2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
dualarımdasınız.

Ayy kedili birisini buldum Bebiş doğunca kedileri ayrı odada tutacak mısınız ? Bizim kediyi genelde oğlanın odasında tutuyoruz Ona rağmen heryerde tüyleri

Sağlıkla sıhhatle büyüsün Size de geçmiş olsun Dualarım sizinle Erken de olsa çok şükür sağ salim kavuştunuz bebeğinize Birlikte evinize geleceğiniz günler de gelecek inşallah

Ayy kedili birisini buldum Bebiş doğunca kedileri ayrı odada tutacak mısınız ? Bizim kediyi genelde oğlanın odasında tutuyoruz Ona rağmen heryerde tüyleri
Sizinde mi kediniz var ne yapacağımız konusunda hiç bir fikrimiz yok. Kedilerin odasını bebek odası yapıcaz evimiz 3+1 ama bir odada da çiçeklerim var oraya da ala sokmuyorum kedileri zaten bi yere kapatmak pek mümkün olmuyor. Evde iki wc var birini kapatıp kumlarını oraya koymayı düşünüyoruz mecburen banyoda zor olur çünkü. Tüy konusunda dyson ve kurutma makinesi aldım sırf tüyleri azaltmak için koltukları ve yatağı süpürüyorum gerçekten tüyleri baya az görüyoruz etrafta. Kurutma makineside biraz zarar veriyor kıyafetlere ama yapacak bir şey yok havlu çarşaf falan tüysüz temiz çıkıyor en azından. Şimdilik böyle benimde kafama takılan gece bebek yanımda anne yanında yatıcak ve kediler hep bizimle yatıyor yatakta. Bebeğin yanına gitmek isterler mi ya da ben uyurken bebeğin üstüne falan çıkarlar mı Bunlar çok korkutuyor duruma göre belki ilk bir kaç ay odaya sokmayabiliriz kedileri ay uzun oldu sizin kedi çocuktan önce var mıydı nasıl geçt bebeklik süreci

Benimde 2 tane kedim var. Erkek olan keyfine düşkün hemen kalkiyor ama kiz kedimin uzerine yatiyorum bazan ısrarla uyumaya devam ediyor.

Benimde tek kaygim gece uyurken bebegin uzerine cikip yatarlar mi diye. Cunku eve bir bebekli misafir geldiğinde bile bebegin eşyalarına battaniyelerine cok ilgi duyuyorlar.
Kendi yatakları ayak ucumda biraz benle uyuyup yataklarına geçiyorlar ama bebegin uzerine çıkarlar diye baya kaygiliyim.

Ya allahım şükürler olsun sizden iyi haber geldi vallahi çok mutlu ettin beni seracım ya.
Ne yalan söylim amerikada doğacak olmak beni de heyecanlandırırdı ben de acele ederdim ahdhs haklı gelinim
Bu süreci kolaylıkla atlatmanızı diliyorum , bizi yine haberdar et

Vende korkuyorum eve bebek geldğinde genelde eşyalarını çok kokluyorlar ama çocuklardan ve bebeklerden ölümünr korkuyo bizim saftrikler nereye kaçacaklarını şaşırıyolar inşallah bizim kızdanda bir süre uzak dururlar yoksa salonda yatmak zorunda kalıcaklar

Ya gerçekten mii ne çok kedili ana varmış çok sevindim benimkilerin ikiside dişi
Zaten diyorum bir oğlum bir kızım vardi. Simdi kardes geliyor diye.
Sana karşı davranışları değişti mi kendilerinin. Benim erkek olan Çınar ismi çok eziyeti olmaya başladı. Hormonların kokularını alıyorlarmış internette oyle yaziyor. Kızım inci surekli kucağıma yatıp karnimi koklayarak uyumak istiyor

Eve gelen bebegi zorla kaldırıp pusetine yatti uyudu benim Çınar. Zaten ortalama bir bebek kadar kendisi

Dolaptan 273 tl ye puset alan benim çocuğum mu rızıklı yoksa 1 tl ye mustela set alan arkadaşın çocuğu mu bilemedim
Benimkinin hic rizki yok onu anladım aldıktan sonra indirime giriyor genelde.
Nurkiz6116 bende geldim.gittim baktim senden sonra ama bir daha hiç indirim olmadi
Saglikla kullansın bebisleriniz

Bi tanesi sürekli karnıma zıplıyor resmen o etraftayken karnımı korumaya alıyorum diğeride sanki bana dokunmaya korkuyor gibi arada gelip çok hafif masaj yapıyor karnıma bacaklarıma
İlk 6 aylık dönemi atlattıktan sonrası kolay olur gibi geliyor hatta eğlenceli onları oyanarken görmeye sabırsızlanıyorum

Ya kızlar hafif boğaz yanmam var üst solunum yolu gibi genzimde biraz şişlik var sanki. Sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi gargara kuşburnu çayı zencefilli mercimek çorbası denedim hala aynı. Yarına daha kötü olurmuşum gibi geliyor hastalık ilerlemeden ne yapabilirim parol falan alsam bir işe yarar mı

Bende öyle diyorum. Ilk üç beş ayi biraz daha dikkatli davranarak geciririsek sonrasinda birbirlerine de alısirlar. Evde evcil bebeklerle buyuyecegi icin şanslı olduğunu düşünüyorum bebeklerimizin

Gecmis olsun canim. Kendini.sicak tutmaya calis. Viaminlerini tam almaya calis nar suyu portakal suyu felan icebilirsjn
Ben önceki dönemlerde de bu şekilde geçirmeye çalışıyorum süreci ama süründürüyor insani.

Sağ cnm inşallah ilaçsız atlatırım

Kedimiz daha 8 aylık oğlum 14 yaşında Gece oğlumun odasında birlikte uyuyorlar Gündüz sıkıntı olur mu bir de kedi eve bebek gelince kıskanabilirmiş Yataktan dysonla o kadar tüy nasıl çıkıyor hergün şaşırıyorum Kurutma makinesi sağolsun kedimizin tüylerini bile topluyor Ama siyah renkleri çok soldurdu Large beden bir eşofmanım var ohh dedim hamileliğin sonuna kadar geniş geniş giyerim Kurutmadan çıkınca tayt gibi giydim

Dolaptan 273 tl ye puset alan benim çocuğum mu rızıklı yoksa 1 tl ye mustela set alan arkadaşın çocuğu mu bilemedim
Hahah çok güldürdün beni sen. Senin ki de bayağı büyük kar olmuş bence baksana. O kadar çok alışveriş yapıyoruz ki bir şeyler illa denk düşüyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…