2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende genelde ishal devam ediyor bir ara kabızlık çektim bir sey kullanmadım hala kullanmıyorum ama aynı durumdayım

Kızlar birde bu konu var sizler takviye almaya başladınız mı ben sadece folik asit kullanıyorum şuanda hiç bir seye gerek yok dedi doktor ama omega 3 filan iyi olmaz mı kafama göre de almak istemiyorum
Yok doktorlar 12. Haftadan önce herhangi bir takviyeye gerek duymuyorlar sadece folik asit

Benim de geceden beri çok yoğun baş ağrım var tansiyonum 10’larda. Okula gitmedim rapor alacağım mecburen. Bulantım da çok ama kusamadım pek, mide boş

Neee hala devam mı mide sorunları Aman Allahım kız çoo gözüm korktu ya ne zaman bitecekmiş kontrolün ne zaman cinsiyeti söyler artık
Bende hic asiri bulanti koku hassasiyeti olmadi şükür. kuzum korkma hic mide yanmasi ve hafif bulanti oluyor usutmusum gibi. Koku hassasiyetim de olmadi hic bisey kotu kokmadi. Doktor 3 haftada 1 cagiriyor gunler gecmiyor

Ben hamile kalinca oh tamam garanti saniyordum meger asıl stres korku risk o zaman basliyormus. Annelik cok kutsal bir sey simdiden anladım valla. Hareketlerini bir hissetsek de artik bebisimiz iyi mi diye anlasak yoksa her seyden pimpirikleniyorum acaba bebege bisey mi oldu diye. Doktor da 3 haftada 1 cagiriyor zaman gecmiyor hic

Kızlar birde bu konu var sizler takviye almaya başladınız mı ben sadece folik asit kullanıyorum şuanda hiç bir seye gerek yok dedi doktor ama omega 3 filan iyi olmaz mı kafama göre de almak istemiyorum
Ben neofol kullaniyorum 6+4te vermisti doktorum kutu bitene kadar kullan dedi 14. Haftaya kadar devam yani d vit damla kullaniyorum. Sonra baska bir sey verecekmis icinde d vitamini de olan

Bende aynıydım o çift çizgiyi görünce hersey tamam olcak sanıyordum ama öyle olmuyormuş asıl ondan sonraymış herşey ama şükürler olsun hepimize Rabbim nasip etti inşallah sağıkla kucaklarımıza almayıda nasip eder ben en fazla 1 hafta dayanabiliyorum sorunsuz kendimi yemeden bebeğimi gördükten sonra bi hafta geçince vesveseler yeniden başlıyor kabus gibi ama bilmiyorum da Allahtan mı yoksa bilinç altı mı sürekli bebeğimi görüyorum gözlerinin rengine kadar seviyorum onu emziriyorum çok uslu bir bebek filan sanırım Rabbim yardım ediyor bilinç altı olsa kötü şeyler görürüm çünkü genelde 1 ay sonrasına randevu veriyor doktorlar kanaman olmazsa gelme diyorlar geri kalan bütün belirtileri normal sayıyorlar hatta bu kendimizi yememizi bile

Ben neofol kullaniyorum 6+4te vermisti doktorum kutu bitene kadar kullan dedi 14. Haftaya kadar devam yani d vit damla kullaniyorum. Sonra baska bir sey verecekmis icinde d vitamini de olan
Bende d vitamini damla kullanıyordum ama bıraktım doktora da sormak aklıma gelmedi benimkide damlaydı beslenmem mükemmel değil maalesef herşeyi eskisi gibi yiyemiyorum çokta yiyemiyorum tokluk hissi var sürekli su fazlasıyla tüketiyorum bu dönemde bu kadar hızlı büyürken sağlıklı beslenebilseydim cok iyidi ama maalesef haftaya gideceğim mutlaka soracağım ek bir takviye

Ben de su cok iciyorum asiri saglikli beslendigim soylenemez cunku canim ne istiyorda o an ne midemi bulandirmiyorsa onu yiyorum

Ayy insallah sag saglin kucagimiza aliriz. Doktorum da bana kanama ve asiri agri olmadigi muddetce cok normal diyor her seye. Bazen mesaj atip soru sorup darliyorum yazik anlayisla cevap veriyor ben hic ruyamda goremedim ya

Benim de geceden beri çok yoğun baş ağrım var tansiyonum 10’larda. Okula gitmedim rapor alacağım mecburen. Bulantım da çok ama kusamadım pek, mide boş
Benim de geceden basladi bas agrim sabah agri ile uyandim parol ictim ama bana misin demedi birkac saat gecsin de bir tane daha icicem

Sorma ya. Kasıklarım ağrıyor geriliyor korkuyorum. Gerginlik gitti karnımda rahatım bi kaç gündür yine korkuyorum. Bu belirti vermiyor yazılarını okuduktan sonra ne olursa olsun hep korku hep korku

Ben de su cok iciyorum asiri saglikli beslendigim soylenemez cunku canim ne istiyorda o an ne midemi bulandirmiyorsa onu yiyorum
bende aynıyım ondan korkuyorum gelişiminde bir sıkıntı olur diye
Ayy insallah sag saglin kucagimiza aliriz. Doktorum da bana kanama ve asiri agri olmadigi muddetce cok normal diyor her seye. Bazen mesaj atip soru sorup darliyorum yazik anlayisla cevap veriyor ben hic ruyamda goremedim ya

Aminnn bende sürekli mesaj atıyorum artık kadından utanıyorum bu kadar darlanır mı insan diyecek diye hem utanıyorum hem yazıyorum orası da ayrı ben çok sık görüyorum hatta erkek ikili taramada öğreniyorum bembeyaz tenli boncuk gözlü bir bebiş

Sorma ya. Kasıklarım ağrıyor geriliyor korkuyorum. Gerginlik gitti karnımda rahatım bi kaç gündür yine korkuyorum. Bu belirti vermiyor yazılarını okuduktan sonra ne olursa olsun hep korku hep korku
Ben doktoruma hamilelik belirtilerim kayboldu normal midir diye yazmistim o da cok normal 9. Haftadan sonra belirti hafifler bir daha olmaz demisti. Kasık agrisi hep cok normalmis rahim buyuyormus gerginlik gitme sebebi gaz vardir o gecmistir belki

iyi gerçekten kola filan içiyorsun ben korkuma anca bi yudum alıyorum nefsim körelsin diye ben çok pinpirikliyim galiba aman onu yemiyim bunu yemiyim diye
Doktorum bana yasaklamadi sordum hatta 3 doktora sordum gunde 1 kahve mutlaka ic anne icin faydali dediler hatta. Canin ne isterse ye ama cig et olmasin iyi pismis olsun dediler

Doktorum bana yasaklamadi sordum hatta 3 doktora sordum gunde 1 kahve mutlaka ic anne icin faydali dediler hatta. Canin ne isterse ye ama cig et olmasin iyi pismis olsun dediler
Ben hiç sormamıştım bir sorayım bunu bende yarın gideceğim kontrole bakalım inşallah hayırlı güzel haberlere

Sorduğunuz 3 doktor da kola içebilirsiniz mi dedi ? Çok şaşırdım çünkü gebeligi geçtim kola herkese çok zararlı bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…