2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ben akşam yemeginden sonra aşırı üşüyorum. Buz gibi oluyorum titriyorum resmen, özellikle sırtım aşırı üşüyor. Evde gayet sıcak. Neden olur acaba bu?
Ya bugün bende benim ayaklarım buz gibiydi resmen sıcak su torbasını koydum ayaklarıma o iyi geldi neden bilmiyorum

Teşekkür ederim

Ya bugün bende benim ayaklarım buz gibiydi resmen sıcak su torbasını koydum ayaklarıma o iyi geldi neden bilmiyorum
Bende bugün eşime dedim ayaklarım normalde de soğuktur hep ama hamile kaldığımdan beri ayaklarım çok aşırı üşüyor evde sıcak ama benim ayaklarım resmen buz

Kızlar;
Gebelik öncesi vitamin takviyesi alan hamileler almayan hamilelere göre daha az mide bulantısı yaşıyormuş.

Ben iki gebeliğimde almamıştım vitamin. Bu gebeliğimde 3 ay önce başladım vitamin almaya ve bulantım diğer gebeliklerime göre daha az.

Siz deneyimlendiniz mi bu durumu?
Gebelik bulantısına yeni bi bakış açısı getiriyorum

Cano ben hiç takviye falan almadım ve 12.haftama giriyorum hala mide bulantısı kusma tiksinme hiç bir şey yok
Kızımda da almamıştım ama onda ne mide bulantısı çektim varya Bi ben Bi Allah bilirdi.

Kan sekeriyle bir ilgisi olabilirmi acaba diye düşündüm bugün. Gittiğimde doktora soracağım. Bende ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum ısınmak için. Dün evin içinde mont giydim artık

Ben gebelikten önce folik asite başlamıştım, bir senedir normal vitaminde kullaniyorum. Bulantı kusma yok çok şükür ama yemeklerde iştahsızım. Yemeği önüme alınca yiyesim gelmiyor, her yemekte eşime diyorum ki bundan tuhaf bir koku geliyor sanki

Cano ben hiç takviye falan almadım ve 12.haftama giriyorum hala mide bulantısı kusma tiksinme hiç bir şey yok
Kızımda da almamıştım ama onda ne mide bulantısı çektim varya Bi ben Bi Allah bilirdi.
Yahu ben de kızlarımda öldüm öldüm dirildim. Şimdi 8 haftalık olucam nerdeyse. Evet bi bulantı var ama kusma yok öyle aşırı bi tiksinme de yok. Kendimce araştırma yapıyorum makalelerde

Ağızda geçmek bilmeyen bi acımsı tat hep var zaten o hiç geçmiyor. Ama nedense ben aç kalınca daha kötü hissediyorum. Yemek yiyince daha iyi. Birde ben 4-5 yıldır eskiye nazaran çok sağlıklı besleniyorum. Kolay kolay kızarma yağlı rafine şekerli bişe tüketmem. Belki bu da etkiledi

Bende gebelikten önce başladım vitaminlere bulantı koku hassasiyeti ağız tadı bozukluğu beni benden aldı 12 hafta olduk hala devam

AA bak o olabilir çünkü bende diyette idim sağlıklı besleniyordum. 54 kiloya düştüm hamile kaldım

Ben 5. Haftada yaşadım kanama. Kanama alanı da vardi 2 hafta yattım o zman o günler geçmeyecek sandım ama şimdi çok şükür her şey yolunda 11 . Haftadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…