- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.541
Ayy hadi bakalım. Benimki de tamamen biter inşallah. Sorunsuzca8+5 deyim 2 gündür mide bulantılarım azalldı ama herkesde farklı olabilir
Canim bizim daha yolumuz cok uzun doktorum bugun bana 2 li testinu herseyini yapalim oyle soyle dedi tehlikesi hic bitmiyor bende onu anladim isimiz zor bende artik evlatlarimiz icin buna inaniyorum Allah riskini yazdiysa bu dunyaya gelecek yazmidiysa hep biseyler sebeb olacak benim de kaybim var cok iyi anliyorum yasa acini kaybini agla icine atma bir evlat kaybi insallah ama yeri hemen dolar acin mutluluk olur canim benimAllah hepinizden razı olsun. Kimselerle paylaşamadığımı burda paylaştım. Boşlukta gibiyim çok garip. İyiki varsınız. Yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallahrabbim benim gibi bebeğini kaybedenlerinde yardımcısı olsun tekrar sağlıkla bu duyguyu yaşayıp evladımıza kavuşmayı nasip etsin
Şart değil ama ben garantici bir insanım piyasadaki en net ve kapsamlı test bu olduğu için yaptırdım bence yaptırılmalıKizlar benim doktorum fetal dna istemedi kendi perinetalog sart mi yaptirmak yaptirmasam neolur 2 li yapacagim herseyine bakacagim dedi
Vücudun kendini en güzeline hazırlıyor, en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar güzel haberler alacaksın arkadaşım. Üzül ağla zehrini akıt ama umutsuzluğa kapılma olur mu? Bebeğinle kavuşacaksınız ve çok güzel günleriniz olacak. Senin için çok dua edeceğimAllah hepinizden razı olsun. Kimselerle paylaşamadığımı burda paylaştım. Boşlukta gibiyim çok garip. İyiki varsınız. Yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallahrabbim benim gibi bebeğini kaybedenlerinde yardımcısı olsun tekrar sağlıkla bu duyguyu yaşayıp evladımıza kavuşmayı nasip etsin
Benim ilk çocuğumda 1 hafta sonra kü betam 5800 kusurlerdi ikiz değildi canım bi ikizi olan var burada onunla beta çok düşğktü mesela 1000lerde. İle değildi onla bağlantı kurma derimMerhaba kızlar ben pkolu biriyim. Son adet aralıkta oldu ama şubat sonu hamile kaldım.
beta ilk önce 54 bir gün arayla 182çıktı. Bir hafta sonra ise 8627 çıktı. Bu ikiz gebelik belirtisi ola bilirmi? Ultrasonda tek keseyi gördu doktor vaginal bakınca.. 4 haftalık dedi. 4 hafta için 8627 fazla değilmi? Ben ikiz gebelikten şübheleniyorum. Hem sol hem sağda kasık ağrılarım var. Kızımda yalnız solda oluyodu.
Amin canım. Hiç üzme kendini. Bir iki ay dinlen, sonra tekrar denersin. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sanaAllah hepinizden razı olsun. Kimselerle paylaşamadığımı burda paylaştım. Boşlukta gibiyim çok garip. İyiki varsınız. Yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallahrabbim benim gibi bebeğini kaybedenlerinde yardımcısı olsun tekrar sağlıkla bu duyguyu yaşayıp evladımıza kavuşmayı nasip etsin
Bende çoğul gebeliklerde yüksek çıkıyor diye biliyorum ama her zaman doğru olmayabilir canım. Sonraki muayenelerde belli olur zaten.Merhaba kızlar ben pkolu biriyim. Son adet aralıkta oldu ama şubat sonu hamile kaldım.
beta ilk önce 54 bir gün arayla 182çıktı. Bir hafta sonra ise 8627 çıktı. Bu ikiz gebelik belirtisi ola bilirmi? Ultrasonda tek keseyi gördu doktor vaginal bakınca.. 4 haftalık dedi. 4 hafta için 8627 fazla değilmi? Ben ikiz gebelikten şübheleniyorum. Hem sol hem sağda kasık ağrılarım var. Kızımda yalnız solda oluyodu.
Evet bunları da duymuştumBugün doktora gittim .
kakao yağı
hindistan cevizi yağı
badem yağı
mustela
lierac
bio oil
önerdi hem kozmetik hem doğal kullan işi şansa bırakma sabah akşam uygula dedi. Ayrıca kaşımamak nemlendirmek gerekliymiş.
Gözün aydın canım.. Her zaman güzel haberler alırsın inşallahCanim ciktim hersey yolunda dedi sukur gunuyle uyumlu baya 20 dakika bakti herseyine ,benim doktor perinatalog ,fetal dna demedi 2 li tarama yapacak 2 nisanda ve cinsiyeti herseyi ozaman yapacagim dedi bende acikcasi sormadim fetal dna yapacakmisiniz diye uygun gorse derdi dedim sahsen
Yeni bir doktora randevu almakla çok iyi yapmışsın canım.. lavabo dışında hiç kalkmadan yat. Dinlen bol bol. Sonu güzel olacak inşallahKizlar geldim doktordan baktı alttan da muayene etti kese etrafında kanama alanı var dedi düşük başlayabilir dinlen dedi inatla progestan vermiyor beni deli etti bu doktor
Bi ilaç birsey verseniz diyorum gebeliklerin yüzde 30u böyle sonuçlanıyor bana göre faydası yok progestanin dedi
kanaman artarsa acil gel kürtaja almamız gerekebilir dedi
hayır bebeğim orda yani gördüm büyümüş bile iki günde kalp atışları var neden yani tamam kaderci olmalıyız nasibimizde varsa dünyaya gelecek ama doktor hiçbir önlem almaz mı?
Yarın için hemen başka bir doktordan randevu aldım o ilaç felan başlatır inş merak eden yazan herkese teşekkürler tek tek dönemedim affedin kendinizi yoracak şeyler yapmayın stresten uzak durun hiçbirinizin başına gelmesin inş hep güzel haberlerinizi duyalım buradan
Burda çoğumuz yaşadık bunu. Çok iyi biliriz o boşluk hissini.. Ama inan geçecek. Sadece azıcık zamana ihtiyacın var.. Rabbim en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sanaAllah hepinizden razı olsun. Kimselerle paylaşamadığımı burda paylaştım. Boşlukta gibiyim çok garip. İyiki varsınız. Yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallahrabbim benim gibi bebeğini kaybedenlerinde yardımcısı olsun tekrar sağlıkla bu duyguyu yaşayıp evladımıza kavuşmayı nasip etsin
Amin...Rabbim kalbinize serinlik selamet bedeninize kuvvet versin .. en hayırlı yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin...Allah hepinizden razı olsun. Kimselerle paylaşamadığımı burda paylaştım. Boşlukta gibiyim çok garip. İyiki varsınız. Yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallahrabbim benim gibi bebeğini kaybedenlerinde yardımcısı olsun tekrar sağlıkla bu duyguyu yaşayıp evladımıza kavuşmayı nasip etsin
Sat a göre 6 ydı ama kanamadan bir gün önce doktora girmiştim orada kese görünmüş bebek görünmemişti doktor 4+5 demiştiÇok geçmiş olsun canım bizimde kan uyuşmazlığımiz var doktor banada aynı sekil söyledi tek damla bile kanama olursa direk acile gel dedi senin kanaman kaçıncı haftada oldu
canım ilk hamılelığimde 13.haftamda falan geçmişti benım ama koku hassasiyetı malesef ki devam edıyor .Benim de 6.haftada bulantım başladı. 8+1 oldum hala devam. Ne kadar daha sürecek acaba. Böyle olup da 8de 9da biten oldu mu hiç kızlar? 12 14.haftalarda rahatlıyorsunuz diyorlar ama bakıyorum ona da çok var daha
Ben dün kürtaj oldum bende eritrosit 3 pozitifti idrara kan karışmaya başlamış sana zararı olmadan almamız lazım dedi. Vajinadan ilaç koydular kanama olsun diye beklediler sonra gece 00:30 da hemen aldılar kürtaja kanama artmasını beklemedenKızlar günaydınnn
Lökosit normal ama eritrosit pozitif +1 se mühim bir şey midir bilen var mı?
Geçmiş olsun canım, ben 3 kez kürtaj oldum kayıplardan, ilk kez yüksek çıktı. Onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Belki kan sulandırıcılar etkilemiştir.Ben dün kürtaj oldum bende eritrosit 3 pozitifti idrara kan karışmaya başlamış sana zararı olmadan almamız lazım dedi. Vajinadan ilaç koydular kanama olsun diye beklediler sonra gece 00:30 da hemen aldılar kürtaja kanama artmasını beklemeden
Doğrudur canım ilk defa başıma geldi doktorda öyle söyleyince onunla ilgili sandımGeçmiş olsun canım, ben 3 kez kürtaj oldum kayıplardan, ilk kez yüksek çıktı. Onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Belki kan sulandırıcılar etkilemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?