2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar kabızlığa bir çözüm bulabildinizmi? Ben dünden beri çok kötüyüm. Inanılmaz sancım var, tuvalete çıkamıyorum, hiçbir şey de fayda etmiyor. Kuru kayısı yedim hatta kaşıkla zeytinyağı yedim ama hiç işe yaramadı.

Şurup var doktorum onu verdi bana biraz daha iyi geldi

Merhaba, 11+3’deyim. Şu ana kadar hiç kusmadım. Bulantım 3 gün oluyor, 2 olmuyor, 1 hafta çok kötü oluyorum, sonra ki hafta iyiyim O yüzden endişe etmeyin, bebeğinizle konuşun ve allaha dua edin

Canım sonuclarin çok guzel gelir inşallah. Ben 9 haftaligim 11 hafta da vermeyi düşünüyorum bende inşallah.
Yeğenim 8+5 te yaptırmış yeni doğum yaptı çok erken değil mi doktoru öyle istemiş ona sordum ama numarası yokmuş nasıl iletişime geçiyorsunuz bu firma ile

Mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti gibi belirtiler o kadar değişken ki. Bir gün oluyor sonra iki gün olmuyor. İnsan endişeleniyor evet ama içini ferah tut böyle böyle çok fazla soru ve kaygı olcak doğuma kadar bunlar hep tatlı telaş

Merhaba, 11+3’deyim. Şu ana kadar hiç kusmadım. Bulantım 3 gün oluyor, 2 olmuyor, 1 hafta çok kötü oluyorum, sonra ki hafta iyiyim O yüzden endişe etmeyin, bebeğinizle konuşun ve allaha dua edin
Ay rahatladım ya çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım evlatlarımızı

Tuvalete çıkamadıysan çıkana kadar öğün atla yani katı şeyler ekmek makarna pilav gibi bakliyatlar yeme mesela pırasa yemeği yap onu kaşıkla ya da bi öğün yulaf tabağı yap çhia tohumlu sarı erik kurusu ye

Yeğenim 8+5 te yaptırmış yeni doğum yaptı çok erken değil mi doktoru öyle istemiş ona sordum ama numarası yokmuş nasıl iletişime geçiyorsunuz bu firma ile

Canım doktorun bulunduğun şehrin temsilcisinin numarasını veriyor bende samsun numarasi var bu bolgedeysen ileteyim ozelden

Kabızlık durumu bende de var. Normalde de bu sorunu yaşıyordum suan iki katı. Kayısı hiçbir işe yaramıyor ve Ikınmaya korkuyorum. İlaç alıp olumlu etki gören banada söylesin lütfen

Benzer minvalde gecenlerde bi gun sadece tarhana corbasi ictim sabahtan aksama, yine tuvalete cikamadim ne o gun ne ertesi gun. Doktora gidince ben de sorucam ilac.

Selam güzel anne adaylari ben doktordan geldim çok şükür bu doktor hep olumlu konuştu kanama alanında problem yok küçülmüş dedi gayet normal hersey dedi iki hafta sonra ikili test icin çağırdı ha birde duphaston verdi sabah akşam kullanmam için kanamalarim lekelenme tarzinda hala devam ediyo kendini çok yorma dedi öyle işte rahat bi nefes aldım sonunda çok şükür

Çok şükür canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…