- 3 Ekim 2022
- 441
- 722
- 33
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.241
Madem anladın tahmini de olsa söyle ama dimiKaç haftalıksınız acaba keşke söyleseydi
yorumun ıcın tesekkur ederım. Acaba yanlış mı hatırlıyorum dıye düşündüm bian haplar normalde bölünmeden içilir zararlı derler ya emın olamamıstım.ben yarım kullanıyorum tsh ım 2.8 çıktı
büyük oğlumu 11+5 de çok net olarak söylemişti kesin erkek dedi ve çok hareketliydi..2 numara da erkek olmasına rağmen hemen netleşmedi görememiştik yani biraz doktor, pozisyon, cihaz da etkili gibiEki Görüntüle 3400598
Bi de bize gösterdi gayet netti hemde kıpır kıpır balık gibiydi, bastırdığı yere bakın hiçbir şey görünmüyor
Tabletlerde sorun olmaz. Diğer formlarda sorun olur. doktor mg ı ayarlamak için o şekilde vermiştir.yorumun ıcın tesekkur ederım. Acaba yanlış mı hatırlıyorum dıye düşündüm bian haplar normalde bölünmeden içilir zararlı derler ya emın olamamıstım.
Karından canım, 7+2 dedi haftasınaGünaydın karından mı vajinal mı usg.
Ben de sanki cok bılıyormusum gıbıama burada ogrendıgım kadarıyla soyleyebılırım tahmin
Yarın kaçta randevunuz benimde yarın 14:30 da, ama bugün bitmiyor sankiMasallah cok sevindim insallah cinsiyet haberlerinide ayni heyecanla veririz ,ben asiri duygusalim herseye agliyorum ve asiri kirilganim hemde herkese aliniyorum atar yapiyorum Bende yarin gidecegim heyecanlayim benimki de 10+1 oldu hayirlisiyla ben dis fircalarken kustum dis fircalama bana zor geliyor discimde kussan da fircala mutlaka dedi bende kusmali cok olmuyor surekli mide bulantim.asiri yorgunluk halsizlik bas agrim 2 gunde bir mutlaka oluyor ve istah sifirlandi sevdigim seuleri bile yiyemiyorum
Benim 3.5 çıktı ben tam kullanıyorumMerhaba anneler aranıza yenı katıldım :) ınsallah ekım ayında bende ıkıncı bebegımı kucagıma alacagım. şuan 6 haftalık hamıleyım. Kanda TSH degerı yuksek cıktı dedıler euthyrox 25 mcg olanı yazdılar. Yanlış hatrlamıyorsam doktor yarım yarım iç dedi. Bu ılacı yarım içen varmı ?
12 de canim hepimiz birbirimize cok yakin haftalariz 2 hafta once gitmistim bende korku basladi her randevu oncesi bunu yasiyorum canim cok zor yaaYarın kaçta randevunuz benimde yarın 14:30 da, ama bugün bitmiyor sanki9+5 hafta bugün
Ahh ahh onu bende yaşıyorum doktorun kapısında beklerken içeri girene kadar dua ediyorum herşey yolunda olsun diye12 de canim hepimiz birbirimize cok yakin haftalariz 2 hafta once gitmistim bende korku basladi her randevu oncesi bunu yasiyorum canim cok zor yaa
Heyecanlı bekleyişOmurga diziliminden anliyorlarmış 10+6 bugün hatta , kalp atışından mı anladı acaba
Kuzu bu kesede ki yöne göre söyleme tam doğru değilmiş yüzdelik tutanlar var ama bariz tutmayanlarda çok şu nubları görelim bebeklerin o zaman daha iyi anlaşılırEki Görüntüle 3400585
Günaydın kızlarr.. keseye bakıpta cinsiyetini anlayabilenler varmışvar mı bi tahmininiz? Sizce erkek mi? Kız mı?
Ben de diş macunundan ötürü kötü oldum iki kere, diş macunumu değiştirdim Eyüp Sabri naneli aldım iyi şimdilik belki siz de değiştirirsinizMasallah cok sevindim insallah cinsiyet haberlerinide ayni heyecanla veririz ,ben asiri duygusalim herseye agliyorum ve asiri kirilganim hemde herkese aliniyorum atar yapiyorum Bende yarin gidecegim heyecanlayim benimki de 10+1 oldu hayirlisiyla ben dis fircalarken kustum dis fircalama bana zor geliyor discimde kussan da fircala mutlaka dedi bende kusmali cok olmuyor surekli mide bulantim.asiri yorgunluk halsizlik bas agrim 2 gunde bir mutlaka oluyor ve istah sifirlandi sevdigim seuleri bile yiyemiyorum
Evet canm beklenen gün geldi, bugün tr saatiyle 4 buçukta randevum var. Inşallah güzel haberler veririm size.
Aptt ayrı genetik olarak bakılan pıhtılaşma faktörleri ayrı. Hemen bakılan aptt değeri. Oda o an için kanamayla ilgili bir sorun olup olmadığını gösteriyor ama genetik olarak yapılan farklıKızlar benim kanamam olunca acilde benden kan filan almışlardı ertesi gün doktorum bakmıştı pırtılaşma sorunun yok dedi kafama takıldı bu kadar basit bir testmi pırtılasma genel olarak en cok karşılaştığım okuduğum sey pırtılasma sorunu bu kadar kolay bakılabiliyorsa neden bastan bakmıyorlar ki anlamadım bilmediğim bir konu yardımcı olabilecek var mı acabaa
Aynı aynıı, bagisiklikla alakalı olabilir direncimiz düştü demekki, hormon değişimine zor adapte oluyor vücudumuz benceEvet bana da ya mesela yemek istiyorum yiyorum yerken sorun yok ama sonra midem taş gibi öyle bir ağrı baskı var ki kusuyorum 1 sa geçmeden gündüz ayrı gece ayrı hafif yiyeyim diyorum gene öyle ev kokuyor bana da sürekli açıyorum heryeri inan bıktım bu be arkadaş acaba bağışıklığımız düşük ondan mı bu kadar etkileniyoruz
Koşuyolu Medipol hastanesi Hakan Apaydın mükemmel bir doktorPeki istanbul avrupa yakasında perinatolog öneriniz var mıdır özel hastanede? Çok memnunum doktorumdan doktordan dediğiniz?
Çok teşekkür ederim bilmiyordum ve bunu çok merak ediyordum bilgilendirdiğiniz için sağolunAptt ayrı genetik olarak bakılan pıhtılaşma faktörleri ayrı. Hemen bakılan aptt değeri. Oda o an için kanamayla ilgili bir sorun olup olmadığını gösteriyor ama genetik olarak yapılan farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?