Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
3400dü geçen hafta çarşamba, yarın kontrolde artık bana da gün verir inşallah. Bugün acayip sıklıkta kasılma var ama sancım yok. Yarına beklerim inşallah ne yapsam bilemedim,
Kızlar bende doğum yaptım sezeryanla ama kızımı yoğun bakıma aldılar 38+4 te doğum yaptım ciğerine su kaçmış çok üzülüyorum dua edin kızım biran önce çıksın
Kızlar bende doğum yaptım sezeryanla ama kızımı yoğun bakıma aldılar 38+4 te doğum yaptım ciğerine su kaçmış çok üzülüyorum dua edin kızım biran önce çıksın
Kızlar birşey soracağım 39 haftama girdim bebeğin kafası kanala yerleşmesi tam olarak zaten yerleştiği zaman doğum başlıyormuş acaba suni sancı ile başlar mı
Merhaba 39 haftalık hamileyim, bebeğimin baş boyutu ve kilosu büyük olduğu için doktorum sezeryan ihtimali çok yüksek dedi, normal doğum olarak başlasa bile son an sezeryan olabilirmiş. Sizce normal doğumu yine de beklemeli miyim yoksa bir an önce bebek daha da büyümeden sezeryan olmak en mantıklısı mı? Normal doğumu çok istiyordum boşluğa düştüm biraz..
Çok geçmiş olsun ciğer gelişimiyle ilgili mi sıkıntı var? Tez zamanda iyileşsin kucağına gelsin doktorlar belli bir süre verdi mi? Şu kadar süre desteğe ihtiyacı olur sonra yoğun bakımdan çıkar gibi
Merhaba 39 haftalık hamileyim, bebeğimin baş boyutu ve kilosu büyük olduğu için doktorum sezeryan ihtimali çok yüksek dedi, normal doğum olarak başlasa bile son an sezeryan olabilirmiş. Sizce normal doğumu yine de beklemeli miyim yoksa bir an önce bebek daha da büyümeden sezeryan olmak en mantıklısı mı? Normal doğumu çok istiyordum boşluğa düştüm biraz..
Benimki de bir hafta kaldı aynı şeylerden dolayı sabır çok önemli sabretmeye çalış sütünü sağıp gönder sürekli canım bir kaç güne oksijeni çıkarıyorlar sonra sadece serum kalıyor ondan sonra da zaten bir haftayi tamamlayıp çıkartıyorlar inşallah korkma
Benimki de Şuan 4 kilo. Kafa buyuklugu de 11 cm. normalde doktorum çatıya bakmıyor ama bende böyle bir durum olunca baktı ve pek iç açıcı konuşmadı. Ben de şuan sizin gibi düşünüyorum önemli olan bebeğin sağlığı ve onu güzel bir şekilde karşılayabilmek için benim de iyi olmam gerekiyor. Belki normal doğumda diretsem yine de olmasa çok yıpranacağım