- 6 Mart 2019
- 888
- 1.737
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.621
Yaa bende deli gibi peynir yiyorum ama öyle böyle değilBenim gibiportakal canavarı var mı aranızda portakala doymuyorum resmen
Ya bugün bende benim ayaklarım buz gibiydi resmen sıcak su torbasını koydum ayaklarıma o iyi geldi neden bilmiyorumKızlar ben akşam yemeginden sonra aşırı üşüyorum. Buz gibi oluyorum titriyorum resmen, özellikle sırtım aşırı üşüyor. Evde gayet sıcak. Neden olur acaba bu?
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim...şu an tansiyonum çok sık oynuyor, her ölçtüğümde 13-8, 14-7 ve bir kez de 15 çıkmıştı. Günlük 30 gr kadar bitter çikolatanın preeklemsi'den koruduğunu okumuştum bir yerde, tüketiyordum da bu aralar stresten boşladım. Siz de doktorunuza danışabilirsiniz.
Bende bugün eşime dedim ayaklarım normalde de soğuktur hep ama hamile kaldığımdan beri ayaklarım çok aşırı üşüyor evde sıcak ama benim ayaklarım resmen buzYa bugün bende benim ayaklarım buz gibiydi resmen sıcak su torbasını koydum ayaklarıma o iyi geldi neden bilmiyorum
Cano ben hiç takviye falan almadım ve 12.haftama giriyorum hala mide bulantısı kusma tiksinme hiç bir şey yokKızlar;
Gebelik öncesi vitamin takviyesi alan hamileler almayan hamilelere göre daha az mide bulantısı yaşıyormuş.
Ben iki gebeliğimde almamıştım vitamin. Bu gebeliğimde 3 ay önce başladım vitamin almaya ve bulantım diğer gebeliklerime göre daha az.
Siz deneyimlendiniz mi bu durumu?
Gebelik bulantısına yeni bi bakış açısı getiriyorum
Kan sekeriyle bir ilgisi olabilirmi acaba diye düşündüm bugün. Gittiğimde doktora soracağım. Bende ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum ısınmak için. Dün evin içinde mont giydim artıkYa bugün bende benim ayaklarım buz gibiydi resmen sıcak su torbasını koydum ayaklarıma o iyi geldi neden bilmiyorum
Sorma yaa ben erkenden doğurmaya çalışıp açılamayan. Sen bir türlü doğuramayanKiz Senin doğum benim ki bir kaç kişi daha vardı kitap olurdu
Ben gebelikten önce folik asite başlamıştım, bir senedir normal vitaminde kullaniyorum. Bulantı kusma yok çok şükür ama yemeklerde iştahsızım. Yemeği önüme alınca yiyesim gelmiyor, her yemekte eşime diyorum ki bundan tuhaf bir koku geliyor sankiKızlar;
Gebelik öncesi vitamin takviyesi alan hamileler almayan hamilelere göre daha az mide bulantısı yaşıyormuş.
Ben iki gebeliğimde almamıştım vitamin. Bu gebeliğimde 3 ay önce başladım vitamin almaya ve bulantım diğer gebeliklerime göre daha az.
Yahu ben de kızlarımda öldüm öldüm dirildim. Şimdi 8 haftalık olucam nerdeyse. Evet bi bulantı var ama kusma yok öyle aşırı bi tiksinme de yok. Kendimce araştırma yapıyorum makalelerdeCano ben hiç takviye falan almadım ve 12.haftama giriyorum hala mide bulantısı kusma tiksinme hiç bir şey yok
Kızımda da almamıştım ama onda ne mide bulantısı çektim varya Bi ben Bi Allah bilirdi.
Ağızda geçmek bilmeyen bi acımsı tat hep var zaten o hiç geçmiyor. Ama nedense ben aç kalınca daha kötü hissediyorum. Yemek yiyince daha iyi. Birde ben 4-5 yıldır eskiye nazaran çok sağlıklı besleniyorum. Kolay kolay kızarma yağlı rafine şekerli bişe tüketmem. Belki bu da etkilediBen gebelikten önce folik asite başlamıştım, bir senedir normal vitaminde kullaniyorum. Bulantı kusma yok çok şükür ama yemeklerde iştahsızım. Yemeği önüme alınca yiyesim gelmiyor, her yemekte eşime diyorum ki bundan tuhaf bir koku geliyor sanki
Bende gebelikten önce başladım vitaminlere bulantı koku hassasiyeti ağız tadı bozukluğu beni benden aldı 12 hafta olduk hala devamKızlar;
Kaçıncı haftada başladı?Bende gebelikten önce başladım vitaminlere bulantı koku hassasiyeti ağız tadı bozukluğu beni benden aldı 12 hafta olduk hala devam
AA bak o olabilir çünkü bende diyette idim sağlıklı besleniyordum. 54 kiloya düştüm hamile kaldımAğızda geçmek bilmeyen bi acımsı tat hep var zaten o hiç geçmiyor. Ama nedense ben aç kalınca daha kötü hissediyorum. Yemek yiyince daha iyi. Birde ben 4-5 yıldır eskiye nazaran çok sağlıklı besleniyorum. Kolay kolay kızarma yağlı rafine şekerli bişe tüketmem. Belki bu da etkiledi
Ben de 56 ile hamile kaldım 57 çıkıyorum şimdi ama göğüslerim büyüdü bence ondanAA bak o olabilir çünkü bende diyette idim sağlıklı besleniyordum. 54 kiloya düştüm hamile kaldım
Bulantılar 5 yahut 6. Hafta da başladi sanırımKaçıncı haftada başladı?
Benim memeler aldı başını gidiyor eşim dio 3 kilo bunlar zaten dio. Bende 57 yimBen de 56 ile hamile kaldım 57 çıkıyorum şimdi ama göğüslerim büyüdü bence ondan
Ben 5. Haftada yaşadım kanama. Kanama alanı da vardi 2 hafta yattım o zman o günler geçmeyecek sandım ama şimdi çok şükür her şey yolunda 11 . HaftadayimBende aynı şeyi duydum açıkçası. Dr'um perinatalog zaten kendisi de şunu söyledi
Eğer bebeğin yiyecek ekmeği varsa önüne ne engel çıkarsa çıksın o ekmeği yer. Ama yoksa pamuklara da sarsan olmaz. Biraz kader diye düşünüyorum herkes için. Çok uzun vadeli bir yatış vermedi bana ama perşembeden beri bende aynı şekilde yatiyorum 3. Günümüz inanilmaz bi bunalıyor insan. Kanama alanı var mıydı sizde ultrasonda?
Sorma yaa ben erkenden doğurmaya çalışıp açılamayan. Sen bir türlü doğuramayan
Ay hadi bu defa kolaylıkla diyelimYalandan iki kere hastaneye yatıp sancı çeken ben ucuncude doğuran ben açılma olmayıp bekleyen sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?