanede kullanmayabaşladım Hala da devam. Gümüş kapak sevemedim küçük geldi sanki uçları sıkıştırdı bilemiyorum. Bizim için 2 pijama takımı yeterli muhtemel zamanda taburculuk için. Brn çok aşırı Külot ve çorap almışım gerek yoktu. Normal boy ped az almışım ilk 2gün çok kanamam olmadı sanki süt gelince arttı kanamam, kanama azken gece boy ped ler zor ve gereksiz geldi.
Sağol aydınlandım gereksiz şeyleri hastaneye götürüp kirletmek istemiyodum

Kızlar bişey soracağım ebe ye vereceğimiz eşyalar. 5li takım, bebek bezi , penye battaniye, çorap, uzun kollu zıbın değil mi? Şeyi merak ediyorum. Doğumhaneden odaya geçeceği zaman Mesela tek katta bacakları üşümezmi sonuçta anne karnından çıkıyor. Zıbının altına patikli içlik tarzı pantolon koymaya gerek var mı.
O kadar ayrıntılı giydirmiyorlar canım, sen odada giydir istersen. Ben öyle yapacağım, odada bir kat daha giydireceğim.

Yok canim ozeldeyim ama doktorum nekadar anne karnında durursa okadar iyi şeklinde düşünüyor bakalım sancı gelmeden doğurur insalalhh benim arkadaşa sezeryan için cuma günü verdi Çarşamba gece sancısı başladı erken aldılar bebeği yani herseyle karşılaşabiliriz
O artık şans işi ama sancının gelmesi de kötü bir şey değil aslında, bebek için sağlıklı bir durum. Doğacağını anlıyor 😁

Günaydınnnn💕 ben birinci trımestıra döndüm kızlar hiçbir şey yiyemiyorum bu ara karın ağrısı da başladı.
Bende henüz göğüs pompası almadım lazım olursa o an eşime aldırırım diye düşündüm çünkü manuelleri yapamam gibi elektrikli de lazım olursa hastane tipi kiralarım herkes onları övüyor.
Benim hastane çantam bebeğim için hazır kendimi hazırlayamadım 😌

Pembesacli Rapunzel Pembesacli Rapunzel canim ne yaptın. Iyi misin. Tamsiyonun nasil
Benim tansiyon bı değişik ya ben anlamıyorum evde her gün ölçüyorum 11 i aşmıyor doktorda 13, 14 çıkıyor doktor kızıyor. Heyecan yapıyorum hocam galiba buraya gelince dedim en son çünkü kaydediyorum tansiyonu sürekli sıkıntı yok. Olabilir dedi 🤦🏼‍♀️
Şeker de düşmüş çok şükür protein filan da baktı hiç bir sıkıntı yok şimdilik dedi bakalım 🤲 siz napiyosunuz canımlar iyi misiniz ❤️

Hepinize destek moral motivasyon için çok teşekkürler. Düzen oturdukça daha da kolaylaşacak şimdiden temel şeyler oturuyor gibi🙏

Aspiratör ve kulak çubuğu lazım olmuyor. Alt açma hastane vermiyor. Bana süt poşeti lazım oldu ama sağım yapmam gerektiği için her şey vaktinde olsaydı bebiş emseydi gerekmezdi. Göğüs pedi e ihtiyaç olmadı. 2 gün sonra geldi sütüm, birini sağlarken diğerinde az akma oldu ama göğüs kalkanı aldı eşim daha konforlu bence, hele ki benim gibi sütün damlasını hesap ediyorsan. Evde aventin vardı, E bebekten mycey aldı eşim birebir aynı hiç gerek yok avente çok para bayılmayı. Silikon göğüs ucu da evde avent vardı ama ebrbektn mamajo aldı eşim o da birebir aynı aventlr sevdim. çok ağız mendili lazımdı, lansinoh hastanede kullanmayabaşladım Hala da devam. Gümüş kapak sevemedim küçük geldi sanki uçları sıkıştırdı bilemiyorum. Bizim için 2 pijama takımı yeterli muhtemel zamanda taburculuk için. Brn çok aşırı Külot ve çorap almışım gerek yoktu. Normal boy ped az almışım ilk 2gün çok kanamam olmadı sanki süt gelince arttı kanamam, kanama azken gece boy ped ler zor ve gereksiz geldi.
Çok şükür en azından evinize döndünüz canım inşallah bal kız da bir an önce emer toparlar kendini sen de içini ferah tut güzel olacak her şey 🧿

Back
X