- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Olabilir ya karnımın ortasında bi doluluk hissediyorum poposu ya da sırtı gibiDöndü mü yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir ya karnımın ortasında bi doluluk hissediyorum poposu ya da sırtı gibiDöndü mü yoksa
Oo süper hadi inşallah gözün aydın diyelimOlabilir ya karnımın ortasında bi doluluk hissediyorum poposu ya da sırtı gibi![]()
Derken sancım gelmiş ve yine planlı olmamış16 Ocak'a randevu aldım ben de. 35+0 oluyor takvime göre. Bakalım tarihimiz belli olur belki de. 2 haftada bir çağırıyor doktor. Sonraki randevu 37 oluyor. O zamana bırakır mı bilmem tarih verme olayını. İlk defa planlı olacak sezaryenimÇok heyecanlı.
Benim karnımın şekli değişti sanki iki gündür aşağıda inmiş değil ama bi yayıldı gibi sanki değişik oldu![]()
Kuzu donmus olabilir bebisin benim gobek deliginij hizasinda totosu falan orda topakca top gibi duruyo alt taraf daha bos kafa asagida gerisi yukarda toplandi kizceminOlabilir ya karnımın ortasında bi doluluk hissediyorum poposu ya da sırtı gibi![]()
Gaz sorunu başladı keçi yavrusu gibi sesler çıkarıyor garibim hepNasıl gidiyor kızçeyle
Benimde sadece yanlarım kaşınıyor ama çatlak kaşıntısı gibi değil değişik bi kaşıntıBenim karnim vucudum kasiniyo baya kizlar en az 5 kere yagliyorum gobusu sali saglik ocaginda kontrolum var bi karacuger enzimlerine baktiriyim da icim rahat etsin ayaklar eller kollar kasinti var siddetli olmasa da
Doktorun söyler tabi ki canımda, benim burdaki çocuk doktoru çok güvendiğim bi kadın. Metsil adında bi damla vermişti yagıza. Aşırı rahatlatmıştı. Tabi her çocukta aynı olacak diye bi şey yok, ama aklında kalsın bi araştır sor diye yazayım dedim.Gaz sorunu başladı keçi yavrusu gibi sesler çıkarıyor garibim hepdün gece çok uykusuzdum o kıvrandıkça ben de uyuyamıyorum, ıkınıp kendini kusturursa falan diye. Onun dışında dün gece göbeği düştü, bi büyüme adımı olarak gördüm duygulandım
zaten rüzgar esse de ben duygulanaçsam diye bekliyorum
banyo da yaptınız belki bugün ilk banyosu sevecek mi bakalım
yarın sabah asmye gidicez 2.kez topuk kanı vermek için inş düşmüştür tiroid. Tartarlar heralde kiloyu da merak ediyoruz. Hastaneden çıkalı 3 gün olmuş olcak 2300 ve üstü bu uykusuz ve de göğüsleri sağmaktan parçalanmaya yüz tutmuş anayı mutlu eder(şuanda da bi yandan sağım yapıyorum, bi yandan rezene çayı içiyorum ve de telefonu elime alabiliyorum)
Baya ilerlemişiz gibi geliyor sen böyle yazınca.16 Ocak'a randevu aldım ben de. 35+0 oluyor takvime göre. Bakalım tarihimiz belli olur belki de. 2 haftada bir çağırıyor doktor. Sonraki randevu 37 oluyor. O zamana bırakır mı bilmem tarih verme olayını. İlk defa planlı olacak sezaryenimÇok heyecanlı.
Dedi ve yarın doğurduBaya ilerlemişiz gibi geliyor sen böyle yazınca.
Ama 34+4 te randevumda vermedi işte tarih fln anca 1 Şubat olabilir dedi. Bir hafta sonra gel diye bekledim ama benim doktor da seninki gibi; iki hafta sonra gel diyormecbur artık ole gitcem
Aslında bana coook vakit var gibi geliyor. Valizi bile erken hazırladığımı düşünmeye başladım![]()
Aa 1 şubatmı dedi dr canım ben kaçırmışım bu konuyu bende cumartesi gidecwğim bakalı bana ne diyeceklerBaya ilerlemişiz gibi geliyor sen böyle yazınca.
Ama 34+4 te randevumda vermedi işte tarih fln anca 1 Şubat olabilir dedi. Bir hafta sonra gel diye bekledim ama benim doktor da seninki gibi; iki hafta sonra gel diyormecbur artık ole gitcem
Aslında bana coook vakit var gibi geliyor. Valizi bile erken hazırladığımı düşünmeye başladım![]()
Maşallah canim almıştır inşallah prenses kilolari, kizim cok gazliydi biogaia kullanmıştım, bitkisel icerikliydi ,iyi gelmisti,dene istersenGaz sorunu başladı keçi yavrusu gibi sesler çıkarıyor garibim hepdün gece çok uykusuzdum o kıvrandıkça ben de uyuyamıyorum, ıkınıp kendini kusturursa falan diye. Onun dışında dün gece göbeği düştü, bi büyüme adımı olarak gördüm duygulandım
yarın sabah asmye gidicez 2.kez topuk kanı vermek için inş düşmüştür tiroid. Tartarlar heralde kiloyu da merak ediyoruz. Hastaneden çıkalı 3 gün olmuş olcak 2300 ve üstü bu uykusuz ve de göğüsleri sağmaktan parçalanmaya yüz tutmuş anayı mutlu eder(şuanda da bi yandan sağım yapıyorum, bi yandan rezene çayı içiyorum ve de telefonu elime alabiliyorum)
Bende dun oyle perisan oldum ya gundeydim aksama kadar halamda yeme isini abarttim nefes alamaz hale geldim aksam eve dusunce bi sanci basladi sonra bulanti sonra karin agrisi tuvalete zor yetistim 2 kere 2. De ayni anda bi de istifra ettim ben dun ne yasadim bilmezemKızlar günaydın, dün akşam misafirlikteydik. Ne yaptın derseniz yedim oturdum valla kimse bişey yaptırtmadı ama bana sanki o kadar misafiri ben ağırlamışım gibi yamuldum. Belim ağrıyor. Ayrıca göbeğim bir gecede büyüdü sanki. Gerim gerim geriliyorum, çocuğum sığmıyor içime resmen.![]()
Şimdi aklıma geldi canım, karaciğer enzimleri dışında, safra asitlerine de baktır. Karaciğer enzimlerim normal benim mesela, safra asitleri testi Türkiye’den geliyor dedi hoca, haliyle ne durumda olduğunu bilmiyorum henüz ama o da önemli bi bulguymuş aklında olsun. Geçmiş olsun canım inş yoktur bi şeyBenim karnim vucudum kasiniyo baya kizlar en az 5 kere yagliyorum gobusu sali saglik ocaginda kontrolum var bi karacuger enzimlerine baktiriyim da icim rahat etsin ayaklar eller kollar kasinti var siddetli olmasa da
Bilirubin degerine falan da bakiyolar kuzu kaşiniyorum diyince hepsini istiyolar insaAllah cikmaz da bi de ona takmam kafayiŞimdi aklıma geldi canım, karaciğer enzimleri dışında, safra asitlerine de baktır. Karaciğer enzimlerim normal benim mesela, safra asitleri testi Türkiye’den geliyor dedi hoca, haliyle ne durumda olduğunu bilmiyorum henüz ama o da önemli bi bulguymuş aklında olsun. Geçmiş olsun canım inş yoktur bi şey
Sezeryan sonrası nasıl geçiyor canım ben normalden korktum hastanede yatınca bir de rahim çıkışında miyom var onu da aldırmak istiyorum, sezeryan sonrasında bebekle ilgilenmekte zorlanıyor musun16 Ocak'a randevu aldım ben de. 35+0 oluyor takvime göre. Bakalım tarihimiz belli olur belki de. 2 haftada bir çağırıyor doktor. Sonraki randevu 37 oluyor. O zamana bırakır mı bilmem tarih verme olayını. İlk defa planlı olacak sezaryenimÇok heyecanlı.
Canım göğüs ucu yara oldumu yada önlem amaçlı krem kullandınmı benim en büyük kabusum bu durum çünkü çok çektim birde sezeryan ilk gün sancı oluyormu hemen serummu takıyorlar ? Mis kokulu İpek kızı öpüyorum çokGaz sorunu başladı keçi yavrusu gibi sesler çıkarıyor garibim hepdün gece çok uykusuzdum o kıvrandıkça ben de uyuyamıyorum, ıkınıp kendini kusturursa falan diye. Onun dışında dün gece göbeği düştü, bi büyüme adımı olarak gördüm duygulandım
Bende de başladı mavicim kaşıntı bi başlayınca tüm vücuduma yayılıyor tatlım karnım çatlayacakmı acaba ondan mı kaşınıyor diye düşündüm ama kol bacak hep öyle oluyorBenim karnim vucudum kasiniyo baya kizlar en az 5 kere yagliyorum gobusu sali saglik ocaginda kontrolum var bi karacuger enzimlerine baktiriyim da icim rahat etsin ayaklar eller kollar kasinti var siddetli olmasa da