2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
R Renklirenkli sezeryan olacaksa yedilere düşmüştür Allahım yabugünlere düşebildik şükürler olsun:)
Sen hazırladın mu bavulunu ? Benim en iyi ihtimal pazartesi fln ulaşcak elime kargom. Hersey onun içinde ; yıkanıp ütülenecek fln. Bi an önce kaygısı bitsin istiyorum yaaa

Sen hazırladın mu bavulunu ? Benim en iyi ihtimal pazartesi fln ulaşcak elime kargom. Hersey onun içinde ; yıkanıp ütülenecek fln. Bi an önce kaygısı bitsin istiyorum yaaa
Yok canım bu hafta okul tatil yavrumun okulu açılsın hazırlayacağım herşeyim geldi bir ailemin gönderecekleri kaldı onlarda aciliyeti yok.

Sezeryan olursa en geç ne zaman alınıyor kızlar?
Doğum kanalına girmeden alıyorlar. 39 + olabilir senin için; ilk ya. Ama bizde serklaj olunca ; rahim zarar görmesin diye 38+ oluyor. Ama ekstra ikinci sezeryanda , kadının acı agrı durumuna da bakılıyormuş galiba, bu yüzden 37+ bile oluyormuş.

Kişi başı bir ohh çekme yapacam valla hepinizi merak eder çatlarım beraber doğurak kurtulak
Bende kaç kişinin oğlunun adı Yağız olursa o kadar mutlu olcam nasıl bi manyaksam herkesi etkilemeye çalışıyorum
Not: dün oğlum şişeden su kattı içti, al anne iç diye bana da verdi.
Bir de, uzanıyordum tv karşısında, kendi battaniyesini getirdi bana al ört anne diyo, içim eridi içim
Yağızlar böyle gibisinden seyedin de koyun ismini diye

Canoo eczanede 25tl. 75mg olsa keşkee 75 g. Ama 2 saat su bile içmek yok dendi bana kan seyrelmesin diye sanırım. Ama kaç kere ağzıma geldi benim de zor tuttum kusmamak için
Çok geçmiş olsun. Lökosit yüksek olmuş, o biraz yükselince direkt hissediyorsun zaten rahatsızlığını. İlacı içince hemen rahatlatıyor şükür ki. Şifa olsun canım.
Monurol ve piyeloseptyl verdi şimdilik kültür sonucuna göre piyeloyu kesip doğru antibiyotiği başlarız dedi. Ama bu ilaççok etkiliymiş yorumlarda herkes ayılıp bayılmış
Ya ben şöyle planlıyorum, yanlışsa düzeltin. 32den önce doğum olursa bebek zaten küvöze gideceğinden ona eşya malzeme hazırlamak için 32yi bekliyeyim diyorum inş görürüz o günleri. Kendime zaten pijama takımı iç çamaşırı terlik yeterli erken doğum durumunda. Ne diyorsun bu mantıkla 32yi bekliyorum hazırlık için ama

Ayy yesin onun oküçük merhametli yüreğini teyzeleri madem ki anaların oğullarını övmesiyse konu assslaaa aşağı kalamam senden renklicim Keremler de çok cömert, naif ve şefkatli oluyorlar. Bide çok terbiyeli oğlum diye demiyorum candır, baldır kaymaktırr son 10 senede doğan erkek çocuklarının neredeyse yarısı Kerem olsa da koyunuz koydurunuz

Allah razi olsun canim. Saglikla dogsunlar bebislerimiz insallah. Zaten sekere cok düşkün degilim ama yine de stres sebebi. Insallah cikmaz.
Günümüzde alim gücü gercekten azaldı. Daha dikkatli olmak.lazim.Allaha sukur imkanlarımız guzel ama bu seferde saglik insani engelliyor. İnsanlar için hayat gereckten zor.

Hayır bide ben renk körüyüm. Eşim diyo ki sen pembe diye kimbilir ne gördün sen ne bilcen pembeyi bundan sonra foto çek ben renk analizi yapcam ona göre üzülürüz gerekliyse
ay gerçekten miii ben de buna çok güldüm sen nerden bilcen pembeyi mi bence de sen bişey görünce hemen üzülme bacım belki iyi bişeydir

Ay anlamadım queen, eczanedeki ile doktorun ki aynı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…