2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar size queen’den haber ve selam getirdim.
İpek kız dün fototerapi alıyordu sarılıktan dolayı.bugün fototerapi bitmiş sarılık şuan yok. Kan değerleri usg herşey normalmiş. Ama çocuğu vermiyorlar yani 😬
Queen e bugün mesaj attım ne var ne yok diye. Çok yorgunmuş zombi gibiymiş. 3 saatte bir emzirme denemesine gidiyor her gidişi 1,5 saat sürüyor odaya gelince de ikinci gidişine 1 saat kalıyor o zamanda sağma yapıyor göğüslerinin şiş yerleri boşalsın diye. Çok özlemiş burda lak lak ı ama ipek kız aman vermiyor 😬 bana da tuvaletteyken anca mesaj atıyor garibim 😊
Sarılığı bitmiş iyi çok şükür. Ama çocuğu niye vermiyorlar ya çok garip.
Allah yardımcısı olsun yazık Queene ya. Bizden de çok selam söyle. 💜çok saol

Kizlar dün devletteki doktorla konuştum. Bebiş hala ters bu gidişle sezeryan dedi doktor. Geçen sancı çıkan nst sonucunu gösterdim erken doğum olur mu dedim bu sanciylq dogurmadiysan dogurmazsin daha korkma dedi. Bir hafta daha nidicard kullan sonra kes dedi. Erken doğarsa napariz bu hastane yeterli olur mu diye sordum ben Erzurum'dan geldim arada hiçbir fark yok yenidoğan doktorumuz ve bakım ünitemiz var korkma dedi. Bebek 2800 çıktı ama cumartesi 2500 çıkmıştı arada fark çıkabilir en az 2500 Gr dedi. Korkma aklına erken doğum getirme ihtimaller üzerinden kafanı yorma 10 gün sonra tekrar gel dedi. İsteğe bağlı planlı sezeryan yapıyor musunuz diye sordum yaparım dedi zaten bebeğin karın çevresi büyük dönse bile sana normal önermem dedi. Ben de sezeryana daha yakın olunca 10 gün sonra geldiğinde sezeryanini da planlarız dedi. Bı heyecanlandım kizlar. İçimi de çok rahatlattı maşallah çok iyi bı doktor
Ya canım çok sevindim senin adına ilgili bir doktor bulmuşsun. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci de 🙏Doktorun adı neydi acaba ben de Erzurumdayım, acaba tanıdık bir isim mi?

Sarılığı bitmiş iyi çok şükür. Ama çocuğu niye vermiyorlar ya çok garip.
Allah yardımcısı olsun yazık Queene ya. Bizden de çok selam söyle. 💜çok saol
queen de ondan biraz şikayetçi , evimde daha rahat olurum diyor haklı olarak. Oğlum ile eve 1800 gr çıkmıştık çok da güzel büyütmüştük dedi. Şimdi bu kızanı vermiyorlar bide 2100 gr doğdu yani ne bileyim. Bürokrasi öldürdü bizi burda.

queen de ondan biraz şikayetçi , evimde daha rahat olurum diyor haklı olarak. Oğlum ile eve 1800 gr çıkmıştık çok da güzel büyütmüştük dedi. Şimdi bu kızanı vermiyorlar bide 2100 gr doğdu yani ne bileyim. Bürokrasi öldürdü bizi burda.
Bu tedavi reddi olayı ne olmuş?

Bu tedavi reddi olayı ne olmuş?
Onu dün yapacaklardı ama ipek kızda sarılık çıkınca iptal oldu tabi.
Bide önceki gün (pazar günü) nöbetçi doktora tedavi reddi yapıcaz diye söyleyince bebeğe og ile besleme başlamışlar sabah. Çocuğu normalde şırınga ile besliyorlardı. Akşam bebeği gördüğünde çıkarmışlardı hortumu. İşte böyle değişik işler ya 😕

Yalnız bu mesaj olayı iyi arkadaşlar ya. Herkes kendisine bir buddy bulup numarasını alıp versin bizde böyle zamanlarda haberdar oluruz. 🤗
Ay evet mantıklı ama yazdıklarını okurken içim sıkıldı valla hastaneyi basıp kaçıralım dedim yani 😑 neyse sağlıkları yerinde olsunda çabuk geçer inşallah bu zamanlar 🤲🏻

Ay evet mantıklı ama yazdıklarını okurken içim sıkıldı valla hastaneyi basıp kaçıralım dedim yani 😑 neyse sağlıkları yerinde olsunda çabuk geçer inşallah bu zamanlar 🤲🏻
Sizin doğum tarihinize baktım benim de 2 Şubat sezeryan günüm ve 37 yazıyor bir heyecan basıyor haşbuli 3. Çocuğum olacak ama her hamilelik bambaşka artık baya zorlanıyorum acaba bebek önden giderse erken doğuma alır mı ki yoksa bekler mi ki zaten biz 2 şubatta 38.5 oluyoruz Artık baya zorlandığım için günler zor geçiyor ayak üstü kalınca belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor karnım sertleşiyor otursam bir ayrı dert artık ne yerde ne gökteyiz 😭😭😭

Kız seninki normal olan benim ki 2,5 kg 44 cm 3 haftaya doğursam oluyor benim iş 😂 40 haftam dolsa 6 kg falan doğacak sanırım 😂 acaip sinirim bozuldu ya

Kiz boyle yapma belki yanlis olcmuslerdir. Hem masallah saglikliysa büyüsün işte. Once bende kilosu az olsada olur diyordum ama erken doğum.ihtimalini söylediklerinden beri kilo alsın diye yapmadığım kalmadi.

Sizin doğum tarihinize baktım benim de 2 Şubat sezeryan günüm ve 37 yazıyor bir heyecan basıyor haşbuli 3. Çocuğum olacak ama her hamilelik bambaşka artık baya zorlanıyorum acaba bebek önden giderse erken doğuma alır mı ki yoksa bekler mi ki zaten biz 2 şubatta 38.5 oluyoruz Artık baya zorlandığım için günler zor geçiyor ayak üstü kalınca belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor karnım sertleşiyor otursam bir ayrı dert artık ne yerde ne gökteyiz 😭😭😭
Yaa ne güzel tarihin belli olması 🥲 sayılı gün çabuk geçer bizimki 2 şubatı bekler mi bakalım sezaryenin en güzel yanı o sanırım 🙂

Kızlar az önce bir müşteri geldi haksız ve yersiz yere bağırdı çağırdı hakaret etti gitti ben de tutamadım kendimi dayanamıyorum hiç haksızlığa elim ayağım çok titredi moralim de alt üst oldu inşallah bebeğim iyidir :KK43:
Ohoo üzülme canım bişey olmaz Allah’ın izniyle ben hamileliğimden beri polis mahkeme hakim savcı hayatımda görmediğim olaylarla karşılaştım ağla ağla ölüyom her gün Allah tamamına erdirsin hepimizinkini bugüne getirdik çok şükür
Ama bişey diyim mi hamileyim üzülmemeliyim diye sustuğum insanlara sustuğum alttan aldığım için çok pişman oldum

Kızlar size queen’den haber ve selam getirdim.
İpek kız dün fototerapi alıyordu sarılıktan dolayı.bugün fototerapi bitmiş sarılık şuan yok. Kan değerleri usg herşey normalmiş. Ama çocuğu vermiyorlar yani haftası küçük diye 😬
Queen e bugün mesaj attım ne var ne yok diye. Çok yorgunmuş zombi gibiymiş. 3 saatte bir emzirme denemesine gidiyor her gidişi 1,5 saat sürüyor odaya gelince de ikinci gidişine 1 saat kalıyor o zamanda sağma yapıyor göğüslerinin şiş yerleri boşalsın diye. Çok özlemiş burda lak lak ı ama ipek kız aman vermiyor 😬 bana da tuvaletteyken anca mesaj atıyor garibim 😊
Çocuğu okula başlayınca verecekler heralde

Onu dün yapacaklardı ama ipek kızda sarılık çıkınca iptal oldu tabi.
Bide önceki gün (pazar günü) nöbetçi doktora tedavi reddi yapıcaz diye söyleyince bebeğe og ile besleme başlamışlar sabah. Çocuğu normalde şırınga ile besliyorlardı. Akşam bebeği gördüğünde çıkarmışlardı hortumu. İşte böyle değişik işler ya 😕
Aslında hortum olayı kötü değil.. Benim kızı da hortumla direkt mideden beslediler. O zaman memeyi kolay tutması için demişlerdi. Gerçekten de memede sıkıntı yaşamadık. Peki kaç haftayı bekleyecekelr ki böyle vermek için inşallah 38i beklemezler.

Aslında hortum olayı kötü değil.. Benim kızı da hortumla direkt mideden beslediler. O zaman memeyi kolay tutması için demişlerdi. Gerçekten de memede sıkıntı yaşamadık. Peki kaç haftayı bekleyecekelr ki böyle vermek için inşallah 38i beklemezler.
Hayır güneşim bebeğin kilosu iyi, sarılık yok, tüp va yok nefes alımı için. E daha ne bekliyorlar anlamadım. 36 dan önce doğan bebeklere, erken doğum deniliyor zaten. Alla alla değişik işler.

Hayır güneşim bebeğin kilosu iyi, sarılık yok, tüp va yok nefes alımı için. E daha ne bekliyorlar anlamadım. 36 dan önce doğan bebeklere, erken doğum deniliyor zaten. Alla alla değişik işler.
Değişik bir prosedürleri var cidden anlamadım yani ben de...

Kiz boyle yapma belki yanlis olcmuslerdir. Hem masallah saglikliysa büyüsün işte. Once bende kilosu az olsada olur diyordum ama erken doğum.ihtimalini söylediklerinden beri kilo alsın diye yapmadığım kalmadi.
Bende oğlumda kg alsın diye uğraşıyordum kadın doktoru bir arkadaşım var aslında çocuğun doğacağı kg rahime düştüğünde belli oluyormuş bir genetik varmış ve ne yersek yiyelim değiştiremiyormuşuz sadece yemekle değişen bir denge olsa hamile kalan yoksul insanların çocuklarının hepsi aşırı zayıf doğardı demişti o yüzden ben bunda saldım 🤷🏻‍♀️

Kızlar az önce bir müşteri geldi haksız ve yersiz yere bağırdı çağırdı hakaret etti gitti ben de tutamadım kendimi dayanamıyorum hiç haksızlığa elim ayağım çok titredi moralim de alt üst oldu inşallah bebeğim iyidir :(
İnsan stres olunca karnı kas katı kesiliyor benimde cuma günü işyerinden 2 sene beraber çalıştığım oda arkadaşım intihar etti duyunca okadar kötü oldum okadar agladimki karnım kaskatı kesildi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah

Kız seninki normal olan benim ki 2,5 kg 44 cm 3 haftaya doğursam oluyor benim iş 😂 40 haftam dolsa 6 kg falan doğacak sanırım 😂 acaip sinirim bozuldu ya
Norek anam sende maşallah güzel besliyin olmadı doğunca direk kreşe yazdır seninki emmez filnan basit gelir ona kaşık kaşık yemek yere🤣🤣🤣

Kızlar gittim nts girdim, yalancı sancıymış açıklık kontrolü yaptı hiç açılma yok. Artık yaşayacaksın bunları, doğurmak kolaymıymış dedi 😂 yalancısı buysa gerçeğinde ne yaparım acaba. Biraz enfeksiyonum vardı onun için de ilaç verdi. Bebişim de baş aşağı dönmüş, normal doğum için bir engel yok. Ultrasonu açtı, gözleri açık parmağını emiyor yanakları tombik tombik görseniz allaaahımm deliriyorum karnımdan çıkarıp ısırasım geldi gıdığını

Hortum olayının kötü olması anne çıkıcaz red imzalıcaz dedikten sonra yapılması. 3-4 saatlik gösterişlik. 20 gr vermiş bebe diye ki 20 gr ne çok normal vermesi. 4 kiloda doğsa eve de çıksa verecekti yani.

Back
X