2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım tatlışkomagnet diye sanırım yanlış olmasın resimdede adı vardır zaten hızlılar bayageç kalmadın ben çikolata duruma göre tekrar söyleyebilirim yetmezse malum kızım okuldaki arkadaşlarınada dağıtacakmış kardeşim doğdu ben abla oldum diye😂
Evet evet buldum anneme attım birkaç model direk seninkini beğendi 🥰 Benim kız da arkadaşlarına dağıtır 😅

Evet evet buldum anneme attım birkaç model direk seninkini beğendi 🥰 Benim kız da arkadaşlarına dağıtır 😅
Swvindim canım çikolatalrında herbirinde etiketli şu doğdu şu abla/ abi oldu gibi herbiri, birde sen onay vermeden basıma gitmiyorlar ben üstteki küçük yazılarında olnmamasını istedim onlarıda sildiler.

benim de çok az😄 ya ben hiç kalın bişey almadım ne alayım sizce? dışarı çıkarken giyecek hiçbir şeyi yok bebemin ne kullanışlı olur ki
Ay ben kundaklarım diodum ama anakucagına kemerleri falan baglayabilmek için kundak yapamamki. 1 tane hırka alayım diorum

Canım bebek baş aşağımı şuan senin ? Benim kafa altta ama üst kısımlar top gb oluyor göğsümün altı
31 den beri bas asagi kuzum ama totosu gobek deligimin ustunde orasi kocaman oldu resmen bu hafta daha bi buyudu gobegim. Ayagini dayiyor bazen kaburgama falan sipişim
Hah aynen benimkiler de oraya vuruyo senin kaç haftaydı ben 31.ün içindeyim
35 bitecek benim kuzum

Back
X