2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Evet canım 53-54 le kaldım hamile 51 e düştüm mide bulantılarında çok fenaydım,, şuan 66 yım dr banada alma diyor serklajdan dolayı ama kısmet artık
Canım serklajla kilonun ne alakası var neden bende serklajlıyım merak ettim
Bende 58 kiloyla hamile kaldım mide bulantısından 55 e düştüm şimdi 60 oldum

Serklajlı olan kızçeler kesin sezaryen mi olacaksınız doğumla ilgili hiç doktorla konuştunuz mu yada çevreden duydunuz mu serklajlı olmak doğum şeklini etkiliyor mu?

Slm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen

Ayy canim benim seni nasil merak ettik biz insaAllah bebegin de sen de daha iyi olursunuz Rabbim evladina da sana da guc kuvvet versin kuzum iyi haberlerini bekliyoruz insaAllah

Senden haber almak cok güzel. Merakta koyma bizi, arada gel ben alışverişi bitirdim ama kızlardan almayanlar varsa güzel haber güle güle kullan sende inş
Canım serklajla kilonun ne alakası var neden bende serklajlıyım merak ettim
Bende 58 kiloyla hamile kaldım mide bulantısından 55 e düştüm şimdi 60 oldum
Yok alakası ama kilo artarsa basınç fazla olur rahme diye endişe ediyor galiba ama yersiz endişe. 85 kiloyla doğuma gitmiştim ben. Bi sıkıntı yaşamadım şükür sen de merak etme zayıfsın bile
Serklajlı olan kızçeler kesin sezaryen mi olacaksınız doğumla ilgili hiç doktorla konuştunuz mu yada çevreden duydunuz mu serklajlı olmak doğum şeklini etkiliyor mu?
Hayır etkilemiyor. Paşa gönlün nasıl doğurmak isterse öyle doğurursun canım. Normal istiyorsan 37 de dikişi alıyor dr, ve hiç canın yanmıyormuş arkadaşım demişti. Sonra merdiven inip çıktı, yürüyüşler, squatlar derken 40+ da doğurdu.
Ama sezeryan istersen 38+ da alıyorlar düzenli sancı fln görürlerse, bebeğin bası doğum kanalına inip de serklaja zarar vermeden. Allah gönlüne göre versin inş

Geçmiş olsun serabeyaz rabbim sana ve bebeğine güç kuvvet versin şifa versin çabucak toparlanıp gelin inşallah heyecanla bekliyoruz seni ilk aramıza katılan sabırsız senin minik oldu rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat etsin sizi birbirinize bağışlasın inşallah

En son sen öğrendin cinsiyeti, ama kadere bak ilk sen gördün evladının yüzünü doğumun hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun.
Kaç gr doğdu yavrun ? Sen nasılsın agrın acın var mı ?

Ayyy inşallah sağlıkla büyüsün bu zor zamanlar hiç yaşanmamış dönsün, sağlıkla mutlulukla evinize getirdiğinin haberini alalım

Hayır cnm normal uygun olursa 36 37 gibi alınıyor dikişler in doğumu bekliyorsunuz. Sezeryan olursa ameliyat Sırasında alınıyor.
Yaa çok şükür ses verdin. Hep aklımızda, duamızdaydın cnm. İnşallah sağlıkla kucağına alıp evine geldiğin günleri de yazacaksın buraya. Umarım çok hızlı toplanırsınız. Sen iyileş de yazarsın bize ayrıntıları da çok güzel haberlerinizi bekliyoruz ikinizin de

Ay nasıl mutlu oldum. Çok çok şükür. Sanki çok beklediğim bir şeyin cevabı gelmiş gibi huzur buldum. İyi olun hep.

İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Canim benim senden ve bebeğinden haber almak ve iyi olduğunuzu bilmek bizi mutlu eder ancak☺ icim cok rahatladi bebeğinde toparlayacak sende buna inaniyorum.

Haber aldığıma çok sevindim canım inşallah bebişin de bir an önce toparlanır iyileşir evinize döner. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah arada yazabilirsen yaz buraya hepimiz çok merak ettik seni. Bebişi görebildin mi

Allahım bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Yenidoğan yoğunbakımda en sevilenlerden biri olacağından şüphem yok 2 3 haftaya kucağınıza da alırsınız inşallah. Sağlığınız daim olsun.

şubat annelerinin doğurması pekiii canimmm Allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı hayırlı ömrü olsun haber verdiğin için çok teşekkür ederiz, hem de ikinizin de iyi olduğu haberini aldık rahatladım Allahım çok daha güzel günler göstersin bebişine de sana da

Dimii. Çok mutlu oldum ya duygusallaştım

Battım ben daha da bisürü teklifim pazarlığı var başka satıcılarla. Kötü yola düşmek gibi bu da batak çıkamıyon töbeler olsun
Ben de dolaptan puset aldım. Maxi cosi marka normalde 2000 tl civarı kadına almanya’dan eltisi getirmiş gelene kadar da bebe büyümüş kullanamamış bildiğin sıfır ben 273 tlye aldım herşey dahil. ablaya modelini sorduğumda farkında vardı fiyatının madem o fiyata koydum çocuğunun rızkı dedi gönderdi sağolsun. Hatta içine şapka eldiven takım koymuş alıp hediye sağolsun.

Ayyy simdi sen bebegini doğurdun mu. Gurubun ilk annesi mi oldun. Ay duygulandım aglayacam. Az once sana özelden mesaj atmak için girmiştim mesajini gordum.. Saglikla büyütürsun insallah guzel kızını. Allah sana da ona da bol bol şifalar nasip etsin. Her zaman aklim da ve dualarimdasin canim. Hayirli uğurlu olsun

Ya ne güzel düşmüş oğluşunun şansına süper olmuş. Benim aldıklarım da hepsi yeniydi fiyatlar da uygun geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…