2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Her yerde indirim var kizlar. Hamile ic camasiri aldim trendyoldan baya uygundu. Anne bebek cantami da aldim madem artik hazirliklar başlar birkac haftaya ☺
Simdi islak mendille bez de alayim diye düşündüm muhtemelen fiyatlari artar. Islak mendilde yenidoğan molfiks alacağım ve normalde molfiks pure&soft bebek bezi düşünüyordum ama cok pahalı
Slpeyy natural kullanan var miydi ilk bebeklerinde?ya da etrafinda iyi olduğunu duyan.?

Can acıması gibi olmuyor cnm bende. Kasılma olmadığına eminsen sorun olmaz bence, en son nezaman gittin kontrole suyu yeterliydi dimi?
Cumartesi gittim canım yok cenı kasılma değil mesela dönüyo sağdan sola bildiğin etim acıyor bastıra bastıra , dr yazdım gülüyor sıkıntı yok diyor, ya aradan 8 yıldan fazla geçmiş hatırlamıyomki ilk hamileliğimi

Slepy kullandım gayet iyiydi sızdırma alerji vs yapmadı

Senin de mi 8.yılındı güçlendikçe olacak sanırım bunlar. Detayları hatırlasam da 8 yıl önceki bizle şimdiki biz de aynı değiliz ki şekerim. Dr da sorun yok demiş, gerilme enazından

Canım cok ara vermişsin ya ıkı hamileliğin arasında, nedeni o da olabilir belki. Kaslarla eklemlerle alakalıdır. Benim de acı agrı gibi oluyor ama en alt kaşık kısmında diyim. Hareketleri tamam ok ama dönüyor mu napıyor bilemiyorum hiç. Bu konuda malum queen bir numara çocuğun topuğunu tuttum dedi ya içim çekildi

Benim yukarda bildiğin sağdan sola geçerken dönüşü hissettim poposıunu attırdı ama işte sizlerede soram dedim harekey edince ağrı oluyor mu diye malum pimpiriklenme dönemimiz geldi şöle 34 e ataydık kendimizi

Senin de mi 8.yılındı güçlendikçe olacak sanırım bunlar. Detayları hatırlasam da 8 yıl önceki bizle şimdiki biz de aynı değiliz ki şekerim. Dr da sorun yok demiş, gerilme enazından
Aynen canım şükür ya drum serklaj attıktan sonra polyana oldu güzelllll normalll sıkıntı yokkk,, bana diyor unutmuşsun ilk hamileliğini

Ya bunu bende düşündüm. Numarası olsaydı keşke birimizde. Pazar girmiş en son bi daha pazar geldi nerdeyse
Sera kaçıncı haftadaydı. İnşaallah hamileliği devam ediyordur hayırlıca. Doğum yapmışsa eğer inşaallah bebeği iyidir. Onunla ilgileniyor diye iyi düşünmek istiyorum. Rabbim büyük

Canım anne çantası ne aldın ben trendyoldan aldım eşim kalitesini beğenmedi iade edip yeniden alacağım. Fikir vermek adına nasıl birşey aldın foto atabilirmisin? Sırt çantası mı yan çantamı? Marka mı? Vs

Cok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız Allah razı olsun. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah doktordan güzel şeyler duyarız hayırlı mutlu haberler alırız.

Ben de akşam oğlumu tembihledim okadar, annecim yarın tatil erken uyanmamaya çalış uyanırsan bile kitap oku legolarınla oyna 8e kadar bize izin ver diye. Sonuç 6.30da uyandım ve cin gibiyim uyuyamadım bidaha. Dolapta birini buldum yepyeni kız bebek kıyafetleri satan, bisürü teklif verdim eğer onları kabul ederse yandım ve de battım teklif verip verip almamak istiyorum. Avmlerde mağazalarda bakıp deneyip almamak gibi, gidemeyince avm falan ben de nefsimi böyle köreltiyim istiyorum

Uzun zamandır ben de kendime bişe almadığımı farkettim. Hep bebeğe alıyorum kendimi ihmale ediyorum resmen

Bende çok şey aldım canım ordan. Bağımlılık yapıyor baya kış geliyor kendime mont almam lazım

Canım şeker çıkmasa bile biraz dikkat etmekte fayda olabilir
Bebeğin kilosunun önden gitmesi evet şekere işaret olabiliyormuş, biz testi yaptırdığımızda, doktor arkadaşımız ilk olarak bebeğin kilosu haftasının önünde mi diye sormuştu, tabii şunu da göz önünde bulundurun baba ve sizin genetik nasıl? Siz de ortalamaya göre daha iri iseniz belki sadece genetiktir

Canim ben bunu aldim marka değil acikcasi kalitesini de bilmiyorum yorumlarina bakarak aldim. içi genis gözleri çokmuş. Seklini beğendim

Bu geceki nöbetimden iy geceler analar umarım herkes iyidir yataklarında mutlu mesut fosur fosur uyuyordur
Hic sorma bu gece bana işkenceydi resmen kac kere uyandim sayamadim her yerim agriyor esim devamli gobegime dayiyo dizini sola donemiyorum sirtima sarilirken biniyo resmen agirligini veriyo sanki kendi agirligin yetmiyo gibi adami bogacaktim resmen barut gibiyim bugun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…