2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim halılar yarın yıkamaya gidiyor

Akşam iki dakika oturdum koltuğa, eşim de çay koyacaktı. Bir baktım mutfakta bir bağrışma. Benim iki numaralı cadı bezi çıkarmış, kakasını yapmış mutfağın girişine. Ayağını basmış bir güzel halıları dolaşmış Anasına iyilik yapmış kuzum benim.

Daha önce de bez çıkarıp kaka yapma vakaları olmuştu da üzerine basıp gezdiği ilk oluyor

Ah analar canim analarimiz. Doktor hicbir sey yapmayacaksin uyarisini ayakta cok kalmayla degistirince hemen bi dip kose yaptim robotun almadigi yerleri anneme soyledim temizlik yaptim diye nasil kiizyo bana ben gelir yapardim sen niye yaptin falan ah canlarim ayaklarina taş degdirmesin Rabbim

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Hafta sonu mesaisi yapanlar el kaldırsın ev iş temizlik çamaşır ütü
34.1 den selamlar
Bugün son eşyaları da ütüleyip valizime yerleştirdim
Ama yinede eksikler vardır. Acaba banyo havlusu koysam mı ? Bir valize sadece. Bebek ve kendi pijamalarım bez vs sığdı ya orta boy valiz hemde bir büyüğe mi koysam acaba tek valiz mi olsun yoksa birde çantaya mı koysam bilemedim.evimde yakın ama yinede bilemedim.gözüme az geliyordu bir sürü eşya olmuş. Salı günü ders çıkışı kontrole gideceğim bakalım kaç kilo olmuş bizim oğlan çok merak ediyorum hareketi azaldı artık karnım karpuz oldu. Dr duruma göre açaba erkene alır mı ki doğumu bir yanım olsun diyor bir yanım dursun tam gelişsin istiyorum
Bir dr var ınstagramda doğumu kendi haline burakın erkenden almayın çocukları diyor
Ben

Doktorlar bebeği mümkün olduğunca geç almaya çalışıyorlar. Anne karnındaki bir günkü gelişimi dışardaki bir haftalık gelişime eşitmiş. Sezaryen olacaksanız ve ilk doğumsa, sıkıntılı bir durum da yoksa 38-39.haftalar arasında alıyorlar bebeği

Ben soruyla geldim. Diğer gruplarda okudum da kızlar. Diyelim sezeryan günümüz belli ama öncesinde suyumuz geldi. Acil sezeryana alacaklar nasıl oluyor? Ameliyat öncesinde yemek felan yemiyoruz normalde. O iş nasıl olacak merak ettim.

Özelde mi yapacaksın canım, özelde ise havlu alma ya boşver verirler. Çok yük olur. Ben iki çanta yapacağım, biri orta boy valiz diğeri de bebek çantası. Bebeğin kıyafetlerini bebek çantasına koydum. Kendiminkileri de valize. Henüz tam değil ama diğer doğumlarda da böyle yapmıştım. Bebeğin kıyafetleri ayrı olunca iyi oluyor, çok kargaşa olmuyor.

Benim iki sez. acildi, acil olunca çok takılmıyorlar yemek olayına filan. Çok hızlı bir şekilde ameliyata hazırlıyorlar.

Ocak analarını mı okuyorsun

Acil olduğunda da alınıyor canım lağman yapıyor olabilirler. Normal doğum olunca yapıyorlar sezeryanda yapanı duymadım ama. Arkadaşımda suyu geldi gitti sezeryana demedi hiç lağman yapıldı falan diye

Benim iki sez. acildi, acil olunca çok takılmıyorlar yemek olayına filan. Çok hızlı bir şekilde ameliyata hazırlıyorlar.
Ulan madem takılmayacak bişey sabah kahvaltı yapıp neden girmiyoruz ameliyatlara. Dış gebelik zamanı akşam 8den sonra bişey yeme dediler, açlık o geceki uykusuzluk sabahki ameliyat stresi karıştı birbirine. Bide gazdan sonra sıvı şeyler içmeye başladım. Ölüyordum anasını satayım. Yürü diyorlar halim mi var a q yürüyeyim?

Kâr zarar hesabı yapıyorlar bebeğim Aspire olma riski var midenin ameliyatta tokken.

Kızlar 32+4 bugün böyle karnım çok sert oluyor ve sanki küçük tuvalettim çokmuş gibi geliyor ama yok sonra geçiyor 1 dk felan neden oluyor böyle bugünden beri düzensiz bebekte hareketli durgun değil

Benim de evi b.k goturuyo kizlar haftaya alicam temizlikçi inşallah bir günde bitirebilir 400 lira istiyor bı de koltuk yikatcam 300 de o 38de sezeryan olur diye düşünüyorum doğumdan iki hafta önce temizlenmiş olucak çok da erken değil demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…