2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Gecmis olsun canim ikinci saat daha onemliymis ve cok guzel düşmüş tatli mi sevmiyorsun
Demir icinde damardan isteyemez misin kisa sürede yukseltir.

Bilmiyorum ki anlamadım neye göre hesaplıyorlar diyetisyen bi simitle 140ı geçtiğimde ooo dedi kendi drum normal yediğin için yükselmiş yeme dedi
Sana 75gramlik mi yüklenmişti? Internette de 140 olan sınır 50 gramlik seker icin yaziyor. Benimki 75 gramlikti.
Diyetisyenlere pek guvenmiyorum ben zayifim diye gidince bana da makarna borekten olusan hazir listeyi verip gönderdi hic demiyor ki bu da seker cikarir. Tabi isini hakkiyla yapan vardir ama çoğu ezbere konuşuyor gibi geliyor bana.
Doktoruma da guveniyorum bilemedim kuzum.

Maşallah bebişe çok ideal, suyun da iyiymiş. Benim de 75 gramdı söylediğim 150 üst limit 75lik için yani. Takılma bence canım, abartmazsın yerken de.
Gecmis olsun canim ikinci saat daha onemliymis ve cok guzel düşmüş tatli mi sevmiyorsun
Demir icinde damardan isteyemez misin kisa sürede yukseltir.
Tatlı hamilelikte çok sevmedim. Şimdiye kadar 2 kere şerbetli tatlı 1 kere pasta yedim, arada kek kurabiye de çok nadir. Ekmek çok nadir yerim, makarna mantı seviyorum ama hem kabızlık olur diye de çekindiğimden yemek istemiyorum. Haftaya oğlumun doğumgünü var ama bugünkü şeker öyle dağıttı ki beni hala düzelmedi içim yapış yapış, hiçbir şey yiyesim gelmiyor hala umarım 16sına kadar düzelir de oğluşumun pastasından yiyebilirim.

Bende basta senin gibiydim. Midem duzeldikten beri canim hep ev keki çekiyor en masumunu yazdim makarna börek sık yiyorum zaten. Haklisin azaltiyim biraz da kilo alayım diye sinirlamadim kendimi.
Insallah yiyebilirsin oğlunun pastasindan. En azindan bir catal alirsin annesi

Kızlar yarın bende şeker yüklemesine gidicem yine. Gitmeden eczaneye sorucam gazoz şeklinde var mı diye varsa onu içerim yoksa Yanımda limon ve soğuk su götürcem kendi aromamı kendim yapıcam
Gitmeden mideme bişey atsam diyorum şekerimi çok oynatmayacak ne atabilirim? Doktor yok dedi ama kusmaktan iyidir herhalde dimi?
Edit: kızlar eczanede varmış 75 mg gazoz şeklinde. Doktora bunu belirtmeme gerek var mı ya? Aynıdır herhalde 75 mg 75 mg dır dimi?

Bugun kontrolüm vardi. Seker yüklenmesini oneriyor musunuz yapacaz mi dedim. Suyun biraz fazla yapalim bu hafta dedi.
Zaten tansiyonum var. Tuzlular gozumun onunde yemiyorum. Bide seker diyetine girersem şimdiden üzgünüm..
Bende senin adına çok üzülürüm. Neyse ki grupta ne yendiğini içtiğini paylaşan yok. Bizden kaynaklı bi sebeple canını cekendiren bi sey demeyiz bari canım benim. Herkes hamile sonuçta, yapan var yapamayan var, alan var alamayan var ya da en basiti yiyen var hastalığndan ötürü yiyemeyen var. Azcık empati yapmak gerekir.
İnş tertemiz çıkar sonucun. Duamdasın fesleğen

Çok geçmiş olsun. Lökosit yüksek olmuş, o biraz yükselince direkt hissediyorsun zaten rahatsızlığını. İlacı içince hemen rahatlatıyor şükür ki. Şifa olsun canım.

Aynıdır ya. Bence sen azcık atıştır da git. Ben aç yaptırdım ama bazıları burdan yemişti bi şeyler. En azından tekrar hüsran olmasın testinin sonu.

Canim ekmek falan tuketme peynir zeytin atistirabilirsin demisti bana ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…