2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256

Tansiyon gebelikte mi ortaya çıktı yoksa önceden de var mıydı acaba? Her hangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Her gün tansiyon ölçümü yapıyor musunuz? Benim de geçen hafta başıma geldi, 14-15'leri gördüm ilk defa, normalde tansiyonum hep düşüktür, 9-5 çıkardı. Şu an sabah ve akşam tansiyon ölçüyorum, salı günü kardiyolojide ramdevum var bakalım ne diyecek çok endişeliyim. Fakat hamilelikte ilaçla tansiyonun önlendiğini söylüyorlar, teselli sebebim... bir de doktorlar ne yönden riskli diyorlar acaba? Randevularınız sık aralıklarla mı? Ben doktoruma rica edip sıklaştırmak istiyorum.

Kiz Senin doğum benim ki bir kaç kişi daha vardı kitap olurdu

Evet önceden de vardı zaten tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyordum gebelik öncesi kontrollerimi yaptırıp gebeliğe uygun olan ilaca geçtik ama arada yükseliyor .şuna nasıl tansiyonlarınız büyük ve küçük ? Şimdilik sık aralıkta değil 20. Haftadan sonra için daha çok telaşlanıyorlar büyüdükçe preaklamsi gibi risk kan akışından dolayı çocuk oksijensiz kalmasın diye tansiyon önemli. Hala yüksek çıkıyorsa kardiyolaji halter takar size galiba 24 saat tansiyon ölçümü yapıp sonra bakarlar ilaç kısmına geçmiş olsun şimdiden

Çok teşekkür ederim... şu an tansiyonum çok sık oynuyor, her ölçtüğümde 13-8, 14-7 ve bir kez de 15 çıkmıştı. Günlük 30 gr kadar bitter çikolatanın preeklemsi'den koruduğunu okumuştum bir yerde, tüketiyordum da bu aralar stresten boşladım. Siz de doktorunuza danışabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım kahve çay tüketme bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…