- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.561
Doktorla görüştüm az önce, bol su içmen yeterli dediDoğrudur canım ilk defa başıma geldi doktorda öyle söyleyince onunla ilgili sandım
aynısı daha yeni yaşamış biri olarak senin içinde çok üzüldüm , Allah bir an önce toparlanmayı nasip etsin dualarımdasınBirazdan kürtaja alıcaklar beni bebeğimin kalp atışları durmuş
Benim de sat'a göre 7+2 bugün. Benim de midem yanıyordu 2 gündür hiç yok. Valla ben aklıma öyle şeyler getirmiyorum. Stresten vakit geçmiyor kontrole daha 11 günüm varSelam kızlarultrasona göre 7+1 deyiz. Sat a göre 4 gün geride bebeğim. 6+4 te kalp sesi duyduk. Düne kadar sabah mide bulantım vardı. Bugün birden geçti. Bende biraz panik oldum. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?
Aslında bende panik olmak istemiyorum ama daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu hamileliğimde haberi aldığımdan beri tedirginliğimin önüne geçemiyorum. İnşallah sağlıkla alalım kucağımızaBenim de sat'a göre 7+2 bugün. Benim de midem yanıyordu 2 gündür hiç yok. Valla ben aklıma öyle şeyler getirmiyorum. Stresten vakit geçmiyor kontrole daha 11 günüm var
Kimyasalda kese kalp atisi gorunmeden dusuk yasaniyor aklina getirme hic onuAslında bende panik olmak istemiyorum ama daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu hamileliğimde haberi aldığımdan beri tedirginliğimin önüne geçemiyorum. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Benim de 7+4te kalbi durmuştu. Inşallah Rabbim korktuğumuza uğratmasınAslında bende panik olmak istemiyorum ama daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu hamileliğimde haberi aldığımdan beri tedirginliğimin önüne geçemiyorum. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Canimm Rabbım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana, ummadık anda bütün güzellikler seni bulsunAllah hepinizden razı olsun. Kimselerle paylaşamadığımı burda paylaştım. Boşlukta gibiyim çok garip. İyiki varsınız. Yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallahrabbim benim gibi bebeğini kaybedenlerinde yardımcısı olsun tekrar sağlıkla bu duyguyu yaşayıp evladımıza kavuşmayı nasip etsin
Oh şükürBende dün kontrole gittim 8+6 olmuşuz fakat ilk göremedi aç karnına ve hiç su içmediğim için, 1 buçuk litre su içirdi yarım saat içinde ondan sonra tekrar baktı görmeseydi alttan bakicakti çok.sukur gördü ama benim ömrümden ömür gitti o sürede. 3 hafta sonraya randevu verdi sizce uzun değil mi ?
Yok. Canım değil benimde 1 ay sonraya verdi en son 8 bucukken gittim suan 11 olduk 12 buçukta gidicezBende dün kontrole gittim 8+6 olmuşuz fakat ilk göremedi aç karnına ve hiç su içmediğim için, 1 buçuk litre su içirdi yarım saat içinde ondan sonra tekrar baktı görmeseydi alttan bakicakti çok.sukur gördü ama benim ömrümden ömür gitti o sürede. 3 hafta sonraya randevu verdi sizce uzun değil mi ?
Normal canım, normalde 4 hafta sonra çağırıyorlar. 2li taramayı da yapar belki o zamanaBende dün kontrole gittim 8+6 olmuşuz fakat ilk göremedi aç karnına ve hiç su içmediğim için, 1 buçuk litre su içirdi yarım saat içinde ondan sonra tekrar baktı görmeseydi alttan bakicakti çok.sukur gördü ama benim ömrümden ömür gitti o sürede. 3 hafta sonraya randevu verdi sizce uzun değil mi ?
Banada 3 hafta dedi ama için rahat etmezse 2 hafta sonra gel dediBende dün kontrole gittim 8+6 olmuşuz fakat ilk göremedi aç karnına ve hiç su içmediğim için, 1 buçuk litre su içirdi yarım saat içinde ondan sonra tekrar baktı görmeseydi alttan bakicakti çok.sukur gördü ama benim ömrümden ömür gitti o sürede. 3 hafta sonraya randevu verdi sizce uzun değil mi ?
Aaa nasıl göremedi ki kuzum sende göbek falan var mı oda etkiliyor galiba büyümüş maşallah bnde pazartesi gidicemBende dün kontrole gittim 8+6 olmuşuz fakat ilk göremedi aç karnına ve hiç su içmediğim için, 1 buçuk litre su içirdi yarım saat içinde ondan sonra tekrar baktı görmeseydi alttan bakicakti çok.sukur gördü ama benim ömrümden ömür gitti o sürede. 3 hafta sonraya randevu verdi sizce uzun değil mi ?
Aynı yere yaptırdım 10+4’teKızlar selam
Fetal dna yi kaçıncı hafta yaptırdınız panorama natera orta paket 460 dolara anlaştık ama bir 10 gün sonra yaptıracam
Aynı yere yaptırdım 10+4’te
Ara ara gecer sonra yine baslar kanama olmadigi surece hicbir problem yok demisti bana doktorum bulanti koku hassasiyeti kriter degil demistiSelam kızlarultrasona göre 7+1 deyiz. Sat a göre 4 gün geride bebeğim. 6+4 te kalp sesi duyduk. Düne kadar sabah mide bulantım vardı. Bugün birden geçti. Bende biraz panik oldum. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?
Ben bugun yaptirdim. 11+5. Doktorum 11. Haftadan sonra istedigin zaman yaptirabilirsin demistiKızlar selam
Fetal dna yi kaçıncı hafta yaptırdınız panorama natera orta paket 460 dolara anlaştık ama bir 10 gün sonra yaptıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?