2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aiyy çok güzell allahım size bağışlasın

Korkutmus canim bende trioit hastasiyim bende 5 lerde suanda kadin dogum ve endokronoloji doktorum degerlerin korkacak deegerler degil dedi bu haftalarda olabilecek degerler korkma canim.yani tedbirli ol diye demistir sana

Benim de aksine 0,0064 e düşmüş. Doktor bir şey yapmaya gerek yok dedi ama bir de endokrine görünsem mi acaba

Maşallah canım sen kız istiyordun sanırım Allah gönlüne göre verdi sağlıkla gelsin teyzelerin balı. Darısı diğer teyzelerimize

Maşallah canım sen kız istiyordun sanırım Allah gönlüne göre verdi sağlıkla gelsin teyzelerin balı. Darısı diğer teyzelerimize
Canımm istek değil ama hissiyatım hep kızdı gerçekten sağlıkla gelsin inan ki başka bi dileğim yok ama epey heyecanlandım teşekkür ederim canım

Deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum nasıl hissediyorlar bilmiyorum ama 2 gündür özellikle gece yatınca böyle karnımda sanki bi kuş hızlıca kanat çırpıyor gibi oluyor daha deminde sanki ona benzer bi hareket hissettim birde göz seyirmesi olur ya o tarz tam ifaede edemiyorum ama bebeğin hareketi mi bilmiyorum üniversitede ki ölçümlere göre 12+6 yım imkansız sanırım hissetmem ama böyle bir şey hiç yaşamadım daha önce değişik bir sey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…