2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Oooo sizin dediğiniz daha da üst demek ay napsam ya bunları sorucam doktora yemek yedikten sonra da sizde ayni oluyor muydu o hap geçirdi mi peki be kadar kullandınız
Valla ben sabah akşam kullanıyorum günüm günümü tutmuyor ilaçlar kesmiyor hafifletiyor en azından son 2 gündür daha iyiyim kusmuyorum en azından

Canim duphalac şurup yardımcı oluyor bana doktor önerisi tavsiye edeirm doktoruna sorup kullanabilirsin

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım. Sabrını artırsın bu günler tez zamanda geçsin gitsin geride kalsın. Yavrun sana şifa olsun yaralarını sar onunla. Güzel düşünmeye çalış. Kimse katlanamayacağı yük ile sınanmaz öyle düşün. İnşallah iki cihanda da karşılığını alırsın. Biz buradayız konuşmak, sohbet etmek, her ne ihtiyacın olursa Bi özel mesaja bakar. Kendini yalnız hissetme

Bende böyleyim canım. Kayısı yiyorum, yoğurt yiyorum, probiyotik kullanıyorum ama işe yaramıyor. Benimde eskiden beri vardı bu sorunum hamilelikte iyice arttı.

Allah içine ferahlık versin canım. Cevşen oku bol bol.

Senin kadar olmasada bn de yaşıyorum aynı sorunu ama şu içmem hiç şu aralar su icmeyi arttirinca daha iyi sanki tam duzelmese de okadar zorlanmiyorum

Bnde ilk gebeliğimde kullanmıştım bazen yanlış vuruyorlar damara mi denk geliyor ne oluyorsa olabiliyor bn haftalık kullanmıştım ikisi çok ağrılı ikisi normal di zaten yakan bı ilacti düzgün vurmayinca mahvediyorlar insanı

Amin Allah razı olsun hepinizden. Çok teşekkür ederim. İlk fırsatta yazacağım sana. Telefonu eşime veriyorum artık. Sürekli değişik şeyler araştırdığım için tetikleniyorum. Şimdi iki dakikalığına aldım

en guzeli senin bende sansliyim.eltim sagolsun bastan koydu mesefa bende saygi duydum sonra bosandilar suanda tek gelin benimkayinvalimdede esimden dolayi hep mesefaliydi bende sansliyim
eltimle bir süredir biz de mesafeliyiz. nedeni de ben ona eltim diye hitap ediyordum. çok türk dizileri izler, elti demek kötü bir şeymiş diye bozulmuş bana değil diyorum ama inanmıyor. kv ile çok iyiyiz. arada eşim aradıkça kamerada görüşüp öpücükler gönderiyoruz birbirimize o kadar, canım kv umarım bebek olunca da bu şekilde devam eder.

Ben annemden uzaktayım gel burada doğur diyor Ben olmaz diyorum tabi. Muhtemelen o kalır yanımda. Kayınvalidem hayatta gelmez, bebeğime bakmaz bile şimdiden söylüyor ben bakamam gelemem diye
YA sen saglikli ol her anne bakar evladina en guzel oz bakimi anneden baskasi veremez kadinlarin is olayi olmasa evlatlarini kimseye muhtac etmezler

Uzuldum bazi anneler kendi gorduklerini uyguluyorlar evlatlarina destegin aslinda guzel bisey oldugunu bilseler kendileri de gormemis deger verilmemis sevilmemis ondan

Canim insallah kaygilarini tetikleyen neyse cozum bulurlar seni bukadar uzen ne ise deva olsunlar icindekini cozsunler yavrunada sana da bu surecte saglik diliyorum tez zamanda mutlulugun yuregine gelsin basin sagolsun canimm benim

Vallahi benim içinde öyle hemen doktordan cıktım size yazdım resmi attım bi aile olduk yani ben öyle hissediyorum hepimiz birbirimize dua ediyoruz sevincimiz üzüntülerimiz bir benim için cook sevinirim bende görünce cok mutlu oluyorum burdan beri seviyorum eminim hepimiz aynıyız ondan paylaşıyorum resmini nazar konusunda bende aynı düşüncedeyim daha kimseye demedim 12+3 çıktık burda resimlerim havada uçuşuyor nazara çok gelirim ama hiç öyle bir korkum olmuyor hatta kanamam oldu bebeğim öldü sandım ertesi gün doktora gittim ultrason resmini direk attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…