2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende aynı şeyi duydum açıkçası. Dr'um perinatalog zaten kendisi de şunu söyledi
Eğer bebeğin yiyecek ekmeği varsa önüne ne engel çıkarsa çıksın o ekmeği yer. Ama yoksa pamuklara da sarsan olmaz. Biraz kader diye düşünüyorum herkes için. Çok uzun vadeli bir yatış vermedi bana ama perşembeden beri bende aynı şekilde yatiyorum 3. Günümüz inanilmaz bi bunalıyor insan. Kanama alanı var mıydı sizde ultrasonda?

Evet doktor küçük bir kanama alanı var muhtemelen düşük yapmaz ama biz önlemimizi alacağız dedi uyuşmazlık da var biz de beni esas korkutan oydu aslında onun için de iğne yaptı. Önce 4 gün istirahat verecekti sonra haftayı da kapatalım 10 gün dinlen dedi

Anladım inşallah tez zamanda iyilesiriz. Benim kanama alanım yoktu rahim ağzında kanama olmuş çok düşük bir ihtimal ama garanti olsun diye istirahat verdi tabi insan bu süreçlerde çok yoruluyor. Nasıl yorumlanır bilmiyorum ama neşem bitti gibi

Teşekkür ederim inşallah siz de iyileşirsiniz. Aslında bizim elimizde olan bir şey değil ne yapsakta olacak olanın önüne geçemiyoruz. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Güzel haberler alırız umarım

İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum seninde.

Bir de kendi doktorum değildi o hiç böyle bişey dememişti zaten bunu diyen de perinatolog ikili test için gittiğim

Sanırım tek sorunum bu süreklilik kendimi ifade etmek zorunda bırakılıyorum ondan uzaklaştım herkesten bu seferde içine kapandın oldu aminnn inşallah şu bir iki haftayıda atlatırsak risklerimiz baya bir azalıyor bizde rahat nefes alıp artık tadını cıkarabiliriz o günleri iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…