2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
parol alabilirsin tabii ki ama anlık rahatlama sağlıyor etkisi geçince devam bol bol limonlu ballı sıcak su öneririm boğaza iyi geliyor içine zencefil de koy mis

Ya çok seviyorlar ilgi duyuyorlar bence bebeklere. Sıcacık da oluyorlar diye kesin onun üstünde yatmak isteyecektir diye düşünüyorum. Bizimki hala duruyor olsaydı muhtemelen traş ettiririm bebiş tüyden solunum yolları etkilenmesin diye. İlk 4 ay da baya korumaya çalışırdım(ama nasıl ını bilmiyorum çünkü asla bensiz uyumuyor du kapıyı kapatırsa falan sabaha kadar miyavlardı kapı kolu a zoplardı) zor iş kolaylıklar diliyorum.
Geçmiş olsun canım. Ben de yeni toparlıyorum oğlum okuldan getirdi. Geniz akıntısı burun tıkanıklığı zencefil bal karabiber limon suyu karışımından günde 1 tatlı kaşığı yedim, 1er fincan da nane limon ve ıhlamur hergün. 2 güne tamamen biter inş benim. Sana da iyi gelir belki dene. Ama toz zencefil olmasın taze olsun

Sizin kedi küçük olduğu için bence çabuk alışır zaten oğlunuzda ilgiyi kesmez kediden bebek gelince bi sorun olacağını sanmıyorum

Teşekkür ederim deneyeyim inşallah ilaçsız atlatırım

A
Sıcak suyun içine bal birazda karabiber koyup içebilirsin . Boğaza çok iyi geliyor

26+2 de 860 gr çıktı canım kızım Bir tek bacak boyu 27 hafta ( babamız çok uzun ) ile uyumlu karın çevresi ve hc ölçümü geri Bpd si daha geri Makat geliş bebeklerde olabiliyormuş kafası yanlardan basık ince uzun Düşündükçe bir şey var mı diye üzülüyorum Ailede kafa şekli böyle olan var mı diye sordu doktor Ama yok aklımıza gelmiyor Doğuncaya kadar düşünüp duracağım

Cok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız Allah razı olsun. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah doktordan güzel şeyler duyarız hayırlı mutlu haberler alırız.
İnşaallah canım. Hayırlı haberler alırsınız tez zamanda.

Çok sağol canım ben de çok beğendim bunu sipariş vereceğim bakalım

Kızlar kaç tane 1 numara bez alayım sizce? Birde avent biberon alacağım ama her boyunu mu almam gerek? Yada hangi boyunu alayım? Sabah sabah bu soruları düşünerek uyandım
Canım ben büyük boy alacaktım ablam büyük boy alırsan biberon ne kadar boş olursa gaz yapar dedi. Zaten inşaallah bir aksilik olmazsa emzirmek nasip olursa diye ben çok biberon almadım. Sadece ilk günler emzirmezsem çocuk aç kalmasın diye avent natural 0+ Küçük boy cam biberon aldım. Onun dışında birşey almadım zaten lazım olursa bir eczaneye bakıyor. Bence 1 boy yeter

Canım serklajla kilonun ne alakası var neden bende serklajlıyım merak ettim
Bende 58 kiloyla hamile kaldım mide bulantısından 55 e düştüm şimdi 60 oldum
Canım. Bende serklajlıyım. Dikiş olduğu için aşırı yük bilmemesi için sanırım. Benim doktorumda en fazla 9-10kg alacaksın dedi. Ben 5 kg aldım. O yüzden kendimi frenliyorum. Daha baya zaman çünkü

Canım haber almak mutlu etti bizi inşaallah herşey güzel olacak. Birazdan namazı kılacağım ve sana bebeğine dua edeceğim. Üzülecek birşey yok zaten bak Allah binbir imkanı sermiş sizin ayağınıza. Bu da şifanın geleceğine işarettir Allahım analı babalı büyütsün uzun ömürler versin kuzuya. Aminnn

25+lardasın sanırım. Bence çok normal takip ettiğim uygulamalara göre de, kendi bebeğimle kıyaslayınca da

Gecen hafta 710 gr di. Bir haftalik değerlendirdi sanirim. Benim doktor cok detaycı
Hersey kontrolu altında olsun istiyor. Ama tabiki ölçümler farklar da olabilir.

Benimde 25+6'da 990 gramdi oğlum. Bence hemen sekere bağlamamak gerekiyor ama baktirmaktan yanayim. Kağan Kocatepe bebekler fabrikadan cikiyor gibi aynı olmaz diyor.
Az once bu videoyu izledim.Allah razi olsun o doktordan ne zaman izlesem insani rahatlatıyor

Amin amin çok amin. Rabbim sana içinde görmeyi nasip etsin canım benim. Sen ne güçlü kadınsın maşallah subhanallah kızının rızkı şimdiden hazır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…