2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Allah hepinizden razı olsun. Kimselerle paylaşamadığımı burda paylaştım. Boşlukta gibiyim çok garip. İyiki varsınız. Yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah rabbim benim gibi bebeğini kaybedenlerinde yardımcısı olsun tekrar sağlıkla bu duyguyu yaşayıp evladımıza kavuşmayı nasip etsin

Canim bizim daha yolumuz cok uzun doktorum bugun bana 2 li testinu herseyini yapalim oyle soyle dedi tehlikesi hic bitmiyor bende onu anladim isimiz zor bende artik evlatlarimiz icin buna inaniyorum Allah riskini yazdiysa bu dunyaya gelecek yazmidiysa hep biseyler sebeb olacak benim de kaybim var cok iyi anliyorum yasa acini kaybini agla icine atma bir evlat kaybi insallah ama yeri hemen dolar acin mutluluk olur canim benim

Vücudun kendini en güzeline hazırlıyor, en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar güzel haberler alacaksın arkadaşım. Üzül ağla zehrini akıt ama umutsuzluğa kapılma olur mu? Bebeğinle kavuşacaksınız ve çok güzel günleriniz olacak. Senin için çok dua edeceğim

Merhaba kızlar ben pkolu biriyim. Son adet aralıkta oldu ama şubat sonu hamile kaldım.
beta ilk önce 54 bir gün arayla 182çıktı. Bir hafta sonra ise 8627 çıktı. Bu ikiz gebelik belirtisi ola bilirmi? Ultrasonda tek keseyi gördu doktor vaginal bakınca.. 4 haftalık dedi. 4 hafta için 8627 fazla değilmi? Ben ikiz gebelikten şübheleniyorum. Hem sol hem sağda kasık ağrılarım var. Kızımda yalnız solda oluyodu.

Benim ilk çocuğumda 1 hafta sonra kü betam 5800 kusurlerdi ikiz değildi canım bi ikizi olan var burada onunla beta çok düşğktü mesela 1000lerde. İle değildi onla bağlantı kurma derim

Amin canım. Hiç üzme kendini. Bir iki ay dinlen, sonra tekrar denersin. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana

Bende çoğul gebeliklerde yüksek çıkıyor diye biliyorum ama her zaman doğru olmayabilir canım. Sonraki muayenelerde belli olur zaten.

Gözün aydın canım.. Her zaman güzel haberler alırsın inşallah
Yeni bir doktora randevu almakla çok iyi yapmışsın canım.. lavabo dışında hiç kalkmadan yat. Dinlen bol bol. Sonu güzel olacak inşallah

Burda çoğumuz yaşadık bunu. Çok iyi biliriz o boşluk hissini.. Ama inan geçecek. Sadece azıcık zamana ihtiyacın var.. Rabbim en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sana Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah

Amin...Rabbim kalbinize serinlik selamet bedeninize kuvvet versin .. en hayırlı yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin...

Çok geçmiş olsun canım bizimde kan uyuşmazlığımiz var doktor banada aynı sekil söyledi tek damla bile kanama olursa direk acile gel dedi senin kanaman kaçıncı haftada oldu
Sat a göre 6 ydı ama kanamadan bir gün önce doktora girmiştim orada kese görünmüş bebek görünmemişti doktor 4+5 demişti

Benim de 6.haftada bulantım başladı. 8+1 oldum hala devam. Ne kadar daha sürecek acaba. Böyle olup da 8de 9da biten oldu mu hiç kızlar? 12 14.haftalarda rahatlıyorsunuz diyorlar ama bakıyorum ona da çok var daha
canım ilk hamılelığimde 13.haftamda falan geçmişti benım ama koku hassasiyetı malesef ki devam edıyor .

Kızlar günaydınnn
Lökosit normal ama eritrosit pozitif +1 se mühim bir şey midir bilen var mı?
Ben dün kürtaj oldum bende eritrosit 3 pozitifti idrara kan karışmaya başlamış sana zararı olmadan almamız lazım dedi. Vajinadan ilaç koydular kanama olsun diye beklediler sonra gece 00:30 da hemen aldılar kürtaja kanama artmasını beklemeden

Geçmiş olsun canım, ben 3 kez kürtaj oldum kayıplardan, ilk kez yüksek çıktı. Onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Belki kan sulandırıcılar etkilemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…