2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimde gözlemlediğim ve çok kişiden duyduğum yüksek hcg artışları kızlarda oluyor kızlar hep herzaman seri arkadaşımın 18 le öğrendiği hcgsi 70 150 gibi devam etti oğlu oldu en son onu duydum yakında ikna oldum he bide benimde ilk gebeliğim geç döllenme erkekti

Hashimato tiroitim var ilk hamileliğimdede oldu şimdide dozu yükselttiğim halde 9 a çıkmış. Sürekli yükseliyor yaa neden böyle oluyor

merhaba aranıza yeni katıldım sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız inşallah 2 oğlum var 38 yaşındayım 2 çocukta tüp bebek 7 yıldır korunmuyorum bir mucize oldu ve gebe olduğumu öğrendim bilgilerimi yazacağım benide eklermisiniz
İstanbul sat;22/01/2024 kese+kalp atışı 7+1 Cinsiyet Kız hissediyorum inşallah tahmini doğum tarihim 28/10/2024

Hangi firmaydı sizinki? Ben de araştırıyorum ama daha firmaya karar veremedim.
Ben Avrasya hastanesinde iki hafta sonra yaptıracağım fetal dna testi için bugün fiyat aldım ve 3000 TL olduğunu söylediler. Bu kadar uygun fiyatlı olmasına şaşırdım doğrusu, umarım yanlış anlamamıştır sorduğum kişi

Şu an özelde ikili test fiyatları böyle onla mı karıştı ki bilemedim fazlasıyla ucuz bedava

Evet 2 li test anlamış olabilirler bence de. Özel hastaneler kendi içinde yapmıyor diye de biliyorum nifty
Ayy şimdi tekrar sordum, o hastanede fetal dna testi yapılıyormuş ve doğru olduğunu söyledi doktorun test için istek yapması gerekiyormuş sadece. Özel bir test olduğu için sigorta karşılamayabilirmiş.

Ayy şimdi tekrar sordum, o hastanede fetal dna testi yapılıyormuş ve doğru olduğunu söyledi doktorun test için istek yapması gerekiyormuş sadece. Özel bir test olduğu için sigorta karşılamayabilirmiş.
bende sizden sizden sonra merak ettim sordum ikili test yaptırmak yerine fetal dna yaptırmak istiyorum dedim. Hastanemizde fetal dna yapılmamaktadır dedi.

Kızlar Günaydın
35 senedir normal olan tsh t4 t3 tiroidim saçma sapan çıktı. 3 4 kat tsh fazla t4 t3 düşük anlamadım

Hap verecek dr bilgi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…