- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Slm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Ayy kedili birisini buldumAynı şeyi bende yaşıyorum kolunu atıyor bazen belime o bile yük oluyor sanki bi de bende iki kedi var biri ayaklarıma yatıyor biri sırtıma hareket edemiyorum yorganı bile çekemiyorum gece kalkıp imdaat diye bağırasım geliyor bazen
Sağlıkla sıhhatle büyüsün Size de geçmiş olsun Dualarım sizinle Erken de olsa çok şükür sağ salim kavuştunuz bebeğinize Birlikte evinize geleceğiniz günler de gelecek inşallahSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Sizinde mi kediniz varAyy kedili birisini buldumBebiş doğunca kedileri ayrı odada tutacak mısınız ? Bizim kediyi genelde oğlanın odasında tutuyoruz Ona rağmen heryerde tüyleri
Benimde 2 tane kedim var. Erkek olan keyfine düşkün hemen kalkiyor ama kiz kedimin uzerine yatiyorum bazanAyy kedili birisini buldumBebiş doğunca kedileri ayrı odada tutacak mısınız ? Bizim kediyi genelde oğlanın odasında tutuyoruz Ona rağmen heryerde tüyleri
Sizinde mi kediniz varne yapacağımız konusunda hiç bir fikrimiz yok. Kedilerin odasını bebek odası yapıcaz evimiz 3+1 ama bir odada da çiçeklerim var oraya da ala sokmuyorum kedileri zaten bi yere kapatmak pek mümkün olmuyor. Evde iki wc var birini kapatıp kumlarını oraya koymayı düşünüyoruz mecburen banyoda zor olur çünkü. Tüy konusunda dyson ve kurutma makinesi aldım sırf tüyleri azaltmak için koltukları ve yatağı süpürüyorum gerçekten tüyleri baya az görüyoruz etrafta. Kurutma makineside biraz zarar veriyor kıyafetlere ama yapacak bir şey yok havlu çarşaf falan tüysüz temiz çıkıyor en azından. Şimdilik böyle benimde kafama takılan gece bebek yanımda anne yanında yatıcak ve kediler hep bizimle yatıyor yatakta. Bebeğin yanına gitmek isterler mi ya da ben uyurken bebeğin üstüne falan çıkarlar mı Bunlar çok korkutuyor duruma göre belki ilk bir kaç ay odaya sokmayabiliriz kedileri ay uzun oldu sizin kedi çocuktan önce var mıydı nasıl geçt bebeklik süreci
Ya allahım şükürler olsun sizden iyi haber geldiSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Ya gerçekten mii ne çok kedili ana varmış çok sevindimBenimde 2 tane kedim var. Erkek olan keyfine düşkün hemen kalkiyor ama kiz kedimin uzerine yatiyorum bazanısrarla uyumaya devam ediyor.
Vende korkuyorum eve bebek geldğinde genelde eşyalarını çok kokluyorlar ama çocuklardan ve bebeklerden ölümünr korkuyo bizim saftriklerBenimde tek kaygim gece uyurken bebegin uzerine cikip yatarlar mi diye. Cunku eve bir bebekli misafir geldiğinde bile bebegin eşyalarına battaniyelerine cok ilgi duyuyorlar.
Kendi yatakları ayak ucumda biraz benle uyuyup yataklarına geçiyorlar ama bebegin uzerine çıkarlar diye baya kaygiliyim.
Dolaptan 273 tl ye puset alan benim çocuğum mu rızıklı yoksa 1 tl ye mustela set alan arkadaşın çocuğu mu bilemedimKızlar geldi
Zaten diyorum bir oğlum bir kızım vardi. Simdi kardes geliyor diye.Ya gerçekten mii ne çok kedili ana varmış çok sevindimbenimkilerin ikiside dişi
Vende korkuyorum eve bebek geldğinde genelde eşyalarını çok kokluyorlar ama çocuklardan ve bebeklerden ölümünr korkuyo bizim saftriklernereye kaçacaklarını şaşırıyolar inşallah bizim kızdanda bir süre uzak dururlar yoksa salonda yatmak zorunda kalıcaklar
Benimkinin hic rizki yok onu anladımDolaptan 273 tl ye puset alan benim çocuğum mu rızıklı yoksa 1 tl ye mustela set alan arkadaşın çocuğu mu bilemedim
Bi tanesi sürekli karnıma zıplıyor resmen o etraftayken karnımı korumaya alıyorum diğeride sanki bana dokunmaya korkuyor gibi arada gelip çok hafif masaj yapıyor karnıma bacaklarımaZaten diyorum bir oğlum bir kızım vardi. Simdi kardes geliyor diye.
Sana karşı davranışları değişti mi kendilerinin. Benim erkek olan Çınar ismi çok eziyeti olmaya başladı. Hormonların kokularını alıyorlarmışinternette oyle yaziyor. Kızım inci surekli kucağıma yatıp karnimi koklayarak uyumak istiyor
Eve gelen bebegi zorla kaldırıp pusetine yatti uyudu benim Çınar. Zaten ortalama bir bebek kadar kendisi
Bende öyle diyorum. Ilk üç beş ayi biraz daha dikkatli davranarak geciririsek sonrasinda birbirlerine de alısirlar. Evde evcil bebeklerle buyuyecegi icin şanslı olduğunu düşünüyorum bebeklerimizinBi tanesi sürekli karnıma zıplıyor resmen o etraftayken karnımı korumaya alıyorum diğeride sanki bana dokunmaya korkuyor gibi arada gelip çok hafif masaj yapıyor karnıma bacaklarıma
İlk 6 aylık dönemi atlattıktan sonrası kolay olur gibi geliyor hatta eğlenceli onları oyanarken görmeye sabırsızlanıyorum
Ya kızlar hafif boğaz yanmam var üst solunum yolu gibi genzimde biraz şişlik var sanki. Sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi gargara kuşburnu çayı zencefilli mercimek çorbası denedim hala aynı. Yarına daha kötü olurmuşum gibi geliyor hastalık ilerlemeden ne yapabilirim parol falan alsam bir işe yarar mı
Sağ cnm inşallah ilaçsız atlatırımBende öyle diyorum. Ilk üç beş ayi biraz daha dikkatli davranarak geciririsek sonrasinda birbirlerine de alısirlar. Evde evcil bebeklerle buyuyecegi icin şanslı olduğunu düşünüyorum bebeklerimizin
Gecmis olsun canim. Kendini.sicak tutmaya calis. Viaminlerini tam almaya calis nar suyu portakal suyu felan icebilirsjn
Ben önceki dönemlerde de bu şekilde geçirmeye çalışıyorum süreci ama süründürüyor insani.
Kedimiz daha 8 aylık oğlum 14 yaşında Gece oğlumun odasında birlikte uyuyorlar Gündüz sıkıntı olur mu bir de kedi eve bebek gelince kıskanabilirmiş Yataktan dysonla o kadar tüy nasıl çıkıyor hergün şaşırıyorum Kurutma makinesi sağolsun kedimizin tüylerini bile topluyor Ama siyah renkleri çok soldurdu Large beden bir eşofmanım var ohh dedim hamileliğin sonuna kadar geniş geniş giyerim Kurutmadan çıkınca tayt gibi giydimSizinde mi kediniz varne yapacağımız konusunda hiç bir fikrimiz yok. Kedilerin odasını bebek odası yapıcaz evimiz 3+1 ama bir odada da çiçeklerim var oraya da ala sokmuyorum kedileri zaten bi yere kapatmak pek mümkün olmuyor. Evde iki wc var birini kapatıp kumlarını oraya koymayı düşünüyoruz mecburen banyoda zor olur çünkü. Tüy konusunda dyson ve kurutma makinesi aldım sırf tüyleri azaltmak için koltukları ve yatağı süpürüyorum gerçekten tüyleri baya az görüyoruz etrafta. Kurutma makineside biraz zarar veriyor kıyafetlere ama yapacak bir şey yok havlu çarşaf falan tüysüz temiz çıkıyor en azından. Şimdilik böyle benimde kafama takılan gece bebek yanımda anne yanında yatıcak ve kediler hep bizimle yatıyor yatakta. Bebeğin yanına gitmek isterler mi ya da ben uyurken bebeğin üstüne falan çıkarlar mı Bunlar çok korkutuyor duruma göre belki ilk bir kaç ay odaya sokmayabiliriz kedileri ay uzun oldu sizin kedi çocuktan önce var mıydı nasıl geçt bebeklik süreci
Hahah çok güldürdün beni sen. Senin ki de bayağı büyük kar olmuş bence baksana. O kadar çok alışveriş yapıyoruz ki bir şeyler illa denk düşüyor benceDolaptan 273 tl ye puset alan benim çocuğum mu rızıklı yoksa 1 tl ye mustela set alan arkadaşın çocuğu mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?