2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok teşekkür ederim. 2li teste bile mesafeli bi insan olduğum için bu kadar çok duyunca sizlerden aşırı gerekli bi test mi diye düşünmeye başlamıştım :)

Sahile gitmeyi yürümeyi özledim doktor yatış verdi yürümek yasak bana
Bende aynı durumdayım düşük riski sebebiyle yatiyorum proluton depot igne kullanıyorum haftada bir kere şuan. Ne kadar zamandır yatıyorsun canım iletişimde olalım isterim çok bunalıyor insan sürekli yatınca

Çok teşekkür ederim. 2li teste bile mesafeli bi insan olduğum için bu kadar çok duyunca sizlerden aşırı gerekli bi test mi diye düşünmeye başlamıştım :)
Evet ben de 2li 3lü testlere mesafeliydim çok fazla yanılma payı olduğu için boşu boşuna strese girmek istemedim. O yüzden doğruluğu %99 olan bu DNA testi daha mantıklı geldi

Bende 5 6 yiyorum ya daha biz son aylarda değiliz ki oğlum umreden geldi koli koli hurma var ve görünce dayanamıyorum
Aynı durumdayım inan.. doğumum başlamıştı ama açılmam çok azdı çıkmadığım merdiven içmediğim kiraz sapı çayı yemediğim hurma kalmadı bil bakalım kaç cm açıldım... 1 oda squat yapmaktan olmayınca olmuyor.

Olur tabi 1aydir yatıyorum bende aabah aksam iğne oluyorum kanamam var cunku

Evet son aylarda hurmaya abanicaz

Listeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar
Hayırlı olsun canm adına sevindim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah kendi adıma üzüldüm ama bütün belirtilerimiz aynıydı senin anlattığına göre kız belirtisi demiştin çok mutlu olmuştum bn kız istiyorum şimdi acaba bnmkide mi erkek diye düşünmeye başladım

Valla sağlıklı olsun da hiç farketmez ben rüyamda erkek görmüştüm. Belli olmaz dur bakalım daha

Ben de perşembeden beri yatıyorum hem iğne hem hap hem fitil verdi doktorum haftaya cumartesiye kadar kullan gel şimdiden çok sıkıldım. Biraz da araştırdım yatak istirahati ve ilaç kullanımının düşük riskinde bir etkililiği yok diyen de var kafam çok karışık hufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…