İşyerinde falan da çok dalga geçerler. Ne renk giydim zannediyorsun acaba bugün diye. Bi kere bi abla diyor ki sana yeşil çok yakışıyor bayıldım bugün, aa dedim neyim yeşil. Pantolonum yeşilmiş meğer ben kahverengi diye giyiyordum onu kaç yıldıray gerçekten miii ben de buna çok güldüm sen nerden bilcen pembeyi mibence de sen bişey görünce hemen üzülme bacım belki iyi bişeydir
Aynı cnm 75 gram ikisi de. Miligram değil onu demek istedim 75mg 1 gramdan bile az ya keşke miligram olsaAy anlamadım queen, eczanedeki ile doktorun ki aynı değil mi?
Ya evlat işte içimizi eritiyorlarBende kaç kişinin oğlunun adı Yağız olursa o kadar mutlu olcam nasıl bi manyaksamherkesi etkilemeye çalışıyorum
Not: dün oğlum şişeden su kattı içti, al anne iç diye bana da verdi.
Bir de, uzanıyordum tv karşısında, kendi battaniyesini getirdi bana al ört anne diyo, içim eridi içim
Yağızlar böyle gibisinden seyedin de koyun ismini diye
Bende bekliyorum hic elim alisverise gitmiyor daha küçük kiyafetler lazim olursa diyeYa ben şöyle planlıyorum, yanlışsa düzeltin. 32den önce doğum olursa bebek zaten küvöze gideceğinden ona eşya malzeme hazırlamak için 32yi bekliyeyim diyorum inş görürüz o günleri. Kendime zaten pijama takımı iç çamaşırı terlik yeterli erken doğum durumunda. Ne diyorsun bu mantıkla 32yi bekliyorum hazırlık için ama
Aynidir kuzum bu arada bana su icmeme limon sikmama vs izin vermediler. Götürürüm demissin ama haberin olsun. Gizli sıkabilirsen ne alaAy anlamadım queen, eczanedeki ile doktorun ki aynı değil mi?
He doğru yaAynı cnm 75 gram ikisi de. Miligram değil onu demek istedim 75mg 1 gramdan bile az ya keşke miligram olsa
Limonu doktorum götür dedi eski tip yapıldığı için labtaki. Ama şimdi gazozlu olanını buldum eczaneden götürmeme gerek yokAynidir kuzum bu arada bana su icmeme limon sikmama vs izin vermediler. Götürürüm demissin ama haberin olsun. Gizli sıkabilirsen ne alaama o cilekli gazoz gibi olanda cok ihtiyaç duyacagini da sanmiyorum. Ben daha acmadan sordum arada su icecektim limonlu. Izin vermediler ama tadi kötü değildi.
Ben yükleme yaptırmadım günlük şeker takibi yaptık sadece suyum fazla çıktığı için şüphelenildiSana 75gramlik mi yüklenmişti? Internette de 140 olan sınır 50 gramlik seker icin yaziyor. Benimki 75 gramlikti.
Diyetisyenlere pek guvenmiyorum benzayifim diye gidince bana da makarna borekten olusan hazir listeyi verip gönderdi hic demiyor ki bu da seker cikarir. Tabi isini hakkiyla yapan vardir ama çoğu ezbere konuşuyor gibi geliyor bana.
Doktoruma da guveniyorum bilemedim kuzum.
Ya o ilacı ben ilk kez kullandım aşırı iyi geldi bana da. Umarım sana da şifa olur bi an evvel.Canoo eczanede 25tl. 75mg olsa keşkee 75 g. Ama 2 saat su bile içmek yok dendi bana kan seyrelmesin diye sanırım. Ama kaç kere ağzıma geldi benim de zor tuttum kusmamak için
Monurol ve piyeloseptyl verdi şimdilik kültür sonucuna göre piyeloyu kesip doğru antibiyotiği başlarız dedi. Ama bu ilaççok etkiliymiş yorumlarda herkes ayılıp bayılmış
Ya ben şöyle planlıyorum, yanlışsa düzeltin. 32den önce doğum olursa bebek zaten küvöze gideceğinden ona eşya malzeme hazırlamak için 32yi bekliyeyim diyorum inş görürüz o günleri. Kendime zaten pijama takımı iç çamaşırı terlik yeterli erken doğum durumunda. Ne diyorsun bu mantıkla 32yi bekliyorum hazırlık için ama
Ayy yesin onun oküçük merhametli yüreğini teyzelerimadem ki anaların oğullarını övmesiyse konu assslaaa aşağı kalamam senden renklicim Keremler de çok cömert, naif ve şefkatli oluyorlar. Bide çok terbiyeli oğlum diye demiyorum candır, baldır kaymaktırr son 10 senede doğan erkek çocuklarının neredeyse yarısı Kerem olsa da koyunuz koydurunuz
Benim babam da bi süre inatla Bahadır dedi durdu çocuğa. Tamam niyet kötü değil amenna. Ama bu bebeğin ebeveynlerinin vermesi gereken ; ve asıl olarak bizim içimize sinmesi gereken bi karar. Herkes kendi evladına koysun, tavsiyelere açık olsak da başka türlüsü baskıya giriyor.R Renklirenkli bende sana onu soracaktim Yağızlar nasil oluyor diye oy masallah kuzuya.
Bizim iki aile tarafi da pek sevemedi. Bir de yanina Ali'yi ekledik babam halk ozanlari tadinda diyorannem yaaaz diyor. Kayinbabam hala kendi koyduğu isimle sesleniyor bir benim bir babasinin aşırı icimize sindi. Karizmatik geldi tam erkek ismi bence cok güzel. Oğlumda sever inşallah ☺
Kuzenimin de ilk kızı 33de doğmuştu 1800g, ciğer geliştirici vurulmamasına rağmen hiç küvöze girmedi direkt alıp geldilerYa o ilacı ben ilk kez kullandım aşırı iyi geldi bana da. Umarım sana da şifa olur bi an evvel.
32 den öncesi için eyvallah haklısın. Ama 1800-2 kiloyu geçerse ; bebek kendi vücut sıcaklığını koruyabiliyor diye, küvoze koymuyorlarmış canım. Giydirirler de. 32 de ya da birkaç hafta öncesi çok sorun olmaz çünkü o kilo civarında olması da cok muhtemel ya, bence tüm çantayı hazırlayalım. Hem iyi hissedip, iyiyi çağırmak adına diyim. Benim kalbimden böyle geçiyor açıkçası.
32 de , erkek bebeklerin bile akciğer gelişimi tamamlanmış oluyormuş ek desteğe gerek duymadan da. Yani belki sana havadan atıyormuşum gibi gelcek de, senin zamanında doğuracağına inancım tam benim. Sadece biraz ağrılı, sancılı geçecek yani.
cok güldüm
Ama maşallah yavrunane güzel böyle çocukların olması ya, gurur duyuyor insan Darısı iki numaraların basına
Can acıması gibi olmuyor cnm bende. Kasılma olmadığına eminsen sorun olmaz bence, en son nezaman gittin kontrole suyu yeterliydi dimi?Kızlar bişey soracağım iki gündür bebek hareket ederken sanki dirseğini bastırarak bisağa bi sola gidiyor bildiğiniz acı veriyor sizdede öyle oluyor mu? Bide akşamları yorgunluğumu farkediyorum galiba batmalar oluyor biraz normal hamile gibi davranmaktan vazgeçmeliyim sanırım
Ayy yesin onun oküçük merhametli yüreğini teyzelerimadem ki anaların oğullarını övmesiyse konu assslaaa aşağı kalamam senden renklicim Keremler de çok cömert, naif ve şefkatli oluyorlar. Bide çok terbiyeli oğlum diye demiyorum candır, baldır kaymaktırr son 10 senede doğan erkek çocuklarının neredeyse yarısı Kerem olsa da koyunuz koydurunuz
3 hafta işlerden giderse sıkıntılı diye biliyorum. Dönem dönem bu önden gitmeler, geriden gelmeler olabiliyor. Şeker yüklemesi yaptırmadan ya da düzenli olarak şekerini ölçmeden bilinmez benceBenim kilosu 1 hafta önden gidiyor, full karbonhidratla besleniyorum sabah akşam börekler çörekler. Şeker çıkarsa açlıktan ölürüm heralde çünkü başka hiçbir şey yemiyorumönden gitmesi şeker olduğuna mı işaret acaba
Kayra da çok güzel, iyilik demekti galiba dimi. Yankı istemiştim ben Kerem de, eşim dalga geçerler Yankı Kı Kı Kı kııı derler demiştiKerem ve Kayra ismine cok yakınım içimden içimden. Ismi yok çocuğumun daha
Canim benim oluyor bebegimin hareketleri sertlesti icimde donusunu disardan goruyorum ve acitiyo karnimin icini guclendi sanirimKızlar bişey soracağım iki gündür bebek hareket ederken sanki dirseğini bastırarak bisağa bi sola gidiyor bildiğiniz acı veriyor sizdede öyle oluyor mu? Bide akşamları yorgunluğumu farkediyorum galiba batmalar oluyor biraz normal hamile gibi davranmaktan vazgeçmeliyim sanırım
Insallah tek duam bu inan kizamiyorum bile yeter ki oğlum iyi olsun başka hicbir seyi kafaya takmiyorum. Bende espriye vurup geçiyorum söylediği ismi tekrarlayip , o kim baba tanimiyoruz biz oyle birini diyorumBenim babam da bi süre inatla Bahadır dedi durdu çocuğa. Tamam niyet kötü değil amenna. Ama bu bebeğin ebeveynlerinin vermesi gereken ; ve asıl olarak bizim içimize sinmesi gereken bi karar. Herkes kendi evladına koysun, tavsiyelere açık olsak da başka türlüsü baskıya giriyor.
Valla biz de cok severek koyduk. Adını sevdiğim diye seviyorum bazenhayırlı evlat olsunlar inş minik yağız da sağlıcakla gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?