2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ne bileyim, çok uzun zaman oldu, evde olmak çok zor geldi, pandemide bile bu kadar uzun evde kalmadım, hep yatar haldeyim ayakta durmaktan hoşlanmıyor sıpam, ya da dik oturmamdan, hemen sertleşiyor karnım.. bu günümüze şükür elbette ama duygulara söz geçmiyor bazen..
Geçecek inşallah bu zor günler de 🙏 Hormonlardan dolayı da ekstra duygusalız tabi ki

Götümü yukarı kaldırıp yüz üstü bile yatmış buluyorum kendimi bazen. Yükümü karnıma vermeyeyim diye belim ağrıyor resmen. 😬

Bu şekilde bende yatıyorum. Bel agrisina iyi geliyor. Taji 10 dk felan ancak yatiyorumdur.

Benim tansiyon bı değişik ya ben anlamıyorum evde her gün ölçüyorum 11 i aşmıyor doktorda 13, 14 çıkıyor doktor kızıyor. Heyecan yapıyorum hocam galiba buraya gelince dedim en son çünkü kaydediyorum tansiyonu sürekli sıkıntı yok. Olabilir dedi 🤦🏼‍♀️
Şeker de düşmüş çok şükür protein filan da baktı hiç bir sıkıntı yok şimdilik dedi bakalım 🤲 siz napiyosunuz canımlar iyi misiniz ❤️

genel durumun iyi ol.asina sevindim canim. Tansiyon da iyi değil ama akisi bozan protein.
Protein düzenliyor sorun yok 🥰

Yeni yıla uygun davrandım çok 😂😂 bebemin tüm kıyafet çarşaf battaniyelerini yıkadım ev mis gibi bebek kokuyor. Bir yandan da dip köşe süpürdüm koltuk altlarına kadar. Anneme de dedim yemeği sen yap ben ellemeyim diye sağolsun o yapıyor götüm çıktı ama başlamam lazım en sona ben kaldım korktum doğurursam hiç birşey hazırlık yok diye 😂😂

Bende dun yıkadım bir kısmını. Kuruyor. Bhgun utulerim insallah. Bir taraftan da diğerlerini yikarim. Hicbirsey yok gibiydi masallah cok almisim

Bunlar çeyreği kızlar pembişler ne güzelmiş öyle 💖😊 mis gibi bebek kokuyor ev
Eki Görüntüle 3185052

Bende hep beyaz almisim. Bir camasirliga benimde sığmadı cok şaşkınım. Az gibiydi. Bir araya gelince cok oldu. Bide ben hep 0 3 ve 3 6 ay aldim daha büyüğü yok. Yazin sadece bady ve şort gerekir diye cok o konulara girmedim.
Bu arada benim hic bebek kokusu yok ya. Omo bebek parfjmsuz almistjm. Sen hangi deterjanı kullandin

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun canlarım. 2023 bize sağlık başarı ve güzellikler getirsin bebislerimizle birlikte nice güzel senelerimiz olsun 🥰🤲

Kaç gündür gece uykum yok karnım çok acıyor bebiş ağır geliyor artık çok hareketli bir de midemi bulandırıyor tekmeler. Resmen uyumuyorum ne olcak böyle bilmiyorum 😢

Bu şekilde bende yatıyorum. Bel agrisina iyi geliyor. Taji 10 dk felan ancak yatiyorumdur.

genel durumun iyi ol.asina sevindim canim. Tansiyon da iyi değil ama akisi bozan protein.
Protein düzenliyor sorun yok 🥰

Bende dun yıkadım bir kısmını. Kuruyor. Bhgun utulerim insallah. Bir taraftan da diğerlerini yikarim. Hicbirsey yok gibiydi masallah cok almisim

Bende hep beyaz almisim. Bir camasirliga benimde sığmadı cok şaşkınım. Az gibiydi. Bir araya gelince cok oldu. Bide ben hep 0 3 ve 3 6 ay aldim daha büyüğü yok. Yazin sadece bady ve şort gerekir diye cok o konulara girmedim.
Bu arada benim hic bebek kokusu yok ya. Omo bebek parfjmsuz almistjm. Sen hangi deterjanı kullandin
Uni baby aldım canım hem yumuşatıcı hem deterjanını mis gibi kokuyor deterjandan çok bebek kokusu var evde 😊💗 çok şükür bu kadar yapabildik gerisi gelir herhalde

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun canlarım. 2023 bize sağlık başarı ve güzellikler getirsin bebislerimizle birlikte nice güzel senelerimiz olsun 🥰🤲

Kaç gündür gece uykum yok karnım çok acıyor bebiş ağır geliyor artık çok hareketli bir de midemi bulandırıyor tekmeler. Resmen uyumuyorum ne olcak böyle bilmiyorum 😢
Ağırlaştıkça zorlanıyor malesef 😔 az kaldı ama idare edeceğiz mecbur. Benimde karnım çok acıyor bol bol yağlıyorum esnesin diye

Evet son zamanlar insan iyice ağırlaşıyor hareketleri artıkça sana zor geliyor benimde feci sırtım ağrıyor ama bir düz zemine yani yere yatınca okadar iyi oluyor ki sırt ağrın varsa tavsiye ederim

Günaydıııın🌸 bebiklerimizle sağlıklı gezmeli tozmalı yemeli içmeli 🥞🍦🍰🤪 bereketli bir yıl🥳 Vatanımız için kaosun bittiği barış sevgi ve merhametin egemen olduğu bir yıl olsun inşallah 🤲🏻 Memeler süt dolsun bebikler tombik tombik olsun hahahah ay ne dileyeceğimi şaşırdım 🤣🤣

Herkese mutlu sağlıklı bol neşeli, en güzel anıların biriktiği yıl olsun💕🥳
Ağırlaştıkça zorlanıyor malesef 😔 az kaldı ama idare edeceğiz mecbur. Benimde karnım çok acıyor bol bol yağlıyorum esnesin diye
Mimozam benim karnım da göbek deliğinin oradan çatlamak üzereydi ama erken doğunca hasarsız atlattım. Memeler doğum öncesi büyümemişti ama doğumdan 2 gün sonra süt gelince büyüdüler bir tanesi kızıldeniz gibi yarıldı, tam da elimle sağım yaptığım nokta. Memiktoları da atlamayın velhasılı. İlk hamileliğimde de yaptım bu hatayı🥴

Herkese mutlu sağlıklı bol neşeli, en güzel anıların biriktiği yıl olsun💕🥳

Mimozam benim karnım da göbek deliğinin oradan çatlamak üzereydi ama erken doğunca hasarsız atlattım. Memeler doğum öncesi büyümemişti ama doğumdan 2 gün sonra süt gelince büyüdüler bir tanesi kızıldeniz gibi yarıldı, tam da elimle sağım yaptığım nokta. Memiktoları da atlamayın velhasılı. İlk hamileliğimde de yaptım bu hatayı🥴
Nasıl gidiyor kızçeyle

Back
X