2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
16 Ocak'a randevu aldım ben de. 35+0 oluyor takvime göre. Bakalım tarihimiz belli olur belki de. 2 haftada bir çağırıyor doktor. Sonraki randevu 37 oluyor. O zamana bırakır mı bilmem tarih verme olayını. İlk defa planlı olacak sezaryenim 🤣 Çok heyecanlı.

16 Ocak'a randevu aldım ben de. 35+0 oluyor takvime göre. Bakalım tarihimiz belli olur belki de. 2 haftada bir çağırıyor doktor. Sonraki randevu 37 oluyor. O zamana bırakır mı bilmem tarih verme olayını. İlk defa planlı olacak sezaryenim 🤣 Çok heyecanlı.
Derken sancım gelmiş ve yine planlı olmamış 🤪Böyle bir olası senaryo da var tabi.

Nasıl gidiyor kızçeyle
Gaz sorunu başladı keçi yavrusu gibi sesler çıkarıyor garibim hep:KK61:dün gece çok uykusuzdum o kıvrandıkça ben de uyuyamıyorum, ıkınıp kendini kusturursa falan diye. Onun dışında dün gece göbeği düştü, bi büyüme adımı olarak gördüm duygulandım :anne:zaten rüzgar esse de ben duygulanaçsam diye bekliyorum😬banyo da yaptınız belki bugün ilk banyosu sevecek mi bakalım 🐣yarın sabah asmye gidicez 2.kez topuk kanı vermek için inş düşmüştür tiroid. Tartarlar heralde kiloyu da merak ediyoruz. Hastaneden çıkalı 3 gün olmuş olcak 2300 ve üstü bu uykusuz ve de göğüsleri sağmaktan parçalanmaya yüz tutmuş anayı mutlu eder(şuanda da bi yandan sağım yapıyorum, bi yandan rezene çayı içiyorum ve de telefonu elime alabiliyorum)

Benim karnim vucudum kasiniyo baya kizlar en az 5 kere yagliyorum gobusu sali saglik ocaginda kontrolum var bi karacuger enzimlerine baktiriyim da icim rahat etsin ayaklar eller kollar kasinti var siddetli olmasa da
Benimde sadece yanlarım kaşınıyor ama çatlak kaşıntısı gibi değil değişik bi kaşıntı🤔

Gaz sorunu başladı keçi yavrusu gibi sesler çıkarıyor garibim hep:KK61:dün gece çok uykusuzdum o kıvrandıkça ben de uyuyamıyorum, ıkınıp kendini kusturursa falan diye. Onun dışında dün gece göbeği düştü, bi büyüme adımı olarak gördüm duygulandım :anne:zaten rüzgar esse de ben duygulanaçsam diye bekliyorum😬banyo da yaptınız belki bugün ilk banyosu sevecek mi bakalım 🐣yarın sabah asmye gidicez 2.kez topuk kanı vermek için inş düşmüştür tiroid. Tartarlar heralde kiloyu da merak ediyoruz. Hastaneden çıkalı 3 gün olmuş olcak 2300 ve üstü bu uykusuz ve de göğüsleri sağmaktan parçalanmaya yüz tutmuş anayı mutlu eder(şuanda da bi yandan sağım yapıyorum, bi yandan rezene çayı içiyorum ve de telefonu elime alabiliyorum)
Doktorun söyler tabi ki canımda, benim burdaki çocuk doktoru çok güvendiğim bi kadın. Metsil adında bi damla vermişti yagıza. Aşırı rahatlatmıştı. Tabi her çocukta aynı olacak diye bi şey yok, ama aklında kalsın bi araştır sor diye yazayım dedim.
Göbeğinizin düşmesine de çok sevindim 💜 rahatça cıpcıp yapın 😍
Şifa olsun yediğin içtiğin 💜🧿

Baya ilerlemişiz gibi geliyor sen böyle yazınca.
Ama 34+4 te randevumda vermedi işte tarih fln anca 1 Şubat olabilir dedi. Bir hafta sonra gel diye bekledim ama benim doktor da seninki gibi; iki hafta sonra gel diyor 😂 mecbur artık ole gitcem 😄
Aslında bana coook vakit var gibi geliyor. Valizi bile erken hazırladığımı düşünmeye başladım 😬

Ama 34+4 te randevumda vermedi işte tarih fln anca 1 Şubat olabilir dedi. Bir hafta sonra gel diye bekledim ama benim doktor da seninki gibi; iki hafta sonra gel diyor 😂 mecbur artık ole gitcem 😄
Aslında bana coook vakit var gibi geliyor. Valizi bile erken hazırladığımı düşünmeye başladım 😬
Dedi ve yarın doğurdu 😂😂

Aa 1 şubatmı dedi dr canım ben kaçırmışım bu konuyu bende cumartesi gidecwğim bakalı bana ne diyecekler🫣

Maşallah canim almıştır inşallah prenses kilolari, kizim cok gazliydi biogaia kullanmıştım, bitkisel icerikliydi ,iyi gelmisti,dene istersen

Kızlar günaydın, dün akşam misafirlikteydik. Ne yaptın derseniz yedim oturdum valla kimse bişey yaptırtmadı ama bana sanki o kadar misafiri ben ağırlamışım gibi yamuldum. Belim ağrıyor. Ayrıca göbeğim bir gecede büyüdü sanki. Gerim gerim geriliyorum, çocuğum sığmıyor içime resmen. 😒
Bende dun oyle perisan oldum ya gundeydim aksama kadar halamda yeme isini abarttim nefes alamaz hale geldim aksam eve dusunce bi sanci basladi sonra bulanti sonra karin agrisi tuvalete zor yetistim 2 kere 2. De ayni anda bi de istifra ettim ben dun ne yasadim bilmezem🥴

Benim karnim vucudum kasiniyo baya kizlar en az 5 kere yagliyorum gobusu sali saglik ocaginda kontrolum var bi karacuger enzimlerine baktiriyim da icim rahat etsin ayaklar eller kollar kasinti var siddetli olmasa da
Şimdi aklıma geldi canım, karaciğer enzimleri dışında, safra asitlerine de baktır. Karaciğer enzimlerim normal benim mesela, safra asitleri testi Türkiye’den geliyor dedi hoca, haliyle ne durumda olduğunu bilmiyorum henüz ama o da önemli bi bulguymuş aklında olsun. Geçmiş olsun canım inş yoktur bi şey

Şimdi aklıma geldi canım, karaciğer enzimleri dışında, safra asitlerine de baktır. Karaciğer enzimlerim normal benim mesela, safra asitleri testi Türkiye’den geliyor dedi hoca, haliyle ne durumda olduğunu bilmiyorum henüz ama o da önemli bi bulguymuş aklında olsun. Geçmiş olsun canım inş yoktur bi şey
Bilirubin degerine falan da bakiyolar kuzu kaşiniyorum diyince hepsini istiyolar insaAllah cikmaz da bi de ona takmam kafayi

Sezeryan sonrası nasıl geçiyor canım ben normalden korktum hastanede yatınca bir de rahim çıkışında miyom var onu da aldırmak istiyorum, sezeryan sonrasında bebekle ilgilenmekte zorlanıyor musun

Canım göğüs ucu yara oldumu yada önlem amaçlı krem kullandınmı benim en büyük kabusum bu durum çünkü çok çektim birde sezeryan ilk gün sancı oluyormu hemen serummu takıyorlar ? Mis kokulu İpek kızı öpüyorum çok 🧿😘
Bende de başladı mavicim kaşıntı bi başlayınca tüm vücuduma yayılıyor tatlım karnım çatlayacakmı acaba ondan mı kaşınıyor diye düşündüm ama kol bacak hep öyle oluyor

Back
X