- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.101
Oksapar 4000 kullanıyorum canım ecoprin 150 bende benimde aynı mosmor göbeğim bı daha ki gittiğimde sorup koluma geçeyim dicem ya da dönüşümlü sağ kol sol kol göbek şeklinde bakalım hayırlısıKızlar oksapar 6000 ve ecopirin 150 kullanan var mı. Göbeğim mosmor oldu şimdiden değer gerçi sonucu güzel olsun da. Şikayet etmiyorum ama çok acıyor
Valla bende de durum aynı 5 seans gittim baya etkili oldu daha 5seansım vardı konuşup doğumdan sonraya alayım bari bende de çıkmak üzere tüyler bende ağda düşünüyorum birşey olmaz yaYa kizlar ben tup bebege baslayacagim.diye lazere gittim 4 5 kez etkisinide gordum tabii Allah a sukurler olsun dogal yolla nasip oldu bebisim sanki hic lazere gitmemis gibi hep cikti mecbur genital ve bacaga yaptirdim doktora gidip geliyorum surekli bisey olur mu korkusuyla agda yaptirdim insallah hata etmedim
Açık içersen bi sorun olmaz canım ben hala çay kahve içemiyorum tiksinti varKızlar ya ben normalde pek cay içmezdim ama bu aralar okadar çok canım istiyor ki sanki cay tiryakiliğim varşuan 3. Cay bardağı içiyorum bi sıkıntı olur mu ki diğer gebeliklerimde ağzıma sürme geregi duymamıştım
Canim benim bilgim yok ama.kalbi seninleyse.hayatta hic korkma gelisim geriligi olanlar sonradan ilerleme oluyormusBen dün doktora gittim 7+3 duymayı beklerken 5+6 olduğunu söyledi kalp atışını duyduk 90 hz olarak biraz az olduğunu söyleyip beş gün sonra tekrar çağırdı. Böyle bir durum yaşayan var mı çok endişeliyim. Kan sulandırıcı iğne verdi birde.
İnşallah olur o kadar üzüldüm ki kalp atışına bile sevinemedim. Beklemekten başka çare yokCanim benim bilgim yok ama.kalbi seninleyse.hayatta hic korkma gelisim geriligi olanlar sonradan ilerleme oluyormus
ben geçen hafta cuma günü gittim muayeneye.Son adet tarihime göre 7+6 ama ultrasonda 6+1 çıktı olur öyle geneli böyle oluyor zaten dedi doktor. Kızımda da aynı şekilde olmuştu hafta ilerledikçe yakalamıştı gününü. kızım şuan 8 yaşında :)Ben dün doktora gittim 7+3 duymayı beklerken 5+6 olduğunu söyledi kalp atışını duyduk 90 hz olarak biraz az olduğunu söyleyip beş gün sonra tekrar çağırdı. Böyle bir durum yaşayan var mı çok endişeliyim. Kan sulandırıcı iğne verdi birde.
Günaydınlar güzel anneler
Baharın gelmesiyle bahar gibi renkli bir hamilelik geçirelim
Bugün randevusu olanlar kimler?? Tabloyu güncelleyelim bilgiler geldikçe mutlu günler
benim hepsi bosa gitti ya geri cikti bende tup bebekte zorlanmam diye yapmistim neden geri cikti anlamadim sanki hic yapilmamis gibi mecbur dun agda yaptirdim bebege zarar verir mi diye endiselendim ama insanlar neler yapiyor sagliklj bebekse dogacak bebekse Allah yiyecek ekmek verdiyse dogacak diye dusundum birazdaValla bende de durum aynı 5 seans gittim baya etkili oldu daha 5seansım vardı konuşup doğumdan sonraya alayım bari bende de çıkmak üzere tüyler bende ağda düşünüyorum birşey olmaz ya
Kalbi seninle olsun gelisim geriligi onemli degil ilerler hic uzulme kalbi olmazsq onun donusu yok bebekler oyleymis bir ileri bir geri gidermisİnşallah olur o kadar üzüldüm ki kalp atışına bile sevinemedim. Beklemekten başka çare yok
Ben yuzume suruyorum sabah cikarkenhamileliğe özel güneş kremi kullanan var mı ?
Hamilelik hormonları yüzünden tüylenme artıyormuş canım. Ben de muzdaribim bu konudan. Çektiğim acılar verdiğim paralar heep boşa gitti.benim hepsi bosa gitti ya geri cikti bende tup bebekte zorlanmam diye yapmistim neden geri cikti anlamadim sanki hic yapilmamis gibi mecbur dun agda yaptirdim bebege zarar verir mi diye endiselendim ama insanlar neler yapiyor sagliklj bebekse dogacak bebekse Allah yiyecek ekmek verdiyse dogacak diye dusundum birazda
Solantenin hamileler için olanı aldım ben canımhamileliğe özel güneş kremi kullanan var mı ?
Canım çok erken duymuşsun ondan bence bi sorun yokBen dün doktora gittim 7+3 duymayı beklerken 5+6 olduğunu söyledi kalp atışını duyduk 90 hz olarak biraz az olduğunu söyleyip beş gün sonra tekrar çağırdı. Böyle bir durum yaşayan var mı çok endişeliyim. Kan sulandırıcı iğne verdi birde.
Ben de solante pregna kullanıyorum çok zor sürülüyor ve çok kötü kokuyor ama yapacak bir şey yokhamileliğe özel güneş kremi kullanan var mı ?
Bende onu aldım ama iz bırakıyor üstüne makyajı almıyor.Solantenin hamileler için olanı aldım ben canım
Ben de geçen cuma gittim 6 haftalık beklerken sadece kese göründü 4+5 dedi doktor.Bu cumartesi tekrardan gideceğiz inşallah gelişim göstermiştir.ben geçen hafta cuma günü gittim muayeneye.Son adet tarihime göre 7+6 ama ultrasonda 6+1 çıktı olur öyle geneli böyle oluyor zaten dedi doktor. Kızımda da aynı şekilde olmuştu hafta ilerledikçe yakalamıştı gününü. kızım şuan 8 yaşında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?