- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ah analar canim analarimiz. Doktor hicbir sey yapmayacaksin uyarisini ayakta cok kalmayla degistirince hemen bi dip kose yaptim robotun almadigi yerleri anneme soyledim temizlik yaptim diye nasil kiizyo bana ben gelir yapardim sen niye yaptin falan ah canlarim ayaklarina taş degdirmesin RabbimBen zaten temizlik yapamıyorum yasak bana kayınvalidem buradayken azar azar her gün bir yerleri sildi süpürdü sağ olsun. Lazım olursa şubatı beklersek ben abla çağırırım derim annem muhtemelen bırakmaz hiç para harcamama kıyamıyorbazen diyorum ben böyle anne olabilir miyim ki bana o yaşta yorulurmuşum gibi geliyor.
Doktorlar bebeği mümkün olduğunca geç almaya çalışıyorlar. Anne karnındaki bir günkü gelişimi dışardaki bir haftalık gelişime eşitmiş. Sezaryen olacaksanız ve ilk doğumsa, sıkıntılı bir durum da yoksa 38-39.haftalar arasında alıyorlar bebeğiHayırlı akşamlar arkadaşlar
Hafta sonu mesaisi yapanlar el kaldırsın ev iş temizlik çamaşır ütü
34.1 den selamlar
Bugün son eşyaları da ütüleyip valizime yerleştirdim
Ama yinede eksikler vardır. Acaba banyo havlusu koysam mı ? Bir valize sadece. Bebek ve kendi pijamalarım bez vs sığdı ya orta boy valiz hemde bir büyüğe mi koysam acaba tek valiz mi olsun yoksa birde çantaya mı koysam bilemedim.evimde yakın ama yinede bilemedim.gözüme az geliyordu bir sürü eşya olmuş. Salı günü ders çıkışı kontrole gideceğim bakalım kaç kilo olmuş bizim oğlan çok merak ediyorum hareketi azaldı artık karnım karpuz oldu. Dr duruma göre açaba erkene alır mı ki doğumubir yanım olsun diyor bir yanım dursun tam gelişsin istiyorum
Bir dr var ınstagramda doğumu kendi haline burakın erkenden almayın çocukları diyor
Ben
Özelde mi yapacaksın canım, özelde ise havlu alma ya boşver verirler. Çok yük olur. Ben iki çanta yapacağım, biri orta boy valiz diğeri de bebek çantası. Bebeğin kıyafetlerini bebek çantasına koydum. Kendiminkileri de valize. Henüz tam değil ama diğer doğumlarda da böyle yapmıştım. Bebeğin kıyafetleri ayrı olunca iyi oluyor, çok kargaşa olmuyor.Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Hafta sonu mesaisi yapanlar el kaldırsın ev iş temizlik çamaşır ütü
34.1 den selamlar
Bugün son eşyaları da ütüleyip valizime yerleştirdim
Ama yinede eksikler vardır. Acaba banyo havlusu koysam mı ? Bir valize sadece. Bebek ve kendi pijamalarım bez vs sığdı ya orta boy valiz hemde bir büyüğe mi koysam acaba tek valiz mi olsun yoksa birde çantaya mı koysam bilemedim.evimde yakın ama yinede bilemedim.gözüme az geliyordu bir sürü eşya olmuş. Salı günü ders çıkışı kontrole gideceğim bakalım kaç kilo olmuş bizim oğlan çok merak ediyorum hareketi azaldı artık karnım karpuz oldu. Dr duruma göre açaba erkene alır mı ki doğumubir yanım olsun diyor bir yanım dursun tam gelişsin istiyorum
Bir dr var ınstagramda doğumu kendi haline burakın erkenden almayın çocukları diyor
Ben
Benim iki sez. acildi, acil olunca çok takılmıyorlar yemek olayına filan. Çok hızlı bir şekilde ameliyata hazırlıyorlar.Ben soruyla geldim. Diğer gruplarda okudum da kızlar. Diyelim sezeryan günümüz belli ama öncesinde suyumuz geldi. Acil sezeryana alacaklar nasıl oluyor? Ameliyat öncesinde yemek felan yemiyoruz normalde. O iş nasıl olacak merak ettim.
Ocak analarını mı okuyorsunBen soruyla geldim. Diğer gruplarda okudum da kızlar. Diyelim sezeryan günümüz belli ama öncesinde suyumuz geldi. Acil sezeryana alacaklar nasıl oluyor? Ameliyat öncesinde yemek felan yemiyoruz normalde. O iş nasıl olacak merak ettim.
Acil olduğunda da alınıyor canım lağman yapıyor olabilirler. Normal doğum olunca yapıyorlar sezeryanda yapanı duymadım ama. Arkadaşımda suyu geldi gitti sezeryana demedi hiç lağman yapıldı falan diyeBen soruyla geldim. Diğer gruplarda okudum da kızlar. Diyelim sezeryan günümüz belli ama öncesinde suyumuz geldi. Acil sezeryana alacaklar nasıl oluyor? Ameliyat öncesinde yemek felan yemiyoruz normalde. O iş nasıl olacak merak ettim.
Ulan madem takılmayacak bişey sabah kahvaltı yapıp neden girmiyoruz ameliyatlara. Dış gebelik zamanı akşam 8den sonra bişey yeme dediler, açlık o geceki uykusuzluk sabahki ameliyat stresi karıştı birbirine. Bide gazdan sonra sıvı şeyler içmeye başladım. Ölüyordum anasını satayım. Yürü diyorlar halim mi var a q yürüyeyim?Benim iki sez. acildi, acil olunca çok takılmıyorlar yemek olayına filan. Çok hızlı bir şekilde ameliyata hazırlıyorlar.
Aralık - ocak okuyom hangisinde okudum bilemem şimdiOcak analarını mı okuyorsun
Kâr zarar hesabı yapıyorlar bebeğimUlan madem takılmayacak bişey sabah kahvaltı yapıp neden girmiyoruz ameliyatlara. Dış gebelik zamanı akşam 8den sonra bişey yeme dediler, açlık o geceki uykusuzluk sabahki ameliyat stresi karıştı birbirine. Bide gazdan sonra sıvı şeyler içmeye başladım. Ölüyordum anasını satayım. Yürü diyorlar halim mi var a q yürüyeyim?
Ocakta okudum da ben biraz önce. 4 ocakmış doğum, dün gece suyu gelmiş doğurmuşAralık - ocak okuyom hangisinde okudum bilemem şimdi
Aynen olabilir fironay dimi?Ocakta okudum da ben biraz önce. 4 ocakmış doğum, dün gece suyu gelmiş doğurmuş
Nicki hatırlayamadımAynen olabilir fironay dimi?
Haaaaaaa.Kâr zarar hesabı yapıyorlar bebeğimAspire olma riski var midenin ameliyatta tokken.
Ahaha yav susuyorum benHaaaaaaa.
Hafif kahvaltı yapalım bari yadoktorum senmiş gibi pazarlığa geçmem agdjahsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?