parol alabilirsin tabii ki ama anlık rahatlama sağlıyor etkisi geçince devamYa kızlar hafif boğaz yanmam var üst solunum yolu gibi genzimde biraz şişlik var sanki. Sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi gargara kuşburnu çayı zencefilli mercimek çorbası denedim hala aynı. Yarına daha kötü olurmuşum gibi geliyor hastalık ilerlemeden ne yapabilirim parol falan alsam bir işe yarar mı
Ya çok seviyorlar ilgi duyuyorlar bence bebeklere. Sıcacık da oluyorlar diye kesin onun üstünde yatmak isteyecektir diye düşünüyorum. Bizimki hala duruyor olsaydı muhtemelen traş ettiririm bebiş tüyden solunum yolları etkilenmesin diye. İlk 4 ay da baya korumaya çalışırdım(ama nasıl ını bilmiyorum çünkü asla bensiz uyumuyor du kapıyı kapatırsa falan sabaha kadar miyavlardı kapı kolu a zoplardı) zor iş kolaylıklar diliyorum.Sizinde mi kediniz varne yapacağımız konusunda hiç bir fikrimiz yok. Kedilerin odasını bebek odası yapıcaz evimiz 3+1 ama bir odada da çiçeklerim var oraya da ala sokmuyorum kedileri zaten bi yere kapatmak pek mümkün olmuyor. Evde iki wc var birini kapatıp kumlarını oraya koymayı düşünüyoruz mecburen banyoda zor olur çünkü. Tüy konusunda dyson ve kurutma makinesi aldım sırf tüyleri azaltmak için koltukları ve yatağı süpürüyorum gerçekten tüyleri baya az görüyoruz etrafta. Kurutma makineside biraz zarar veriyor kıyafetlere ama yapacak bir şey yok havlu çarşaf falan tüysüz temiz çıkıyor en azından. Şimdilik böyle benimde kafama takılan gece bebek yanımda anne yanında yatıcak ve kediler hep bizimle yatıyor yatakta. Bebeğin yanına gitmek isterler mi ya da ben uyurken bebeğin üstüne falan çıkarlar mı Bunlar çok korkutuyor duruma göre belki ilk bir kaç ay odaya sokmayabiliriz kedileri ay uzun oldu sizin kedi çocuktan önce var mıydı nasıl geçt bebeklik süreci
Geçmiş olsun canım. Ben de yeni toparlıyorum oğlum okuldan getirdi. Geniz akıntısı burun tıkanıklığıYa kızlar hafif boğaz yanmam var üst solunum yolu gibi genzimde biraz şişlik var sanki. Sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi gargara kuşburnu çayı zencefilli mercimek çorbası denedim hala aynı. Yarına daha kötü olurmuşum gibi geliyor hastalık ilerlemeden ne yapabilirim parol falan alsam bir işe yarar mı
Sizin kedi küçük olduğu için bence çabuk alışır zaten oğlunuzda ilgiyi kesmez kediden bebek gelince bi sorun olacağını sanmıyorumKedimiz daha 8 aylık oğlum 14 yaşında Gece oğlumun odasında birlikte uyuyorlar Gündüz sıkıntı olur mu bir de kedi eve bebek gelince kıskanabilirmiş Yataktan dysonla o kadar tüy nasıl çıkıyor hergün şaşırıyorum Kurutma makinesi sağolsun kedimizin tüylerini bile topluyor Ama siyah renkleri çok soldurdu Large beden bir eşofmanım var ohh dedim hamileliğin sonuna kadar geniş geniş giyerim Kurutmadan çıkınca tayt gibi giydim
Teşekkür ederim deneyeyim inşallah ilaçsız atlatırımYa çok seviyorlar ilgi duyuyorlar bence bebeklere. Sıcacık da oluyorlar diye kesin onun üstünde yatmak isteyecektir diye düşünüyorum. Bizimki hala duruyor olsaydı muhtemelen traş ettiririm bebiş tüyden solunum yolları etkilenmesin diye. İlk 4 ay da baya korumaya çalışırdım(ama nasıl ını bilmiyorum çünkü asla bensiz uyumuyor du kapıyı kapatırsa falan sabaha kadar miyavlardı kapı kolu a zoplardı) zor iş kolaylıklar diliyorum.
Geçmiş olsun canım. Ben de yeni toparlıyorum oğlum okuldan getirdi. Geniz akıntısı burun tıkanıklığızencefil bal karabiber limon suyu karışımından günde 1 tatlı kaşığı yedim, 1er fincan da nane limon ve ıhlamur hergün. 2 güne tamamen biter inş benim. Sana da iyi gelir belki dene. Ama toz zencefil olmasın taze olsun
Sıcak suyun içine bal birazda karabiber koyup içebilirsin . Boğaza çok iyi geliyorYa kızlar hafif boğaz yanmam var üst solunum yolu gibi genzimde biraz şişlik var sanki. Sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi gargara kuşburnu çayı zencefilli mercimek çorbası denedim hala aynı. Yarına daha kötü olurmuşum gibi geliyor hastalık ilerlemeden ne yapabilirim parol falan alsam bir işe yarar mı
24+3 iken gitmişim 26+5 uyumluydum 975 gramdıAyy şükür öyleyse. Sizin kaçıncı haftada kaç gramdı?
Benim bebegim 840 gr cikti dun. Kilo almis baya felan dedi doktor. Yani biraz cok buldu. Bence cok degil. 800 gr nedir yani24+3 iken gitmişim 26+5 uyumluydum 975 gramdı
Bence benim ki bana seker var gözüyle bakti. Kilo almis dedi. Suyunda biraz fazla hemen seker bakalim dediBenim 2 hafta önde gidiyor şeker yüklemem temiz onunla alakası yok canım
25+lardasın sanırım. Bence çok normal takip ettiğim uygulamalara göre de, kendi bebeğimle kıyaslayınca daBenim bebegim 840 gr cikti dun. Kilo almis baya felan dedi doktor. Yani biraz cok buldu. Bence cok degil. 800 gr nedir yanimillet 5 kilo doğuruyor
İnşaallah canım. Hayırlı haberler alırsınız tez zamanda.Cok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız Allah razı olsun. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah doktordan güzel şeyler duyarız hayırlı mutlu haberler alırız.
Çok sağol canımCanim ben bunu aldim marka değil acikcasi kalitesini de bilmiyorum yorumlarina bakarak aldim. içi genis gözleri çokmuş. Seklini beğendimMark Bells Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası Termal Biberonluk Ve Bebek Arabası Askı Aparatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mark Bells Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası Termal Biberonluk Ve Bebek Arabası Askı Aparatlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım ben büyük boy alacaktım ablam büyük boy alırsan biberon ne kadar boş olursa gaz yapar dedi. Zaten inşaallah bir aksilik olmazsa emzirmek nasip olursa diye ben çok biberon almadım. Sadece ilk günler emzirmezsem çocuk aç kalmasın diye avent natural 0+ Küçük boy cam biberon aldım. Onun dışında birşey almadım zaten lazım olursa bir eczaneye bakıyor. Bence 1 boy yeterKızlar kaç tane 1 numara bez alayım sizce? Birde avent biberon alacağım ama her boyunu mu almam gerek? Yada hangi boyunu alayım? Sabah sabah bu soruları düşünerek uyandım
Canım. Bende serklajlıyım. Dikiş olduğu için aşırı yük bilmemesi için sanırım. Benim doktorumda en fazla 9-10kg alacaksın dedi. Ben 5 kg aldım. O yüzden kendimi frenliyorum. Daha baya zaman çünküCanım serklajla kilonun ne alakası var neden bende serklajlıyım merak ettim
Bende 58 kiloyla hamile kaldım mide bulantısından 55 e düştüm şimdi 60 oldum
Canım haber almak mutlu etti bizi inşaallah herşey güzel olacak. Birazdan namazı kılacağım ve sana bebeğine dua edeceğim. Üzülecek birşey yok zaten bak Allah binbir imkanı sermiş sizin ayağınıza. Bu da şifanın geleceğine işarettirSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Cok mu bulfu entresan, ben 26+4 te gittim 1150 kgydu :)Benim bebegim 840 gr cikti dun. Kilo almis baya felan dedi doktor. Yani biraz cok buldu. Bence cok degil. 800 gr nedir yanimillet 5 kilo doğuruyor
25+lardasın sanırım. Bence çok normal takip ettiğim uygulamalara göre de, kendi bebeğimle kıyaslayınca da
Az once bu videoyu izledim.Allah razi olsun o doktordan ne zaman izlesem insani rahatlatıyorBenimde 25+6'da 990 gramdi oğlum. Bence hemen sekere bağlamamak gerekiyor ama baktirmaktan yanayim. Kağan Kocatepe bebekler fabrikadan cikiyor gibi aynı olmaz diyor.
Amin amin çok amin. Rabbim sana içinde görmeyi nasip etsin canım benim. Sen ne güçlü kadınsın maşallah subhanallahBugun çok sevdiğim bi ablam yemek getirdi kızı da bunları almis minnak kızımaanası daha bi igne almadan çeyizi duzulecek ins. Rabbim saglikla bebislerimize kiyafetlerini giydirip güzel günlerini görmeyi nasip etsin Eki Görüntüle 3160494
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?