2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İyiki agirlasmadan halletmisim diyorum şu temizlik eşini zaten batirmiyoruz eşimle bibmitfak dolaplarimin yuzunu bidaha silmem lazim baska isim yok ya onu da annemle bi ara hallederiz heralde
Süpersin valla buzdolabını unuttum kadın çağırdığında buzdolabının yüzünü temizliyor sadece, içi de temizlenmesi lazım. O mecbur bana bakıyor ya işler bitti sanıyordum doğuma hazırım sanıyordum pazar akşamı keyfi yapıyordum durduk yere aklım temizliğe takıldı şimdi.

Süpersin hangi şirketi arıyorsun kız. Şirketler 2 kişi geliyor ve 1000tl üzeri diye biliyorum ama hatta daha tuzlu olanlarda var.

Firin iciydi ocakti buzdolabiydi falan ben tv izlerken mutfakta yapiyorum onlari kiz hic dert etmiyorum

Bilmiyom buldum birini henüz konuşmadım. 1000 tl ise oha felan derim. Hatta şuan bile derim
Kız ben ağustosta şirket aradım taşınma arasında evi temizletmeye 2 kişi tüm gün 1000tl dedi. O da en uygun olan. Ama öğle yemeği vermiyorsun

Benim de hala temizlik işi var üzülme, yavaş yavaş yapalım gel her gün bi odayı bi işi halledersek olur bence. İşin kötü tarafı benim evde iki bebe var her yeri 2 günde kirletiyorlar
Bende hala temizliği yaptıramadım oley yalnız değilmişim yapacak kimseyide bulamıyorum dağ başındayız çünkü Ocak 15te anam gelecek o gelince halıları yıkamaya verip bi tane de yardıma apla çağırdım mı evi tertemiz yaptırırım hayalim inş erken doğurmam yoksa evimi bok götürüyor

30u mu kız sen benden önce doğurcan

Firin iciydi ocakti buzdolabiydi falan ben tv izlerken mutfakta yapiyorum onlari kiz hic dert etmiyorum
Valla şöyle beni sana az sürtseler bana da bulaşır mı ki. Maşaallah diyim ya. Bende de az şevk istek olsa olacakta o Şevki yakalayamıyorum

Bunu alıp bebe doğar doğmaz kullanmaya başlasak mı queen?
Oğlumda küvözde başlamıştı gaz sancıları orada aldırmışlardı. 31 32 haftalık Ken falan başlamışızdır bu durumda yenidoğan Ken de olmalı ama her Dr farklı düşünecektir muhtemelen
Bizimki 7 günde başladı canım malesef 33.haftasınfa
Ay ben de yapıyordum her yediğime kaşık kaşık kimyon eklerdim ama ne yapsak olmuyordu kolik ötesi gaz bombası gibi bir bebekti hiçbiri öyle olmasın
umarım yapabilmişimdir
buradaki tüm annelere ve özellikle Q Queen_bee17 ye gelsin bu video

Gözüme hormon kaçtı zaten zırıl zırıldum iç çekerek ağladım çok güzellll

1000 tl yi veren öğle yemeği de verir neyse olmadı abla buluruz
Valla ben taşınma arasında kadın çağırdım şirket pahalı diye. Kadın 500e geldi. Gelirken yanında küçük kızını getirmiş. Öğlen oldu evde yemek yok bişey yok tabi bizde açız. 10tane pide yaptırdık. 400tl de ona verdik. Gerçi bizde yedik hatta akşam yemeğimizde çıktı aradan ama o gün eşimle küçük hesaplarımıza güldük yani. Yine 1000e yaklaştı işte.

Benim de hala temizlik işi var üzülme, yavaş yavaş yapalım gel her gün bi odayı bi işi halledersek olur bence. İşin kötü tarafı benim evde iki bebe var her yeri 2 günde kirletiyorlar
İlk kez anne okacaklar sürekli dağılmaya ve kirlenmeye hazır olun Öyle koca dağınıklığına da benzemez Ayy şükür @güneşli günler biri dedi 7/24 açık büfe gibi mutfak ayrı banyo ayrı dağılır kirlenir Oğlum ergen olduğu için oyuncak dağınıklığı azaldı Öyle bir ay önceden temizlenne ile olmaz Ben artık düzenli haftalık almaya başladım

Ben zaten temizlik yapamıyorum yasak bana kayınvalidem buradayken azar azar her gün bir yerleri sildi süpürdü sağ olsun. Lazım olursa şubatı beklersek ben abla çağırırım derim annem muhtemelen bırakmaz hiç para harcamama kıyamıyor bazen diyorum ben böyle anne olabilir miyim ki bana o yaşta yorulurmuşum gibi geliyor.

ev dağınık olunca sanki benim ruh halim de dağılıyor ama alışıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…