Canım serklajla kilonun ne alakası var neden bende serklajlıyım merak ettimEvet canım 53-54 le kaldım hamile 51 e düştüm mide bulantılarında çok fenaydım,, şuan 66 yım dr banada alma diyor serklajdan dolayı ama kısmet artık
Ayy canim benim seni nasil merak ettik bizSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins
Senden haber almak cok güzel. Merakta koyma bizi, arada gelİyiyim canım allaha şükür şimdilik bi sıkıntı yok telefonu çok elime almıyorum o yüzden geri kaldımBeşik bebek arabası ıvır zıvır bakım malzemeleri tamam arada kıyafet alıyorum o kadar bu arada olduğu şehirde breeze olanlar varsa mutlaka baksın bebek battaniyeleri zıbınlar dışarıya göre uygun , birde ben bebek arabasını ikinci el aldım dolap uygulamasından ama görenler sıfır zannediyor almak isteyen olursa bir kadın var hep ikinci el bebek arabaları satıyor gümrükten kalan malları çok temiz ürünler var
Yok alakası ama kilo artarsa basınç fazla olur rahme diye endişe ediyor galiba ama yersiz endişe. 85 kiloyla doğuma gitmiştim ben. Bi sıkıntı yaşamadım şükürCanım serklajla kilonun ne alakası var neden bende serklajlıyım merak ettim
Bende 58 kiloyla hamile kaldım mide bulantısından 55 e düştüm şimdi 60 oldum
Hayır etkilemiyor. Paşa gönlün nasıl doğurmak isterse öyle doğurursun canım. Normal istiyorsan 37 de dikişi alıyor dr, ve hiç canın yanmıyormuş arkadaşım demişti. Sonra merdiven inip çıktı, yürüyüşler, squatlar derken 40+ da doğurdu.Serklajlı olan kızçeler kesin sezaryen mi olacaksınız doğumla ilgili hiç doktorla konuştunuz mu yada çevreden duydunuz mu serklajlı olmak doğum şeklini etkiliyor mu?
Geçmiş olsun serabeyaz rabbim sana ve bebeğine güç kuvvet versin şifa versin çabucak toparlanıp gelin inşallah heyecanla bekliyoruz seniSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
En son sen öğrendin cinsiyeti, ama kadere bak ilk sen gördün evladının yüzünüSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Ayyy inşallah sağlıkla büyüsün bu zor zamanlar hiç yaşanmamış dönsün, sağlıkla mutlulukla evinize getirdiğinin haberini alalımSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Hayır cnm normal uygun olursa 36 37 gibi alınıyor dikişler in doğumu bekliyorsunuz. Sezeryan olursa ameliyat Sırasında alınıyor.Serklajlı olan kızçeler kesin sezaryen mi olacaksınız doğumla ilgili hiç doktorla konuştunuz mu yada çevreden duydunuz mu serklajlı olmak doğum şeklini etkiliyor mu?
Yaa çok şükür ses verdin. Hep aklımızda, duamızdaydın cnm. İnşallah sağlıkla kucağına alıp evine geldiğin günleri de yazacaksın buraya. Umarım çok hızlı toplanırsınız. Sen iyileş de yazarsın bize ayrıntıları daSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Ay nasıl mutlu oldum. Çok çok şükür. Sanki çok beklediğim bir şeyin cevabı gelmiş gibi huzur buldum. İyi olun hep.Slm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSenden haber almak cok güzel. Merakta koyma bizi, arada gelben alışverişi bitirdim ama kızlardan almayanlar varsa güzel haber güle güle kullan sende inş
Yok alakası ama kilo artarsa basınç fazla olur rahme diye endişe ediyor galiba ama yersiz endişe. 85 kiloyla doğuma gitmiştim ben. Bi sıkıntı yaşamadım şükürsen de merak etme zayıfsın bile
Hayır etkilemiyor. Paşa gönlün nasıl doğurmak isterse öyle doğurursun canım. Normal istiyorsan 37 de dikişi alıyor dr, ve hiç canın yanmıyormuş arkadaşım demişti. Sonra merdiven inip çıktı, yürüyüşler, squatlar derken 40+ da doğurdu.
Ama sezeryan istersen 38+ da alıyorlar düzenli sancı fln görürlerse, bebeğin bası doğum kanalına inip de serklaja zarar vermeden. Allah gönlüne göre versin inş
Canim benim senden ve bebeğinden haber almak ve iyi olduğunuzu bilmek bizi mutlu eder ancak☺ icim cok rahatladi bebeğinde toparlayacak sende buna inaniyorum.Slm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Haber aldığıma çok sevindim canımSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
şubat annelerinin doğurması pekiiiSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Dimii. Çok mutlu oldum ya duygusallaştımşubat annelerinin doğurması pekiiicanimmm Allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı hayırlı ömrü olsun haber verdiğin için çok teşekkür ederiz, hem de ikinizin de iyi olduğu haberini aldık rahatladım Allahım çok daha güzel günler göstersin bebişine de sana da ️
Ben de dolaptan puset aldım. Maxi cosi marka normalde 2000 tl civarı kadına almanya’dan eltisi getirmiş gelene kadar da bebe büyümüş kullanamamış bildiğin sıfır ben 273 tlye aldım herşey dahil.Battım bendaha da bisürü teklifim pazarlığı var başka satıcılarla. Kötü yola düşmek gibi bu da batak çıkamıyon töbeler olsun
Ayyy simdi sen bebegini doğurdun mu. Gurubun ilk annesi mi oldun. Ay duygulandım aglayacam. Az once sana özelden mesaj atmak için girmiştim mesajini gordum.. Saglikla büyütürsun insallah guzel kızını. Allah sana da ona da bol bol şifalar nasip etsin. Her zaman aklim da ve dualarimdasin canim. Hayirli uğurlu olsunSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Ya ne güzel düşmüş oğluşunun şansına süper olmuş. Benim aldıklarım da hepsi yeniydi fiyatlar da uygun geldi.Ben de dolaptan puset aldım. Maxi cosi marka normalde 2000 tl civarı kadına almanya’dan eltisi getirmiş gelene kadar da bebe büyümüş kullanamamış bildiğin sıfır ben 273 tlye aldım herşey dahil.ablaya modelini sorduğumda farkında vardı fiyatının madem o fiyata koydum çocuğunun rızkı dedi gönderdi sağolsun. Hatta içine şapka eldiven takım koymuş alıp hediye sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?