- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 33
- 37
Süpersin valla buzdolabını unuttum kadın çağırdığında buzdolabının yüzünü temizliyor sadece, içi de temizlenmesi lazım. O mecbur bana bakıyor ya işler bitti sanıyordum doğuma hazırım sanıyordumİyiki agirlasmadan halletmisim diyorum şu temizlik eşini zaten batirmiyoruz eşimle bibmitfak dolaplarimin yuzunu bidaha silmem lazim baska isim yok ya onu da annemle bi ara hallederiz heralde
Süpersin hangi şirketi arıyorsun kız. Şirketler 2 kişi geliyor ve 1000tl üzeri diye biliyorum ama hatta daha tuzlu olanlarda var.Temizlik işi bende de duruyor arkadaşlar üzülmeyin5 ocakta kontrolüm var sonra doktor haftada bir çağırıcam dedi. 5 ocakta bi temizlik şirketini arıcam, 20si 25i gibi gelip temizleseler 30 gibi doğursam güzel hayaller dimi planlı planlı
Bilmiyom buldum birini henüz konuşmadım. 1000 tl ise oha felan derim. Hatta şuan bile derimSüpersin hangi şirketi arıyorsun kız. Şirketler 2 kişi geliyor ve 1000tl üzeri diye biliyorum ama hatta daha tuzlu olanlarda var.
Firin iciydi ocakti buzdolabiydi falan ben tv izlerken mutfakta yapiyorum onlari kiz hic dert etmiyorumSüpersin valla buzdolabını unuttum kadın çağırdığında buzdolabının yüzünü temizliyor sadece, içi de temizlenmesi lazım. O mecbur bana bakıyor ya işler bitti sanıyordum doğuma hazırım sanıyordumpazar akşamı keyfi yapıyordum durduk yere aklım temizliğe takıldı şimdi.
Mabel bize de bekleriz mabelFirin iciydi ocakti buzdolabiydi falan ben tv izlerken mutfakta yapiyorum onlari kiz hic dert etmiyorum
Kız ben ağustosta şirket aradım taşınma arasında evi temizletmeye 2 kişi tüm gün 1000tl dedi. O da en uygun olan. Ama öğle yemeği vermiyorsunBilmiyom buldum birini henüz konuşmadım. 1000 tl ise oha felan derim. Hatta şuan bile derim
Bende hala temizliği yaptıramadım oley yalnız değilmişimBenim de hala temizlik işi var üzülme, yavaş yavaş yapalım gel her gün bi odayı bi işi halledersek olur bence. İşin kötü tarafı benim evde iki bebe var her yeri 2 günde kirletiyorlar
30u mu kız sen benden önce doğurcanTemizlik işi bende de duruyor arkadaşlar üzülmeyin5 ocakta kontrolüm var sonra doktor haftada bir çağırıcam dedi. 5 ocakta bi temizlik şirketini arıcam, 20si 25i gibi gelip temizleseler 30 gibi doğursam güzel hayaller dimi planlı planlı
1000 tl yi veren öğle yemeği de verirKız ben ağustosta şirket aradım taşınma arasında evi temizletmeye 2 kişi tüm gün 1000tl dedi. O da en uygun olan. Ama öğle yemeği vermiyorsun
Yoo önce sen30u mu kız sen benden önce doğurcan
Valla şöyle beni sana az sürtseler bana da bulaşır mı ki. Maşaallah diyim ya. Bende de az şevk istek olsa olacakta o Şevki yakalayamıyorumFirin iciydi ocakti buzdolabiydi falan ben tv izlerken mutfakta yapiyorum onlari kiz hic dert etmiyorum
40a kadar beklemeyi düşünüyorum haberin olsunYoo önce sen
Oğlumda küvözde başlamıştı gaz sancıları orada aldırmışlardı. 31 32 haftalık Ken falan başlamışızdır bu durumda yenidoğan Ken de olmalı ama her Dr farklı düşünecektir muhtemelenBunu alıp bebe doğar doğmaz kullanmaya başlasak mı queen?
Bizimki 7 günde başladı canım malesef 33.haftasınfaDoktor bana oğlumda 2 hafta bebekler hala anne karnında gibi hissediyor kendini ondan sonra başlar gaz sancısı eğer olacaksa demişti oğlumda da öyle oldu biogaia kullanmıştım bende. Ne kadar uçmuş fiyatları
Ay ben de yapıyordum her yediğime kaşık kaşık kimyon eklerdimDoktor kızımda gaz için damla yazacaktı ben sabah akşam 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon atıp içtim. Çok faydasını gördüm. 4. aya kadar her gün içtim çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık bu bebeğimde de doğar doğmaz tüketmeye baslicam inşallah. Sizinde aklınızda olsun kizlar
Gözüme hormon kaçtı
Valla ben taşınma arasında kadın çağırdım şirket pahalı diye. Kadın 500e geldi. Gelirken yanında küçük kızını getirmiş. Öğlen oldu evde yemek yok bişey yok tabi bizde açız. 10tane pide yaptırdık. 400tl de ona verdik. Gerçi bizde yedik hatta akşam yemeğimizde çıktı aradan ama o gün eşimle küçük hesaplarımıza güldük yani. Yine 1000e yaklaştı işte.1000 tl yi veren öğle yemeği de verirneyse olmadı abla buluruz
Ben de beklerim de makat geliş çocuğum bekler miBen
40a kadar beklemeyi düşünüyorum haberin olsun
İlk kez anne okacaklar sürekli dağılmaya ve kirlenmeye hazır olunBenim de hala temizlik işi var üzülme, yavaş yavaş yapalım gel her gün bi odayı bi işi halledersek olur bence. İşin kötü tarafı benim evde iki bebe var her yeri 2 günde kirletiyorlar
ev dağınık olunca sanki benim ruh halim de dağılıyor ama alışıcaz artıkİlk kez anne okacaklar sürekli dağılmaya ve kirlenmeye hazır olunÖyle koca dağınıklığına da benzemez Ayy şükür @güneşli günler biri dedi 7/24 açık büfe gibi mutfak ayrı banyo ayrı dağılır kirlenir Oğlum ergen olduğu için oyuncak dağınıklığı azaldı Öyle bir ay önceden temizlenne ile olmaz Ben artık düzenli haftalık almaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?