- 26 Temmuz 2023
- 1.435
- 1.679
- 63
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.401
Bende genelde ishal devam ediyor bir ara kabızlık çektim bir sey kullanmadım hala kullanmıyorum ama aynı durumdayımKızlar, aranızda benim gibi ishal (gibi) olanlar varmii? Herkes kabız olurken ben ishal gibi oluyorum. Yani günde 1 maksimum 2 kere tuvalet ama normal tuvalet değil yani. Sizce endiselenmeli miyim? Vücudum mineral ve sıvı kaybediyor diye endiseleniyorum da.
Yok doktorlar 12. Haftadan önce herhangi bir takviyeye gerek duymuyorlar sadece folik asitKızlar birde bu konu var sizler takviye almaya başladınız mı ben sadece folik asit kullanıyorum şuanda hiç bir seye gerek yok dedi doktor ama omega 3 filan iyi olmaz mı kafama göre de almak istemiyorum
Bende hic asiri bulanti koku hassasiyeti olmadi şükür. kuzum korkma hicNeee hala devam mı mide sorunları Aman Allahım kız çoo gözüm korktu ya ne zaman bitecekmiş kontrolün ne zaman cinsiyeti söyler artık
11+2 bende de 2 gündür çok şiddetli olmasada rahatsız edici bir baş ağrısı+bel+kasık ağrısı devam ediyor11+4bugünve bugun asırı bir bas agrım var
Ben hamile kalinca oh tamam garanti saniyordum meger asıl stres korku risk o zaman basliyormus. Annelik cok kutsal bir sey simdiden anladım valla. Hareketlerini bir hissetsek de artik bebisimiz iyi mi diye anlasak yoksa her seyden pimpirikleniyorum acaba bebege bisey mi oldu diye. Doktor da 3 haftada 1 cagiriyor zaman gecmiyor hicKişiden kişiye değişiyor bu durum sanırım ama bir kaç arkadaşımın başına geldi yakın çevremde de mesela 8. Haftada durmuş kalbi ikili taramaya gittiğinde öğrenmişti sonradan kürtaj oldu kiminde belirtiler kürtaj sonrası bile devam ediyor galiba cok değişik yani kanama yoksa bilmek imkansız şuanda sanırım hareketlerini hissetmediğimiz için ama çoğu gitti azı kaldı diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum benim için çok zor geçiyor uzun süre muayene arası olunca ondan bi üniversiteye bi normal devlete gidiyorum nasip diye kendimi telkin ediyorum Allah hepimize sabır versin çok zormuş tedaviyle oldu o ayrı bir aşama zorluk ama bu bambaska birseymiş delilikle akıllılık arasında biyerdeyim
Sabah baş agrisiyla uyandim parol ictim bana misin demedi. Benim de sabahları bel agrim oluyor bazen agriyla uyaniyorum hatta11+2 bende de 2 gündür çok şiddetli olmasada rahatsız edici bir baş ağrısı+bel+kasık ağrısı devam ediyor
Ben neofol kullaniyorum 6+4te vermisti doktorum kutu bitene kadar kullan dedi 14. Haftaya kadar devam yani d vit damla kullaniyorum. Sonra baska bir sey verecekmis icinde d vitamini de olanKızlar birde bu konu var sizler takviye almaya başladınız mı ben sadece folik asit kullanıyorum şuanda hiç bir seye gerek yok dedi doktor ama omega 3 filan iyi olmaz mı kafama göre de almak istemiyorum
Bende aynıydım o çift çizgiyi görünce hersey tamam olcak sanıyordum ama öyle olmuyormuş asıl ondan sonraymış herşey ama şükürler olsun hepimize Rabbim nasip etti inşallah sağıkla kucaklarımıza almayıda nasip ederBen hamile kalinca oh tamam garanti saniyordum meger asıl stres korku risk o zaman basliyormus. Annelik cok kutsal bir sey simdiden anladım valla. Hareketlerini bir hissetsek de artik bebisimiz iyi mi diye anlasak yoksa her seyden pimpirikleniyorum acaba bebege bisey mi oldu diye. Doktor da 3 haftada 1 cagiriyor zaman gecmiyor hic
Bende d vitamini damla kullanıyordum ama bıraktım doktora da sormak aklıma gelmedi benimkide damlaydı beslenmem mükemmel değil maalesef herşeyi eskisi gibi yiyemiyorum çokta yiyemiyorum tokluk hissi var sürekli su fazlasıyla tüketiyorum bu dönemde bu kadar hızlı büyürken sağlıklı beslenebilseydim cok iyidi ama maalesef haftaya gideceğim mutlaka soracağım ek bir takviyeBen neofol kullaniyorum 6+4te vermisti doktorum kutu bitene kadar kullan dedi 14. Haftaya kadar devam yani d vit damla kullaniyorum. Sonra baska bir sey verecekmis icinde d vitamini de olan
Ben de su cok iciyorum asiri saglikli beslendigim soylenemez cunku canim ne istiyorda o an ne midemi bulandirmiyorsa onu yiyorumBende d vitamini damla kullanıyordum ama bıraktım doktora da sormak aklıma gelmedi benimkide damlaydı beslenmem mükemmel değil maalesef herşeyi eskisi gibi yiyemiyorum çokta yiyemiyorum tokluk hissi var sürekli su fazlasıyla tüketiyorum bu dönemde bu kadar hızlı büyürken sağlıklı beslenebilseydim cok iyidi ama maalesef haftaya gideceğim mutlaka soracağım ek bir takviye
Ayy insallah sag saglin kucagimiza aliriz. Doktorum da bana kanama ve asiri agri olmadigi muddetce cok normal diyor her seye. Bazen mesaj atip soru sorup darliyorum yazik anlayisla cevap veriyorBende aynıydım o çift çizgiyi görünce hersey tamam olcak sanıyordum ama öyle olmuyormuş asıl ondan sonraymış herşey ama şükürler olsun hepimize Rabbim nasip etti inşallah sağıkla kucaklarımıza almayıda nasip ederben en fazla 1 hafta dayanabiliyorum sorunsuz kendimi yemeden bebeğimi gördükten sonra bi hafta geçince vesveseler yeniden başlıyor kabus gibi ama bilmiyorum da Allahtan mı yoksa bilinç altı mı sürekli bebeğimi görüyorum gözlerinin rengine kadar seviyorum onu emziriyorum çok uslu bir bebek filan sanırım Rabbim yardım ediyor bilinç altı olsa kötü şeyler görürüm çünkü genelde 1 ay sonrasına randevu veriyor doktorlar kanaman olmazsa gelme diyorlar geri kalan bütün belirtileri normal sayıyorlar hatta bu kendimizi yememizi bile
Benim de geceden basladi bas agrim sabah agri ile uyandim parol ictim ama bana misin demedi birkac saat gecsin de bir tane daha icicemBenim de geceden beri çok yoğun baş ağrım var tansiyonum 10’larda. Okula gitmedim rapor alacağım mecburen. Bulantım da çok ama kusamadım pek, mide boş
Sorma ya. Kasıklarım ağrıyor geriliyor korkuyorum. Gerginlik gitti karnımda rahatım bi kaç gündür yine korkuyorum. Bu belirti vermiyor yazılarını okuduktan sonra ne olursa olsun hep korku hep korkuBen hamile kalinca oh tamam garanti saniyordum meger asıl stres korku risk o zaman basliyormus. Annelik cok kutsal bir sey simdiden anladım valla. Hareketlerini bir hissetsek de artik bebisimiz iyi mi diye anlasak yoksa her seyden pimpirikleniyorum acaba bebege bisey mi oldu diye. Doktor da 3 haftada 1 cagiriyor zaman gecmiyor hic
bende aynıyım ondan korkuyorum gelişiminde bir sıkıntı olur diyeBen de su cok iciyorum asiri saglikli beslendigim soylenemez cunku canim ne istiyorda o an ne midemi bulandirmiyorsa onu yiyorum
Ayy insallah sag saglin kucagimiza aliriz. Doktorum da bana kanama ve asiri agri olmadigi muddetce cok normal diyor her seye. Bazen mesaj atip soru sorup darliyorum yazik anlayisla cevap veriyorben hic ruyamda goremedim ya
iyi gerçekten kola filan içiyorsun ben korkuma anca bi yudum alıyorum nefsim körelsin diyeBen de su cok iciyorum asiri saglikli beslendigim soylenemez cunku canim ne istiyorda o an ne midemi bulandirmiyorsa onu yiyorum
Ben doktoruma hamilelik belirtilerim kayboldu normal midir diye yazmistim o da cok normal 9. Haftadan sonra belirti hafifler bir daha olmaz demisti. Kasık agrisi hep cok normalmis rahim buyuyormus gerginlik gitme sebebi gaz vardir o gecmistir belkiSorma ya. Kasıklarım ağrıyor geriliyor korkuyorum. Gerginlik gitti karnımda rahatım bi kaç gündür yine korkuyorum. Bu belirti vermiyor yazılarını okuduktan sonra ne olursa olsun hep korku hep korku
Doktorum bana yasaklamadi sordum hatta 3 doktora sordumiyi gerçekten kola filan içiyorsun ben korkuma anca bi yudum alıyorum nefsim körelsin diyeben çok pinpirikliyim galiba aman onu yemiyim bunu yemiyim diye
Ben hiç sormamıştım bir sorayım bunu bende yarın gideceğim kontrole bakalım inşallah hayırlı güzel haberlereDoktorum bana yasaklamadi sordum hatta 3 doktora sordumgunde 1 kahve mutlaka ic anne icin faydali dediler hatta. Canin ne isterse ye ama cig et olmasin iyi pismis olsun dediler
Sorduğunuz 3 doktor da kola içebilirsiniz mi dedi ? Çok şaşırdım çünkü gebeligi geçtim kola herkese çok zararlı bir şeyDoktorum bana yasaklamadi sordum hatta 3 doktora sordumgunde 1 kahve mutlaka ic anne icin faydali dediler hatta. Canin ne isterse ye ama cig et olmasin iyi pismis olsun dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?