2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Evet ya sonlara doğru baya acıyor gibi oluyor bide hep tuvaletim var gibi bi his. Günde 3.5 litre su içmeye böyle oluyorsam yani.. O hastanedeki sondadan sonra idrar yolum hiç gülmedi
Sistite benziyor ama idrar çıkışında zorlanmıyorsan çok ilerlememiştir ilaçla hemencik iyileşir. Sürekli tuvalet hissi çok sinir bozucu bende oluyorum arada hamilelikte olmadım çok şükür tuvaletin gelince sakın tutma hemen tekrarlıyor yani bende öyle oluyor geçmiş olsun

Masallah cok iyi. Benim birinci saatte 159 ikinci saatte 142 cikmisti. Aclikta 83.
44 kilo olmama rağmen böyle ama doktor normal dedi. 190ve uzeri icin endise ederiz dedi. Annem seker ilaci kullandığı ablamda da gebelik sekeri ciktigi icin yaptırmadan icime sinmemisti.

Bu referans aralığı değişiyor sanırım bana da 140 üzeri olmaması gerek demişti dr

Çok sağol canım. İlk defa oldum ya şimdiye kadar ya çok sıkıntılı bir şeymiş. Geldim Dr a yarım saate sıra gelir umarım hemen versin ilacı kültür falan demesin

Bu referans aralığı değişiyor sanırım bana da 140 üzeri olmaması gerek demişti dr
Benim yaptırdığım yerde referans aralığı yazmiyor. Netten bakinca 159 cok geldi. Sordum yok gayet normal dedi. 190 uzeri olmasin dedi bir de sanirim ikinci saat daha onemliymis nette 140 ve asagisi iyidir ikinci saat icin yaziyor acaba senin doktorda onu mu söyledi?

Bugun kontrolüm vardi. Seker yüklenmesini oneriyor musunuz yapacaz mi dedim. Suyun biraz fazla yapalim bu hafta dedi.
Zaten tansiyonum var. Tuzlular gozumun onunde yemiyorum. Bide seker diyetine girersem şimdiden üzgünüm..
Tatlıya çok düşkün değilsen fazla zorlamıyor cnm ya biraz dikkat etmek gerekşyor benim mesela şekerden çok karbonhidrat yükseltiyor ona göre öğünlermi ayarlıyorum inşallah hiç bişi çıkmaz tabii de

Bilmiyorum ki anlamadım neye göre hesaplıyorlar diyetisyen bi simitle 140ı geçtiğimde ooo dedi kendi drum normal yediğin için yükselmiş yeme dedi

Hamileligin basindan beri aci eksi tuzluya düşkünüm. 2 ay önce açlık sekerim de 71 cikmisti. Ama artik aciktigimda tatli seyler ekmek hamur işi canim.istiyor yani. Hakkımızda hayırlısı
Allah zorlukla birlikte kolaylığını da verir inşallah
Sana da cok gecmis olsun canim. Yavrularımızi saglila kucagimiza alalim da . Çekilen çile kutsaldir

Başka bir doktora daha danış istersen için rahat etsin en azından

Şeker açlık 90, 1.saat 150, 2.saat 100 çıkmış Dr iyi dedi. Bence 150 fazla ama zaten hayatımda öylesine bir tatlının da yeri olmadığından sallamıyorum. İdrarda da 23 lökosit 250 bakteri çıkmış enfex var dedi ama kültür çıkana kadar ilaç vermeyecekti. Ben ısrar edince verdi. Kan ilacı sabah akşam iç hala kan değerlerin çok düşük dedi biliyorum ama yükselmiyor içimde kanımı hortumluyor sanırsam İpek böcüüm. Pembeliğe de takılmadım hiç dedi, dün muayenede sıkıntı yoktu zaten aktif kan da değilmiş dedi. İnş tekrarı olmaz

Canım 2.saat için 150 üst limit benim referanslarda. Bebeğin suyu kilosu iyiyse bence takılma, normal günlük yaşamında da hergün şerbetli tatlılar sürekli hamur işleri makarnalar yoksa sorun yok diye düşünüyorum.

Benim doktorum da açlık 86 kan sonucum 145 çıkmıştı sorun yok demişti. Arkadaşımın 195 çıkmıştı ona bile kendi doktoru 180ler de olsa bişe demicektim ama bariz var demişti.

Ikinci saatim 142 cikti canim yiyorum acikcasi hamur isi makarna serbetli tatli her gün yemiyorum ama tamamen de yemiyor değilim.
Netten de baktim 140 icin 50 gramlik sekerde diyor bizim 75, gram. Ben cok zayifim etle sebzeyle kilo alamiyorum hamur isi yemis kilom bu bebeğimin kilosu 990 gramdi sali günü. Suyu da iyi diyor simdiye kadar hep doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…