Benim doktorum kontrollerde bile hamilelik nasıl gidiyor diye sormak yerine diyet nasıl gidiyor diye soruyor, ona sorsam 3 gün aç kal der bana vallahAhaha yav susuyorum benDoktorunuza danışınız lütfen...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum kontrollerde bile hamilelik nasıl gidiyor diye sormak yerine diyet nasıl gidiyor diye soruyor, ona sorsam 3 gün aç kal der bana vallahAhaha yav susuyorum benDoktorunuza danışınız lütfen...
Yok elektrikli.Baby plus manuel değil mi? Manuel kullanamazmışsın gibi geliyor bana da. Gerekirse hastane tipi kiralarım diye almadım.
Baby plus manuel değil mi? Manuel kullanamazmışsın gibi geliyor bana da. Gerekirse hastane tipi kiralarım diye almadım.
Benim suyum geldi sonra sancı başladı derken ben dayandım sezeryan istedim zaten hemen lama yapiyolar ben birde kan civitici ilaç kullandığım için. Doktor akşam 9.45 de sezeryana aldi genel anastezi yaptıBen soruyla geldim. Diğer gruplarda okudum da kızlar. Diyelim sezeryan günümüz belli ama öncesinde suyumuz geldi. Acil sezeryana alacaklar nasıl oluyor? Ameliyat öncesinde yemek felan yemiyoruz normalde. O iş nasıl olacak merak ettim.
Canım eğer kendini yorduysan ondan olabilir. Bebeklerin pozisyonuna görede oluyor. Kendini dinlenme moduna al istersenKızlar 32+4 bugün böyle karnım çok sert oluyor ve sanki küçük tuvalettim çokmuş gibi geliyor ama yok sonra geçiyor 1 dk felan neden oluyor böyle bugünden beri düzensiz bebekte hareketli durgun değil
sen mavise bakma o basak burcuValla şöyle beni sana az sürtseler bana da bulaşır mı ki. Maşaallah diyim ya. Bende de az şevk istek olsa olacakta o Şevki yakalayamıyorum![]()
Gece kalkip hastane cantasina girisen bi kadinim ya siz beni bosverinsen mavise bakma o basak burcu![]()
amanin biz seni anlayamayızGece kalkip hastane cantasina girisen bi kadinim ya siz beni bosverin![]()
Doktor kızımda gaz için damla yazacaktı ben sabah akşam 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon atıp içtim. Çok faydasını gördüm. 4. aya kadar her gün içtim çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık bu bebeğimde de doğar doğmaz tüketmeye baslicam inşallah. Sizinde aklınızda olsun kizlar![]()
İkisini bir de karıştırabilirsin süt de yapar gazı da önler. Humananın kimyonlu rezene çayı vardı çok içtim zamanındaRezene mi içmek iyi kimyon mu. Ikisini karıştırmak mi acaba
Allah benim gece kalkislarimi anlayacak dert vermesin bacim anksiyete cok zoramanin biz seni anlayamayız![]()
Ha şimdi oldu isde bende o enerjiyi bekliyorum ha gayret bir geleydiigünaydın
doğumdan kısa bir süre önce enerji patlaması geliyormuş ebe söyledi.(herkese olmayabilir)
hatta o zaman kadınlar gelen enerjiyle temizlik yaparlarmış ve onu görenler yuva yapıyorsun bebek gelecek diyorlarmış. enerjisi gelen hazır olsun![]()
dur daha gelmesinHa şimdi oldu isde bende o enerjiyi bekliyorum ha gayret bir geleydiizaten ben birşey bekliyorum dedim
![]()
Allaha şükür hiç enerjim yokgünaydın
doğumdan kısa bir süre önce enerji patlaması geliyormuş ebe söyledi.(herkese olmayabilir)
hatta o zaman kadınlar gelen enerjiyle temizlik yaparlarmış ve onu görenler yuva yapıyorsun bebek gelecek diyorlarmış. enerjisi gelen hazır olsun![]()
Hala malak gibi yatıyorumgünaydın
Bunu görmüştüm ben de penye battaniyeyi düdük yapıp koyarsın dedi bi arkadaş
Ay ben böyle bırakıp gidemem o battaniye ağzına girer mi boğar mı diye