- 1 Ağustos 2018
- 2.855
- 4.861
- 133
Aynı şeyi bende yaşıyorum kolunu atıyor bazen belime o bile yük oluyor sanki bi de bende iki kedi var biri ayaklarıma yatıyor biri sırtıma hareket edemiyorum yorganı bile çekemiyorum gece kalkıp imdaat diye bağırasım geliyor bazenHic sorma bu gece bana işkenceydi resmen kac kere uyandim sayamadim her yerim agriyor esim devamli gobegime dayiyo dizini sola donemiyorum sirtima sarilirken biniyo resmen agirligini veriyo sanki kendi agirligin yetmiyo gibi adami bogacaktim resmen barut gibiyim bugun ya
Allahimmm cok fenaAynı şeyi bende yaşıyorum kolunu atıyor bazen belime o bile yük oluyor sanki bi de bende iki kedi var biri ayaklarıma yatıyor biri sırtıma hareket edemiyorum yorganı bile çekemiyorum gece kalkıp imdaat diye bağırasım geliyor bazen
Benim de kendime alaısm gelmiyor, alsam deneyip olup olmadığına karar veremeyeceğim. En çok da inditex i dirimi geliyor 1 ay sonra ona yanıyorum. İşe gitmediğim için hamile kıyafeti almıyorum 1 pantolon yetiyor Dr dan Dr a giyiyorum sadece. Geçen clinique indiriminden aldım bişiler, bide amazonda spor ayakkabı düşürmüş eşim skechers 2 tane onu aldı, 1i büyük olunca dolaptan sattım karlaUzun zamandır ben de kendime bişe almadığımı farkettim. Hep bebeğe alıyorum kendimi ihmale ediyorum resmen
Canım yatakta yer değişseniz sola dönünce boş olan tarafa sen geçsen, aman en olmadı ayrı takılınHic sorma bu gece bana işkenceydi resmen kac kere uyandim sayamadim her yerim agriyor esim devamli gobegime dayiyo dizini sola donemiyorum sirtima sarilirken biniyo resmen agirligini veriyo sanki kendi agirligin yetmiyo gibi adami bogacaktim resmen barut gibiyim bugun ya
Onu da dusunuyorum da yatabilir miyim bilmiyorum ya boyle oturdugum yattigim tarafa hep takintiliyimBenim de kendime alaısm gelmiyor, alsam deneyip olup olmadığına karar veremeyeceğim. En çok da inditex i dirimi geliyor 1 ay sonra ona yanıyorum. İşe gitmediğim için hamile kıyafeti almıyorum 1 pantolon yetiyor Dr dan Dr a giyiyorum sadece. Geçen clinique indiriminden aldım bişiler, bide amazonda spor ayakkabı düşürmüş eşim skechers 2 tane onu aldı, 1i büyük olunca dolaptan sattım karlaonlqr bile iyi hissetmeme yetti
Canım yatakta yer değişseniz sola dönünce boş olan tarafa sen geçsen, aman en olmadı ayrı takılın
Sonlara doğru salona postalarım gibi geliyor bana öyle olur değil mi sığmayız yani sığılıyor mu tecrübeli analarAllahimmm cok fenakiz valla cinnet an meselesi ya adamin ayagini bacagini nasil tepiyorum anlatamam elimden gelse itip dusurecem yataktan garibim en son kenarda yatiyo ama ayaklari benim oraya uzatmis vura vura cektirttim Allahtan ki sabah bisey hatirlamiyo ya direnmeye calisiyorum beraber yatmaya ama bu sekilde bilemiyorum
Ayaklarınızda büyüme oldu mu ya da olucak mı en büyük korkum ayaklarım büyücek korkusu zaten 39 giyiyorum palet gibiBenim de kendime alaısm gelmiyor, alsam deneyip olup olmadığına karar veremeyeceğim. En çok da inditex i dirimi geliyor 1 ay sonra ona yanıyorum. İşe gitmediğim için hamile kıyafeti almıyorum 1 pantolon yetiyor Dr dan Dr a giyiyorum sadece. Geçen clinique indiriminden aldım bişiler, bide amazonda spor ayakkabı düşürmüş eşim skechers 2 tane onu aldı, 1i büyük olunca dolaptan sattım karlaonlqr bile iyi hissetmeme yetti
Canım yatakta yer değişseniz sola dönünce boş olan tarafa sen geçsen, aman en olmadı ayrı takılın
Yok iri değiliz ikimizde. Ben et süt yumurta yemediğim için sebze, börek, makarna sürekli bu tarz şeyler yiyorum maalesef. 10 gün sonra gideceğim bakalım inşallah çıkmaz da rahat rahat yerimCanım şeker çıkmasa bile biraz dikkat etmekte fayda olabilir
Bebeğin kilosunun önden gitmesi evet şekere işaret olabiliyormuş, biz testi yaptırdığımızda, doktor arkadaşımız ilk olarak bebeğin kilosu haftasının önünde mi diye sormuştu, tabii şunu da göz önünde bulundurun baba ve sizin genetik nasıl? Siz de ortalamaya göre daha iri iseniz belki sadece genetiktir
Ben de bunu aldım, dışardan küçük görünüyor ama içi kocaman görüntüsü de çok güzelCanim ben bunu aldim marka değil acikcasi kalitesini de bilmiyorum yorumlarina bakarak aldim. içi genis gözleri çokmuş. Seklini beğendimMark Bells Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası Termal Biberonluk Ve Bebek Arabası Askı Aparatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mark Bells Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası Termal Biberonluk Ve Bebek Arabası Askı Aparatlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben hic ayri yatma taraftari degildim ama gidişat onu gosteriyoSonlara doğru salona postalarım gibi geliyor bana öyle olur değil mi sığmayız yani sığılıyor mu tecrübeli analarbizim yatak standart ölçü ben şu an bile fenalık geçiriyorum bi ay sonra kimseyi tanımam
Allahtan biz yatağı büyük almışız kavuşamıyoruzSonlara doğru salona postalarım gibi geliyor bana öyle olur değil mi sığmayız yani sığılıyor mu tecrübeli analarbizim yatak standart ölçü ben şu an bile fenalık geçiriyorum bi ay sonra kimseyi tanımam
Ben avent cam 120 ml olanı aldım. İlerleyen günlerde duruma göre başka alınacaksa alırım dedim. Belki hiç kullanma olmaz belli olmaz diye.Kızlar kaç tane 1 numara bez alayım sizce? Birde avent biberon alacağım ama her boyunu mu almam gerek? Yada hangi boyunu alayım? Sabah sabah bu soruları düşünerek uyandım
Günaydın diyim o zmnKızlar kaç tane 1 numara bez alayım sizce? Birde avent biberon alacağım ama her boyunu mu almam gerek? Yada hangi boyunu alayım? Sabah sabah bu soruları düşünerek uyandım
Cnm 39 giyiyordum 40 oldu bakalim doğuma kadar kaça çıkıcamAyaklarınızda büyüme oldu mu ya da olucak mı en büyük korkum ayaklarım büyücek korkusu zaten 39 giyiyorum palet gibi
Bende 39 giyiyorum kiz hicte palet degil valla kabul edemiyciiiimmmAyaklarınızda büyüme oldu mu ya da olucak mı en büyük korkum ayaklarım büyücek korkusu zaten 39 giyiyorum palet gibi
Bende 39 giyiyorum kiz hicte palet degil valla kabul edemiyciiiimmmbuyumez sanirim yani henuz buyumedi bencw buyumuycek gibi
Ben avent cam 120 ml olanı aldım. İlerleyen günlerde duruma göre başka alınacaksa alırım dedim. Belki hiç kullanma olmaz belli olmaz diye.
GünaydııınGünaydın diyim o zmn
İlk zmn cok bez gidiyordu aslında. Ama ben bir paket 1 , bir paket de 2 numara alıp duruma göre ilerlerim. Kilo alımı, bezin bebeğin tenine uyumuna göre bakarım. Noormalde en sağlıklı cam olunca cam biberon almıştım. Hemşirelere verdim de; ama strerilazorde karıştırmışlar, bizim biberon güme gitmişti. Ve bebekler bir süre sonra kendileri tutmayı seviyor biberonlarını, bu yüzden elektrikli emzirme aletinin ucunda ıkı plastik kansınoh biberon vardı en küçük boy ama o bile baya fazla oluyor ilk zmn için. Onları kullandık ve ordan devam ettim. Sağ ve sol göğüsün sütünü doldurmak için iki tane vardı kutusunda zaten. Sık sık yeniledim biberonları ama ; plastık sonuçta diye.
30 ml içiyorlar ilk zmn. Zamanla doymayınca 60; 90 ml artırarak veriyorsun.
O benim alt karnimda oldu ya hem de 5. Ay gibiydi ama sisko oldugumdan daha fazla bekliyodum ben şu an goruntu beni tatmin ediyor artmadikca no problemya boyum 170 biraz daha küçük olabilirdi benimde henüz büyümedi bu saatten sonra da büyümez inşallah. Demeye korkuyorum ama hala çatlağımda yok inş böyle tamamlarız
Yok oğlumda da olmamıştı bunda da olmadı. Ödem de olmamıştı ama tabi 30.haftada bitmişti malum. Kiminin eli burnu falan şişiyor ben hiç öyle olmadımAyaklarınızda büyüme oldu mu ya da olucak mı en büyük korkum ayaklarım büyücek korkusu zaten 39 giyiyorum palet gibi
Ben 2 şer paket 1 ve 2 numara aldım ama küçük paketler. 42li falan. Oğlum 8-10 günde bir yapardı kakasını ilk aylarda ama Sadece anne sütü aldığından kabız değildi. Kız da abiye benzerse şu ekonomik şartlarda benden iyisi olmazKızlar kaç tane 1 numara bez alayım sizce? Birde avent biberon alacağım ama her boyunu mu almam gerek? Yada hangi boyunu alayım? Sabah sabah bu soruları düşünerek uyandım
İyiyim canım allaha şükür şimdilik bi sıkıntı yok telefonu çok elime almıyorum o yüzden geri kaldımDua4614 şimdi bildirimini farkedince, ne zamandır senden haber almadığımızı anladım. Nasılsın canım, nasıl gidiyor ? Nerelerdesin ? Bebiş büyüdü mü ? Hersey yolunda mı ? En önemli soru, alışveriş bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?