- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.921
Ay ayy hayırlı olsun o kadar sevindim kiBenim fetal DNA çıktı kızlar. Tertemiz şükür. Ve kız bebeğim olacakmış
Çok çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninleKızlar hepinizden dua bekliyorum hepiniz annesiniz hamilesiniz bana dua edin. Daha önce de yazmıştım. 8 buçuk haftalık gebeyim. Daha öğrenmeden önceden beri yumurta çatlatma tedavisi falan yaparken bile durumum kötüydü. Psikolojik olarak iyice bittim. 7.haftada lustral 25 mg başladım ama daha beter oldum. Bugün üniversite tıp fakültesine yatış yaptım. Annem vefat etti diğer aile üyeleri kendi halinde kendi derdinde. Eşimin ailesinden de pek kimseye söylemedik. Yaşadığımız yere 45 dk mesafede bir üniversitede yatıyorum şu an. Depresyon ve kaygı bozukluğu yakamı bırakmıyor. O gece rahatlatan bir ilaç olmadan asla uyuyamıyorum. Yatakta kıvranıp daralıp bunalıp duruyorum. Kalkacak halim de olmuyor. Kalbim sıkışıyor sanki. Vücudum ilaca çok alıştı. Sürekli ağır ilaçlar istiyor. Hamilelik de zor bir dönem olduğu için etki etmiyor. Hastanede kontrollü ilaç verecekler şimdi. Muayene eden hoca antidepresanlar güvenli korkma dedi ama gene de içim içimi yiyor. Böyle de duramıyorum. Artık eve sığamaz oldum dün. İş de tatil olduğu için evde çok tetiklendim bugün kendimizi buraya attık. Çok çaresiz ve yorgunum. Bir gün bile bebeğim olacağına sevinemedim. Haftalardır normal hissettiğim bir an bile yok. Midem de çok kötü hem bulanıyor hem yanıyor. Ne olur bana çok dua edin
Allahim yar ve yardimcin olsun canim dualarim seninle kaygi bozuklugu ve depresyona en iyi gelen seylerden biride bol bol Estagfirullah el azim cekmek.Kızlar hepinizden dua bekliyorum hepiniz annesiniz hamilesiniz bana dua edin. Daha önce de yazmıştım. 8 buçuk haftalık gebeyim. Daha öğrenmeden önceden beri yumurta çatlatma tedavisi falan yaparken bile durumum kötüydü. Psikolojik olarak iyice bittim. 7.haftada lustral 25 mg başladım ama daha beter oldum. Bugün üniversite tıp fakültesine yatış yaptım. Annem vefat etti diğer aile üyeleri kendi halinde kendi derdinde. Eşimin ailesinden de pek kimseye söylemedik. Yaşadığımız yere 45 dk mesafede bir üniversitede yatıyorum şu an. Depresyon ve kaygı bozukluğu yakamı bırakmıyor. O gece rahatlatan bir ilaç olmadan asla uyuyamıyorum. Yatakta kıvranıp daralıp bunalıp duruyorum. Kalkacak halim de olmuyor. Kalbim sıkışıyor sanki. Vücudum ilaca çok alıştı. Sürekli ağır ilaçlar istiyor. Hamilelik de zor bir dönem olduğu için etki etmiyor. Hastanede kontrollü ilaç verecekler şimdi. Muayene eden hoca antidepresanlar güvenli korkma dedi ama gene de içim içimi yiyor. Böyle de duramıyorum. Artık eve sığamaz oldum dün. İş de tatil olduğu için evde çok tetiklendim bugün kendimizi buraya attık. Çok çaresiz ve yorgunum. Bir gün bile bebeğim olacağına sevinemedim. Haftalardır normal hissettiğim bir an bile yok. Midem de çok kötü hem bulanıyor hem yanıyor. Ne olur bana çok dua edin
Dün 8. iş günüydüAy ayy hayırlı olsun o kadar sevindim kiDarısı benim başıma bekliyorum bakalım. Kaç günde çıktı sizin? Grubumuza 2. Prenses eklendi
Yaaa severim o prensesiBenim fetal DNA çıktı kızlar. Tertemiz şükür. Ve kız bebeğim olacakmış
Ama bunlar da bulandırır. Kuru ve tuzlu şeylerle güne başla. Kraker grisini leblebi kızarmış ekmek. Bunlar kusmayı baya bir engelliyor, mideyi tutuyor.İnanın yapıyorum. Ama yine ayni sabahları haşlanmış patates yumurta yok yulaf yapayım yok gene mide pert akşam yaptığım yemekten yemedim ya korkuyorum cidden bu sürerse böyle diye
Katılıyorum o konuda . Benim ilk bebekler ikizdi pandemi olduğu için şartlar gereği yalnız baktık iyiki öyle olmuş tam aile olduk bizim düzenimiz bizim kuralimiz kafa rahat. Şimdi tek bebek bana oyuncak gibi geliyorBence en güzeli tek bakmayı düşünüyoruz diyin bizim yaptığımız en güzel kararlardan biriydi ilk günden itibaren ne annem kaldı ne kayınvalidem eşimle birlikte baktık ve eşim kendini daha dahil hissetti ben süt izni süreci işe gidince o rahat bakabildi zaten benden çok bakmış gibi oldu ve bu zamana kadar bi çocuğu bebeği. Kucağına alabilmiş biri değilken öyle güzel ilgilendi ki tam aile oluyorsunuz evde başkaları olunca babalar kendini dahil edemiyor sonra sorunlar çıkıyor kendinize güvenin siz size yetersiniz ..
Kesinlikle ve büyükler olunca erkekler kendini bişey yapamam sanıp iyice dışlıyor oysa kadın ve çocuğun o anda babaya eşe daha çok ihtiyacı var birde kimsenin kalbi kırılmasın insan nazı anneye geçiyor diye annelerinde kalbi kırılmasın yazık ya ne bilim onlarla frekanslar tutmayacak sonuçta yeni şeyler okuyacak ve o şekilde büyütmek isteyeceksiniz he çocuğa karışmaz iki akıl vermez kalmaz gelir bi evi toplar yemek yapar sonra kendi evine giderse tamam ama ev ev üstüne zorKatılıyorum o konuda . Benim ilk bebekler ikizdi pandemi olduğu için şartlar gereği yalnız baktık iyiki öyle olmuş tam aile olduk bizim düzenimiz bizim kuralimiz kafa rahat. Şimdi tek bebek bana oyuncak gibi geliyortek bebek tek elle de bakılır bırak yanına birini almayı herkesin tercihi farklıdır tabi ama ben bebeğime kimsenin müdahale etmesinden yana değilim birileri olunca illa karisilacak ve lohusalik psikolojisi kaldiramayabilir
Tamam bugünde kuru ekmek yiyim ama kabız ediyor diye de off çok yiyemiyorum . Simitte kötü eder mi ki ?Ama bunlar da bulandırır. Kuru ve tuzlu şeylerle güne başla. Kraker grisini leblebi kızarmış ekmek. Bunlar kusmayı baya bir engelliyor, mideyi tutuyor.
devlet hastaneleri yapıyor evetÇok saçma yaa. Devlet hastanesindemi yapiyorlar bunu?
Simit peynir de tutuyor . Mümkün mertebe sulu şeyler yememeye çalış. Açık çay içebilirsin. Ben böyle yapıyorum kahvaltıda. Süt meyve kuru meyve vs yediğim anda çıkarıyorumTamam bugünde kuru ekmek yiyim ama kabız ediyor diye de off çok yiyemiyorum . Simitte kötü eder mi ki ?
Aynen bir de o Durum var benim eşim geç baba olanlardan o yasa kadar bırak bebeği çocuk bile kucaklamamis evde birileri olsa aynı devam ederdi ama o koşullarda 2 kiloluk bebeğe baktı süt verdi gazını aldi altını değiştirdiKesinlikle ve büyükler olunca erkekler kendini bişey yapamam sanıp iyice dışlıyor oysa kadın ve çocuğun o anda babaya eşe daha çok ihtiyacı var birde kimsenin kalbi kırılmasın insan nazı anneye geçiyor diye annelerinde kalbi kırılmasın yazık ya ne bilim onlarla frekanslar tutmayacak sonuçta yeni şeyler okuyacak ve o şekilde büyütmek isteyeceksiniz he çocuğa karışmaz iki akıl vermez kalmaz gelir bi evi toplar yemek yapar sonra kendi evine giderse tamam ama ev ev üstüne zor
Kesinlikle maşallah ona da böyle olmaları lazım çocuk içinde eş içinde en uygunu birilerine güvenerek yola çıkmak yerine biz olmanın en güzel yoluAynen bir de o Durum var benim eşim geç baba olanlardan o yasa kadar bırak bebeği çocuk bile kucaklamamis evde birileri olsa aynı devam ederdi ama o koşullarda 2 kiloluk bebeğe baktı süt verdi gazını aldi altını değiştirdi
Grubun ilk kız bebeği hayırlı olsunMerhaba hanımlar güzel hafta sonları
Tablomuza ilk cinsiyet eklenmiştir hayırlı olsun
Nur topu gibi bı kızımız oldu@potakallibitter
Benim fetal DNA çıktı kızlar. Tertemiz şükür. Ve kız bebeğim olacakmış
Bende özellikle geceleri solunum yollarında kuruluk oluyor, sabahları kanlı sümükle beraber. Ağzım kapalı uyumaya ve odayı nemli tutmaya özen gösteriyorum.Merhaba kızlar, hiç burnu kanayan var mı? Benim 2 3 gün arayla kanıyor bu 4. Oldu. Tansiyonum mu yükseliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?