2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ne kadar güzel şeyler maşallah güzel günlerde kullansın inşallah prenses moralini yüksek tut canım çok şükür bugünlere de

Çok güzeller Kısmetli minik prenses maşallah Azıcık büyüsün annesi çok güzel prematüre takımları da var

Benim bebegim 840 gr cikti dun. Kilo almis baya felan dedi doktor. Yani biraz cok buldu. Bence cok degil. 800 gr nedir yani millet 5 kilo doğuruyor
Haftana göre kilosu çok normal ilk çocuk muydu sizin ilk çocuklarda korkutmak için sanki doktorlar saçma sapan yorumlar da bulunuyor

Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin sağ salim evinize gideceğiniz günün haberini de bizlere vereceğin günler çok yakında sabırsızlıkla bekliyoruz

Kizlar bir sey soracağım ,simdi benim oglanin kafasi sağ tarafta ve ben sürekli o taraftaki vuruşları hissediyorum. Ayak tarafindan hocbir sey yok ,aklima kötü şeyler getirmek istemiyorum ama Allah korusun acaba olabilir mi diye de düşünmüyor degilim

Hiç getirme aklına kötü şeyler canım aynen. Çünkü, gece sen uyurken tekmeliyordur belki de Allah korusun ama kötü bi şey olsaydı detaylıda çıkardı zaten

Hiç getirme aklına kötü şeyler canım aynen. Çünkü, gece sen uyurken tekmeliyordur belki de Allah korusun ama kötü bi şey olsaydı detaylıda çıkardı zaten
Çıkar miydi gerçekten detaylida simdi bile sagdan siddetle vuruypr ama diger taraftan tık yok.

Canım içinin rahat etmesi için ultrasonda bacak hareketlerini doktor sana göstersin Son gittiğimde doktora hareketlerini çok hissetmiyorum dedim Sen çalıştığın için sürekli hareket halindesin o da çoğunlukla uyuyor Denk gelmiyordur dedi Benim kızımın başı da sağ üstte alltaki hareketleri minik minik gıdıklama şeklinde

Evet canım benim plasenta solda arkada gibi bebişin kafası hep sağda kaburgamın altına doğru görünüyor
Ben bunu hic farkedemedim ya benim bebek cok sık pozisyon degistiriyo ordan oraya kayiyo disardan goruyorum hatta bas asagi donusunu bile anliyorum simdi siz boyle diyince kafam karisti sabit mi oasi gerekiyor acaba diye

Yok cnm sende benden pimpirikli çıktın bebeğin nasıl bi pozisyonda olduğunu bilemezsinki belki tekme atabilcrk durumda değil. Bizimki geçen muayenede ayakları kafasında duruyodu arada dizlerini kırıyodu hafif hareketler hissetmiştim ultrason sırasında sadece. Tekme aramazdı herlde o durumdayken mesela çünkü sıkışmış gibiydi

Benimki de baş geliş haftalardır. Ayakları yukarıda okadar kuvvetli vurmuyor daha çok kayıyor gibi oluyor dönüşlerinde falan. Vurduğunda da pıt pıt. Elleri baya oynak ama aşağıda. Kii detaylı da iki kemik eşit mi falan diye bakıldı hep. Takma lütfen kafana bunu.
Kizlar ben simdi anlamadim bebeginiz tek bi pozisyonda sabit mi duruyor
Kuzum dönüyor ama pozisyon değiştirmiyor yukarı aşağı gibi. Hep baş geliş. Ama yüzünü karnıma dönüyor, sırtını dönüyor yan dönüyor o ayrı. Geçen evde 3ümüz de izledik dönüşünü, yana doğru. Midemin ordan hoopp sağ böbreğime doğru kaydı ayağı yan döndü

Kızlar bebeği baş aşa dönen var mı benim ilk gebeliğimde bu haftalarımda dönmüştü bu bebişim sırtı dönük yatıyormus henüz dönmemiş döner inş ya

Galiba artık daha az yer değiştiriyorlar benim bir haftadır aynı pozisyonda duruyor.

Benim bu hafta baya aktifti disardan cok net goruyorum yer degistirdigini hatta takla gibi donuyor karnimin icinde aci oluyor sert donuyor totosunu yedigimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…