- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.601
Cook teşekkür ederimÇok şükür canım çok sevindim
Sadece folik asit takviyesi kullaniyorum, başka birşey yok..bende önceden də vardı da, arttı gibiKullandığın bir ilaç falan var mı onun etkisi olabilir bende kabız gibiydim doktor kan sulandırıcı aspirin verdi düşük riskim olduğu için daha rahat tuvalete çıkıyorum
Dün sadece su içtim hiç yemek yiyemedim. Bugünde azıcık çorba içebildim. Açta hissetmiyorum kendimi. Midem ve bagirsaklarim kilitlenmiş gibi. Acayip sancım var, napcam hiç bilmiyorum.Tuvalete çıkamadıysan çıkana kadar öğün atla yani katı şeyler ekmek makarna pilav gibi bakliyatlar yeme mesela pırasa yemeği yap onu kaşıkla ya da bi öğün yulaf tabağı yap çhia tohumlu sarı erik kurusu ye
Bunu deneyeyim yaa. Çok sağol canım.Kabızlık için bamya suyu öneririm hanımlar. Yaşlı kedimde vardı bu sorun kronik olarak, ona duphalac kullanırdık lavman yaptırırdık vs çok uğraşmıştık. Sonra bamya suyu önerdi veterinerimiz ve insanlarda da çok işe yaradığını söyledi, önerdiğim birkaç kişide de işe yaradı gerçekten. Kedimde debirkaç bamyayı küçük sosluk tavada bir çay bardağı kadar suyla haşlayıp suyunu içmek bağırsakları güzel çalıştırıyor.
InsallahhHerkes güzel sonuçlar alsın inşallah bende 11 haftayı doldurup vermeyi düşünüyorum
Merhabaa, bende de kanama alanı vardı. Bazı makalelerde alpha lipoic asit içeren ıspanak, brokoli, brüksel lahanası gibi besinlerin kanama alanının küçülmesine yardımcı olduğunu okudum ve onları tüketip bol bol dinlendim. Ispanağı yıkamak şu durumda çok zordu o yüzden onu da yeşil elma, nane ve limon ile smoothie yapıp içtim.Selam güzel anne adaylari ben doktordan geldim çok şükür bu doktor hep olumlu konuştu kanama alanında problem yok küçülmüş dedi gayet normal hersey dedi iki hafta sonra ikili test icin çağırdı ha birde duphaston verdi sabah akşam kullanmam için kanamalarim lekelenme tarzinda hala devam ediyo kendini çok yorma dedi öyle işte rahat bi nefes aldım sonunda çok şükür
Ben 1,5 ay kadar kullandım coraspinle beraber. Ben kendim uyguladım valla. Hep göbeğin iki yanına uyguladım en iyi yağ tabakası orada diye . Bacak ve kola da uygulanabilir yazıyor ama kas içine fln yaparım diye hiç riske atmadım . Uygulaması çok kolay , iğne çok ince canını yakmıyor. Bazen morarma olabliyor aldırma. Sen yapamıyorsan eşınden de destek alabilirsin. Geçmiş olsunClexane kan sulandırıcı iğneye başlayacağım bir de kullanan var mı korkuyorum biraz yan etkisi bir şeyi olur diye. Acıyor mu nasıl vurcam hiç bilmiyorum hiç cesaretim yok
Çömelme pozisyonunda kal sık sık biraz egzersiz yap kızların dediği o şurubu da dene ister içeriği nasıl bilmiyorum ama hamilelere uygun demek doktor önerdiğine göreDün sadece su içtim hiç yemek yiyemedim. Bugünde azıcık çorba içebildim. Açta hissetmiyorum kendimi. Midem ve bagirsaklarim kilitlenmiş gibi. Acayip sancım var, napcam hiç bilmiyorum.
Hiçbir yan etki yapmadı olmadı bendeClexane kan sulandırıcı iğneye başlayacağım bir de kullanan var mı korkuyorum biraz yan etkisi bir şeyi olur diye. Acıyor mu nasıl vurcam hiç bilmiyorum hiç cesaretim yok
Canm bugün bı yazı okudum chia tohumu gebelikte kullanmayın diyorduTuvalete çıkamadıysan çıkana kadar öğün atla yani katı şeyler ekmek makarna pilav gibi bakliyatlar yeme mesela pırasa yemeği yap onu kaşıkla ya da bi öğün yulaf tabağı yap çhia tohumlu sarı erik kurusu ye
Yani acımıyor desem yalan olur ama bebeklerimiz için herşeye razıyım .. göbekten yapıyorum kendim morariyor biraz . Elinle sıkıca tut göbek derini öbür elinle uygula iğne bitene kadar gevşetme o zaman daha çok acıyor ben böyle yapiyorumClexane kan sulandırıcı iğneye başlayacağım bir de kullanan var mı korkuyorum biraz yan etkisi bir şeyi olur diye. Acıyor mu nasıl vurcam hiç bilmiyorum hiç cesaretim yok
Doktorumla konustum 2 li testte yapiyim isteyecegim dedi ve onun zamani var daha korkma dedi senŞart değil ama ben garantici bir insanım piyasadaki en net ve kapsamlı test bu olduğu için yaptırdım bence yaptırılmalı
Yaa ayni seyi bende dusundum 37 yasindayim hic evladim yok 7 yil sonunda oldu Allah vergisi yapabilirmiyim diye dusunuyorum cok zor biseyKızlar kontrolden çıktım. Şükür her şey iyi. Kalp atışını duydumSata göre 8+6 ama ultrasonda 8+3. Doktorum önemli değil dedi. İlk gittiğim bir doktordu çok sevdim. Daha önceki kaybımdan dolayı trombofoli panelim normal olmasına rağmen kan sulandırıcı yazdı. Klinik verilere göre 2 düşükten sonra başlanıyor ancak neden bunuda kaybetmeni bekleyelim neden riske girelim dedi. Kan sulandırıcı iğneye başlayacağım. Sağlıklı beslen öyle cips filanda yeme 2 günde bir filan sürekli yiyim deme dedi Fetal dna önermişti doktorlar bu doktora sordum. Eğer sağlıklı olmazsa gebeliği sonlandırmayı düşünürsen öneririm. Her türlü doğurcam dersen bi anlamı yok dedi.
Doktorların söylediği 8. Haftaya kadar hcg artıp 9-10 haftalarda sabitleniyor 12. Haftaya doğru azalma eğilimine geçiyormuş. Mide bulantısı da hcg artışı ile doğru orantılıymış.Benim de 6.haftada bulantım başladı. 8+1 oldum hala devam. Ne kadar daha sürecek acaba. Böyle olup da 8de 9da biten oldu mu hiç kızlar? 12 14.haftalarda rahatlıyorsunuz diyorlar ama bakıyorum ona da çok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?