2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle Umarım senin için en en hayırlısı olur, bizi haberdar et özelden de yazabilirsin istediğin zaman

Allahim yar ve yardimcin olsun canim dualarim seninle kaygi bozuklugu ve depresyona en iyi gelen seylerden biride bol bol Estagfirullah el azim cekmek.
Ve hz yunusun duasini dilinden dusurme Allahim safi ismiyle ruhuna sifa versin insallah.

İnanın yapıyorum. Ama yine ayni sabahları haşlanmış patates yumurta yok yulaf yapayım yok gene mide pert akşam yaptığım yemekten yemedim ya korkuyorum cidden bu sürerse böyle diye
Ama bunlar da bulandırır. Kuru ve tuzlu şeylerle güne başla. Kraker grisini leblebi kızarmış ekmek. Bunlar kusmayı baya bir engelliyor, mideyi tutuyor.

Katılıyorum o konuda . Benim ilk bebekler ikizdi pandemi olduğu için şartlar gereği yalnız baktık iyiki öyle olmuş tam aile olduk bizim düzenimiz bizim kuralimiz kafa rahat. Şimdi tek bebek bana oyuncak gibi geliyor tek bebek tek elle de bakılır bırak yanına birini almayı herkesin tercihi farklıdır tabi ama ben bebeğime kimsenin müdahale etmesinden yana değilim birileri olunca illa karisilacak ve lohusalik psikolojisi kaldiramayabilir

Kesinlikle ve büyükler olunca erkekler kendini bişey yapamam sanıp iyice dışlıyor oysa kadın ve çocuğun o anda babaya eşe daha çok ihtiyacı var birde kimsenin kalbi kırılmasın insan nazı anneye geçiyor diye annelerinde kalbi kırılmasın yazık ya ne bilim onlarla frekanslar tutmayacak sonuçta yeni şeyler okuyacak ve o şekilde büyütmek isteyeceksiniz he çocuğa karışmaz iki akıl vermez kalmaz gelir bi evi toplar yemek yapar sonra kendi evine giderse tamam ama ev ev üstüne zor

Aynen bir de o Durum var benim eşim geç baba olanlardan o yasa kadar bırak bebeği çocuk bile kucaklamamis evde birileri olsa aynı devam ederdi ama o koşullarda 2 kiloluk bebeğe baktı süt verdi gazını aldi altını değiştirdi

Kesinlikle maşallah ona da böyle olmaları lazım çocuk içinde eş içinde en uygunu birilerine güvenerek yola çıkmak yerine biz olmanın en güzel yolu

Herkese merhaba bende 8 haftalık hamileyim. Bi buçuk hafta önce test yaptırdık tsh 3.32 çıktı doktor ilaç başlattı ama değerim 3.34 e çıktı, düşmedi. Doktorumuzla dozu arttırdık bu sefer tekrar 3.32 oldu ama bir türlü düşmüyor bu değerler çok mu kötü bi zarar gelir mi bebeğime?

Merhaba kızlar, hiç burnu kanayan var mı? Benim 2 3 gün arayla kanıyor bu 4. Oldu. Tansiyonum mu yükseliyor acaba?
Bende özellikle geceleri solunum yollarında kuruluk oluyor, sabahları kanlı sümükle beraber. Ağzım kapalı uyumaya ve odayı nemli tutmaya özen gösteriyorum.
Vücuttaki kan hacmi %50 arttığı için burundaki kan damarları vücudunuzda dolaşan yeni kanın basıncı nedeniyle genişler. Burundaki damarlar hassas olduğu için çatlıyor. Miktarı çoksa doktora sorun, azsa hamilelikte normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…