2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kabızlık için bamya suyu öneririm hanımlar. Yaşlı kedimde vardı bu sorun kronik olarak, ona duphalac kullanırdık lavman yaptırırdık vs çok uğraşmıştık. Sonra bamya suyu önerdi veterinerimiz ve insanlarda da çok işe yaradığını söyledi, önerdiğim birkaç kişide de işe yaradı gerçekten. Kedimde de birkaç bamyayı küçük sosluk tavada bir çay bardağı kadar suyla haşlayıp suyunu içmek bağırsakları güzel çalıştırıyor.

Kullandığın bir ilaç falan var mı onun etkisi olabilir bende kabız gibiydim doktor kan sulandırıcı aspirin verdi düşük riskim olduğu için daha rahat tuvalete çıkıyorum
Sadece folik asit takviyesi kullaniyorum, başka birşey yok..bende önceden də vardı da, arttı gibi

8+3 üm ama magnezyum ve demirim düşük çıktığı için magnezyum ve kan ilacına başlayacağım. Bu haftada takviye kullananlar var mı?

Merhaba bilgilerimin devamını ekliyorum. Kalp atışını bugün 7+2 de duyduk ama hafta içi doktora gitme fırsatım olmadı. 31 yaşındayım. İlk gebeliğim. Erkek hissediyorum kediannesibiri
Ama ben dayanamadığım için bugün antidepresana başladım. Selectra 25 kullanacağım şimdilik. İnşallah etki eder ve bebeğime zararı olmaz

Dün sadece su içtim hiç yemek yiyemedim. Bugünde azıcık çorba içebildim. Açta hissetmiyorum kendimi. Midem ve bagirsaklarim kilitlenmiş gibi. Acayip sancım var, napcam hiç bilmiyorum.

Bunu deneyeyim yaa. Çok sağol canım.

Ğ
Merhabaa, bende de kanama alanı vardı. Bazı makalelerde alpha lipoic asit içeren ıspanak, brokoli, brüksel lahanası gibi besinlerin kanama alanının küçülmesine yardımcı olduğunu okudum ve onları tüketip bol bol dinlendim. Ispanağı yıkamak şu durumda çok zordu o yüzden onu da yeşil elma, nane ve limon ile smoothie yapıp içtim. Çok şükür kanama alanım yok oldu Belki bir faydası olur size de diye yazmak istedim. Geçmiş olsun Ben de 11+5'im. Eylül annesi mi ekim mi göreceğiz bakalım.

Clexane kan sulandırıcı iğneye başlayacağım bir de kullanan var mı korkuyorum biraz yan etkisi bir şeyi olur diye. Acıyor mu nasıl vurcam hiç bilmiyorum hiç cesaretim yok
Ben 1,5 ay kadar kullandım coraspinle beraber. Ben kendim uyguladım valla. Hep göbeğin iki yanına uyguladım en iyi yağ tabakası orada diye . Bacak ve kola da uygulanabilir yazıyor ama kas içine fln yaparım diye hiç riske atmadım . Uygulaması çok kolay , iğne çok ince canını yakmıyor. Bazen morarma olabliyor aldırma. Sen yapamıyorsan eşınden de destek alabilirsin. Geçmiş olsun

Dün sadece su içtim hiç yemek yiyemedim. Bugünde azıcık çorba içebildim. Açta hissetmiyorum kendimi. Midem ve bagirsaklarim kilitlenmiş gibi. Acayip sancım var, napcam hiç bilmiyorum.
Çömelme pozisyonunda kal sık sık biraz egzersiz yap kızların dediği o şurubu da dene ister içeriği nasıl bilmiyorum ama hamilelere uygun demek doktor önerdiğine göre

Canm bugün bı yazı okudum chia tohumu gebelikte kullanmayın diyordu

Kızlar ya kalça ağrısı olan var mı sağ kalçam çok kötü ağrıyor daha öncesinde vardı zayıflayınca ağrı kalkıyordu ortadan 11 hafta olacak yarın 1 kilo almışım ama kilolu değilim ona rağmen başladı ağrım baskı yapıyor kalcama internetten baktım 4. Ayda başlıyor yazıyordu kalça ağrısı için bn daha 3. Aya girmedim

Clexane kan sulandırıcı iğneye başlayacağım bir de kullanan var mı korkuyorum biraz yan etkisi bir şeyi olur diye. Acıyor mu nasıl vurcam hiç bilmiyorum hiç cesaretim yok
Yani acımıyor desem yalan olur ama bebeklerimiz için herşeye razıyım .. göbekten yapıyorum kendim morariyor biraz . Elinle sıkıca tut göbek derini öbür elinle uygula iğne bitene kadar gevşetme o zaman daha çok acıyor ben böyle yapiyorum

Yaa ayni seyi bende dusundum 37 yasindayim hic evladim yok 7 yil sonunda oldu Allah vergisi yapabilirmiyim diye dusunuyorum cok zor bisey

Benim de 6.haftada bulantım başladı. 8+1 oldum hala devam. Ne kadar daha sürecek acaba. Böyle olup da 8de 9da biten oldu mu hiç kızlar? 12 14.haftalarda rahatlıyorsunuz diyorlar ama bakıyorum ona da çok var daha
Doktorların söylediği 8. Haftaya kadar hcg artıp 9-10 haftalarda sabitleniyor 12. Haftaya doğru azalma eğilimine geçiyormuş. Mide bulantısı da hcg artışı ile doğru orantılıymış.

Eklentiler

• IMG_7950.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…