2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Eki Görüntüle 3400598
Bi de bize gösterdi gayet netti hemde kıpır kıpır balık gibiydi, bastırdığı yere bakın hiçbir şey görünmüyor
büyük oğlumu 11+5 de çok net olarak söylemişti kesin erkek dedi ve çok hareketliydi..2 numara da erkek olmasına rağmen hemen netleşmedi görememiştik yani biraz doktor, pozisyon, cihaz da etkili gibi

yorumun ıcın tesekkur ederım. Acaba yanlış mı hatırlıyorum dıye düşündüm bian haplar normalde bölünmeden içilir zararlı derler ya emın olamamıstım.
Tabletlerde sorun olmaz. Diğer formlarda sorun olur. doktor mg ı ayarlamak için o şekilde vermiştir.

Yarın kaçta randevunuz benimde yarın 14:30 da, ama bugün bitmiyor sanki 9+5 hafta bugün

Benim 3.5 çıktı ben tam kullanıyorum

Eki Görüntüle 3400585
Günaydın kızlarr.. keseye bakıpta cinsiyetini anlayabilenler varmış var mı bi tahmininiz? Sizce erkek mi? Kız mı?
Kuzu bu kesede ki yöne göre söyleme tam doğru değilmiş yüzdelik tutanlar var ama bariz tutmayanlarda çok şu nubları görelim bebeklerin o zaman daha iyi anlaşılır

Ben de diş macunundan ötürü kötü oldum iki kere, diş macunumu değiştirdim Eyüp Sabri naneli aldım iyi şimdilik belki siz de değiştirirsiniz

Aptt ayrı genetik olarak bakılan pıhtılaşma faktörleri ayrı. Hemen bakılan aptt değeri. Oda o an için kanamayla ilgili bir sorun olup olmadığını gösteriyor ama genetik olarak yapılan farklı

Aynı aynıı, bagisiklikla alakalı olabilir direncimiz düştü demekki, hormon değişimine zor adapte oluyor vücudumuz bence ben gidince gaz bulantı ne varsa ilaç istiycem çünkü zorlaniyorum

Peki istanbul avrupa yakasında perinatolog öneriniz var mıdır özel hastanede? Çok memnunum doktorumdan doktordan dediğiniz?

Aptt ayrı genetik olarak bakılan pıhtılaşma faktörleri ayrı. Hemen bakılan aptt değeri. Oda o an için kanamayla ilgili bir sorun olup olmadığını gösteriyor ama genetik olarak yapılan farklı
Çok teşekkür ederim bilmiyordum ve bunu çok merak ediyordum bilgilendirdiğiniz için sağolun peki bu testi nasıl nerede yaptırabiliriz bir bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…