2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Buarada benim plasenta posterior en başından beri yani rahmin arka duvarında, ama en son şehir hastanesi rahim ağzına 3 cm uzaklıkta bunu da takip edelim diye not düştü. Sizlerin plasenta nasıl bilginiz va rmı? Buradaki Dr a söylediğimde 2 cm bizim için risklidir dedi ama daha aşağı gider mi soramadım o sırada düşünürken

Hic bilgim yok ya doktorum herhangibir sey soylemedi

Kızlar buarada toplu liste gibi burada da dursun isteyen Ss alsın diye paylaşıyım dedim. Aralık annelerinde gördüm hastane çantası için. Mama gereksiz bence gerekirse koca kişileri hemen marketten eczaneden alır yada hastanede de bulunuyor sanırım, kağıt havlu ve ped eksik hasta bezi genelde hastaneler veriyor zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20221111_203044_com.android.chrome.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 109
2 pijama çok değil mi? Ben ameliyat olduğumda tek ile çıkmıştım. daha fazla kanama oldığu için mi iki denmiş?

Canım Allah sagsalim hastaneden evinize çıkmayı nasip Etsin herşey çok güzel olacak dualarım seninle

2 pijama çok değil mi? Ben ameliyat olduğumda tek ile çıkmıştım. daha fazla kanama oldığu için mi iki denmiş?
Canım ben gecelik almıcam 2 takım pijama hatta extra eşofman yada yaty gibi bir alt daha alabilirim. Ped kayar arkası leke olur gibi ihtimaller var cnm.
kızlar adeta bir ejderha gibi alev püskürtecek kadar midem yanıyor nolur bana bir şeyler söyleyin yediklerime dikkat etsem geçer mi acaba
Canım betain pepsin hcl bi incelesene. İlaç değil gıda takviyesi. Aklına yatarsa al, beni çok rahatlattı

uiy hiç de sevmem ama iyi geliyorsa iccez mecbur
İyi gelir insaAllah kuzum.
Ben iki takim pijama aldim lcw den ama arkadasim gecelik giysen ilk daha iyi olur normal dogum olursa ilk gun cok kontrol ediyolar dedi

İyi gelir insaAllah kuzum.

Ben iki takim pijama aldim lcw den ama arkadasim gecelik giysen ilk daha iyi olur normal dogum olursa ilk gun cok kontrol ediyolar dedi
Normal doğumu bilemiyorum kuzum ama sezeryan için kesinlikle çok rahat ettim ben pijamayla. Koridorda falan da yürüyüş yapmamız gerekecek gecelikle rahat edemezdim ben.

Ped yerine depent kilot şekli hastanede güzel oluyor canım. Sezeryansa gecelik ilk çıktığında şart bence. Sonda takılı oluyor pijama giymiyorsun hemen

Ped yerine depent kilot şekli hastanede güzel oluyor canım. Sezeryansa gecelik ilk çıktığında şart bence. Sonda takılı oluyor pijama giymiyorsun hemen
Hastane farkı var sanırım burada cnm. Benim sonda mı odaya geldikten yarım saat sonra çıkartmışlardı giydirmeden. Sonra da hemen ayağa kaldırmışlardı. Hastane hasta bezi vermişti başta ama giyindikten sonra normal gece boy ped kullanmıştım benim kanamam zaten az olmuştu baya bakalım bu sefer farklılık olacak mı

Mama ve süt sağma makinesine gerek yok aynen, hastane veriyor mamayı gerekince; her marka var onlarda zaten. Biberon alınabilir sadece. Emzik zaten kullanmıcam.
Tam zamanında paylaştın; bende dün bunu düşündüm. Yarın kargo elime geçince her seyı yıkayıp; hazırlarım cantamı inş. Depend lazım hastane vermiyor burda. Yanıma almam gerek. Yeter ya heralde. Aklına gelen olursa ekleme yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…