Ben soruyla geldim. Diğer gruplarda okudum da kızlar. Diyelim sezeryan günümüz belli ama öncesinde suyumuz geldi. Acil sezeryana alacaklar nasıl oluyor? Ameliyat öncesinde yemek felan yemiyoruz normalde. O iş nasıl olacak merak ettim.
Benim suyum geldi sonra sancı başladı derken ben dayandım sezeryan istedim zaten hemen lama yapiyolar ben birde kan civitici ilaç kullandığım için. Doktor akşam 9.45 de sezeryana aldi genel anastezi yaptı
Kızlar 32+4 bugün böyle karnım çok sert oluyor ve sanki küçük tuvalettim çokmuş gibi geliyor ama yok sonra geçiyor 1 dk felan neden oluyor böyle bugünden beri düzensiz bebekte hareketli durgun değil
Doktor kızımda gaz için damla yazacaktı ben sabah akşam 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon atıp içtim. Çok faydasını gördüm. 4. aya kadar her gün içtim çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık bu bebeğimde de doğar doğmaz tüketmeye baslicam inşallah. Sizinde aklınızda olsun kizlar
günaydın
doğumdan kısa bir süre önce enerji patlaması geliyormuş ebe söyledi.(herkese olmayabilir)
hatta o zaman kadınlar gelen enerjiyle temizlik yaparlarmış ve onu görenler yuva yapıyorsun bebek gelecek diyorlarmış. enerjisi gelen hazır olsun
günaydın
doğumdan kısa bir süre önce enerji patlaması geliyormuş ebe söyledi.(herkese olmayabilir)
hatta o zaman kadınlar gelen enerjiyle temizlik yaparlarmış ve onu görenler yuva yapıyorsun bebek gelecek diyorlarmış. enerjisi gelen hazır olsun
günaydın
günaydın
Bunu görmüştüm ben de penye battaniyeyi düdük yapıp koyarsın dedi bi arkadaş mantıklı geldi. Zaten reflü yatağında yatacak ilk zamanlar onun da yanında kolları var sıkıştırırım onu oraya