2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
ay gerçekten miii ben de buna çok güldüm sen nerden bilcen pembeyi mi bence de sen bişey görünce hemen üzülme bacım belki iyi bişeydir
İşyerinde falan da çok dalga geçerler. Ne renk giydim zannediyorsun acaba bugün diye. Bi kere bi abla diyor ki sana yeşil çok yakışıyor bayıldım bugün, aa dedim neyim yeşil. Pantolonum yeşilmiş meğer ben kahverengi diye giyiyordum onu kaç yıldır yada bazen mesela nasılsa belli olmuyor diye su yeşili açık renk atlet giymişliğim var içime meğerse olduğu gibi belliymiş. Herkes neden pembe kazağın içine mavi giydin diyo dönünce eve eşimi fırçaladım niye söylemiyorsun diyee

Ya evlat işte içimizi eritiyorlar

Bende bekliyorum hic elim alisverise gitmiyor daha küçük kiyafetler lazim olursa diyeama 28'i gectikten sonra birkac parça da olsa alsak ani durumlar icin iyi olur sanki.
Bebek battaniye nevresim ağız mendili gibi seyler disinda hicbir sey almadim.

Ay anlamadım queen, eczanedeki ile doktorun ki aynı değil mi?
Aynidir kuzum bu arada bana su icmeme limon sikmama vs izin vermediler. Götürürüm demissin ama haberin olsun. Gizli sıkabilirsen ne ala ama o cilekli gazoz gibi olanda cok ihtiyaç duyacagini da sanmiyorum. Ben daha acmadan sordum arada su icecektim limonlu. Izin vermediler ama tadi kötü değildi.

R Renklirenkli bende sana onu soracaktim Yağızlar nasil oluyor diye oy masallah kuzuya.
Bizim iki aile tarafi da pek sevemedi. Bir de yanina Ali'yi ekledik babam halk ozanlari tadinda diyor annem yaaaz diyor. Kayinbabam hala kendi koyduğu isimle sesleniyorbir benim bir babasinin aşırı icimize sindi. Karizmatik geldi tam erkek ismi bence cok güzel. Oğlumda sever inşallah ☺

Limonu doktorum götür dedi eski tip yapıldığı için labtaki. Ama şimdi gazozlu olanını buldum eczaneden götürmeme gerek yok

Ben yükleme yaptırmadım günlük şeker takibi yaptık sadece suyum fazla çıktığı için şüphelenildi

Ya o ilacı ben ilk kez kullandım aşırı iyi geldi bana da. Umarım sana da şifa olur bi an evvel.
32 den öncesi için eyvallah haklısın. Ama 1800-2 kiloyu geçerse ; bebek kendi vücut sıcaklığını koruyabiliyor diye, küvoze koymuyorlarmış canım. Giydirirler de. 32 de ya da birkaç hafta öncesi çok sorun olmaz çünkü o kilo civarında olması da cok muhtemel ya, bence tüm çantayı hazırlayalım. Hem iyi hissedip, iyiyi çağırmak adına diyim. Benim kalbimden böyle geçiyor açıkçası.
32 de , erkek bebeklerin bile akciğer gelişimi tamamlanmış oluyormuş ek desteğe gerek duymadan da. Yani belki sana havadan atıyormuşum gibi gelcek de, senin zamanında doğuracağına inancım tam benim. Sadece biraz ağrılı, sancılı geçecek yani.
cok güldüm
Ama maşallah yavruna ne güzel böyle çocukların olması ya, gurur duyuyor insan Darısı iki numaraların basına

Benim babam da bi süre inatla Bahadır dedi durdu çocuğa. Tamam niyet kötü değil amenna. Ama bu bebeğin ebeveynlerinin vermesi gereken ; ve asıl olarak bizim içimize sinmesi gereken bi karar. Herkes kendi evladına koysun, tavsiyelere açık olsak da başka türlüsü baskıya giriyor.
Valla biz de cok severek koyduk. Adını sevdiğim diye seviyorum bazen hayırlı evlat olsunlar inş minik yağız da sağlıcakla gelsin inş

Kızlar bişey soracağım iki gündür bebek hareket ederken sanki dirseğini bastırarak bisağa bi sola gidiyor bildiğiniz acı veriyor sizdede öyle oluyor mu? Bide akşamları yorgunluğumu farkediyorum galiba batmalar oluyor biraz normal hamile gibi davranmaktan vazgeçmeliyim sanırım

Kuzenimin de ilk kızı 33de doğmuştu 1800g, ciğer geliştirici vurulmamasına rağmen hiç küvöze girmedi direkt alıp geldiler ozaman 30 yapayım ben bu hazırlık muhabbetini. 3 hafta kaldı sayılır kalbinden geçen gerçek olsun inş canım renklişim de 35i geçsin bugün Dr uma diyorum 34ü görme ihtimalim var mı, çok zor bir soru hiçbilinmiyor bi bakıyorsun stabil tamam duracak diyorsun hoop 1 gecede 5cm açılma oluyor dedi. Ama seninle güzel Ssvd yapardık hiç irrite olmuyorsun açıklık kontrolünde falan da dedi. İnş nasip olur hayırlısıyla sizinle noktalamak bu yolculuğu dedim

Can acıması gibi olmuyor cnm bende. Kasılma olmadığına eminsen sorun olmaz bence, en son nezaman gittin kontrole suyu yeterliydi dimi?

Kerem ve Kayra ismine cok yakınım içimden içimden. Ismi yok çocuğumun daha

3 hafta işlerden giderse sıkıntılı diye biliyorum. Dönem dönem bu önden gitmeler, geriden gelmeler olabiliyor. Şeker yüklemesi yaptırmadan ya da düzenli olarak şekerini ölçmeden bilinmez bence

Kerem ve Kayra ismine cok yakınım içimden içimden. Ismi yok çocuğumun daha
Kayra da çok güzel, iyilik demekti galiba dimi. Yankı istemiştim ben Kerem de, eşim dalga geçerler Yankı Kı Kı Kı kııı derler demişti hala çok cool geliyor. Bunda da cinsiyet öğrenmeden önce Erdem, Kuzey, Selim ve Rüzgar vardı erkek ismi olarak aklımda.

Canim benim oluyor bebegimin hareketleri sertlesti icimde donusunu disardan goruyorum ve acitiyo karnimin icini guclendi sanirim

Insallah tek duam bu inan kizamiyorum bile yeter ki oğlum iyi olsun başka hicbir seyi kafaya takmiyorum. Bende espriye vurup geçiyorum söylediği ismi tekrarlayip , o kim baba tanimiyoruz biz oyle birini diyorum oğlumu hic üzüp strese sokamam ne de olsa bizim dediğimiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…