- 22 Eylül 2020
- 340
- 659
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.941
Bende de 3,5 çıkmıştı 15 gündür 0.25 lik ilaç kullanıyorum doktorum devam et 1 ay sonra bakacağım değerine dedi 9+2 yim ben deHerkese merhaba bende 8 haftalık hamileyim. Bi buçuk hafta önce test yaptırdık tsh 3.32 çıktı doktor ilaç başlattı ama değerim 3.34 e çıktı, düşmedi. Doktorumuzla dozu arttırdık bu sefer tekrar 3.32 oldu ama bir türlü düşmüyor bu değerler çok mu kötü bi zarar gelir mi bebeğime?
gözün aydın canımBenim fetal DNA çıktı kızlar. Tertemiz şükür. Ve kız bebeğim olacakmış
Hamilelik öncesi 47'ye düşmüştüm. Normalde 49 kiloyum. Şimdi 54.4 :) onuncu haftadan selam.Kızlaaar kaç kilo aldınız şu zamana kadar. Doktorum bana 7 kiloya kadar normal üstünde riskler artıyor, önemli olan sağlıklı ve bebeğin gelişimine katkıda bulunacak şekilde kilo almak dedi ve meyve yememe bile sıcak bakmadı. İnsülini bir anda yükseltip açlık hissi yaratıyormuş. İnsülin dalgalanmaları istemiyoruz, çok çok az yoğurtla beraber tüketebilirsin dedi. Bademi, cevizi bile avuç avuç değil taneyle yemem gerektiğini söyledi. Sağlıklı rahat bir Hamilelik geçirmek istiyorsak en en dikkat etmemiz gereken şey tansiyon ve şeker dedi. Ben 3 ayda 1.5 kilo aldım, göbişim de çıktı sanki belirgin şu an.
Hamilelik öncesi 47'ye düşmüştüm. Normalde 49 kiloyum. Şimdi 54.4 :) onuncu haftadan selam.
Hamilelik testi için kan verdiğim zaman 2.9 olan TSH, 20 gün sonra 6.5'a çıkmış.
Halsizliği, uykuya düşkünlüğü, karbonhidrata olan iştahı ve kilo almayı hamilelikten sanmıştım.
Doktor bu değerin hamilelik için önemli olduğunu uzun süre yüksek olursa bebek için olumsuz sonuçları olabileceğini anlattı.
Şimdi 0.25mg ilaç alıyorum. Haftaya kontrol için tekrar kan vereceğim.
Günümüz aynı ben de perşembe gideceğim çok heyecanlıyımmmmSelam herkese.. kontrole girip çıktık, herşey yolundaymış şükür9+1 dedi keseye göre. Sata göre 8+5 deyiz.bu sefer daha belirgin şekilde bebeğe benziyordu 3 hafta sonra ikili tarama için çağırdı fotomuzu ekliyorum teyzeleri
Ya insan gerçekten çok heyecanlıyor.. kalbim pıt pıt görene kadar ekranda.. acaba iyi mi bişi oldumu gelişti mi diye düşünmek bitiriyor insanı.. çok şükür bugünümüze.. inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım benimGünümüz aynı ben de perşembe gideceğim çok heyecanlıyımmmm
Aiy ne tatlıııSelam herkese.. kontrole girip çıktık, herşey yolundaymış şükür9+1 dedi keseye göre. Sata göre 8+5 deyiz.bu sefer daha belirgin şekilde bebeğe benziyordu 3 hafta sonra ikili tarama için çağırdı fotomuzu ekliyorum teyzeleri
aiiyy ben de bu cumartesi gideceğimCinsiyeti belli olan arkadaşlarım hepiniz adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşAllah kucağınıza da almayı nasip etsin
cumartesi randevum var benim doktorum da cinsiyet soylicem dedi ama bakalım hayırlısı hepimiz için
Canım 10+4’te vermiştim ben kanı. Şu an 12+3’teyiz. 8. iş gününde çıktıHayırlı olsun kuzum kac güne çıktı bir de kac haftalikken vermiştin. Ben de 11+2 de 2 nisanda vereceğim
Benim 22 lere çıktığıda oldu. 3 çok kötü bir değer değil.Herkese merhaba bende 8 haftalık hamileyim. Bi buçuk hafta önce test yaptırdık tsh 3.32 çıktı doktor ilaç başlattı ama değerim 3.34 e çıktı, düşmedi. Doktorumuzla dozu arttırdık bu sefer tekrar 3.32 oldu ama bir türlü düşmüyor bu değerler çok mu kötü bi zarar gelir mi bebeğime?
Kuzu yedikten sonra yani ağırlık hissi olup mide bulantısı olmuyor demiEki Görüntüle 3406976 Kızar şu form ekmek ve labne. Bide tuzlu zeytin. Mide bulantısına çok iyi geliyor. Yiyebildiğim nadir şeylerden. :)
5-6 haftalıkken tiroidimin 5.97 olduğunu öğrenmiştik hemen 50 lik ilaç başladık bir ay sonra tekrar gttgmzde 4.87 e düşmüştü ilaca devam ediyorum.Hatta keseye göre sat ta daha ilerideydi bebeğimiz.Yani doktorun dediğine göre sorun yok sen bunu düzeltmek için bseyler yapıyorsun kontrol altında olman yeterli kendini strese sokma çünkü o da etkiliyor böyle şeyleriHerkese merhaba bende 8 haftalık hamileyim. Bi buçuk hafta önce test yaptırdık tsh 3.32 çıktı doktor ilaç başlattı ama değerim 3.34 e çıktı, düşmedi. Doktorumuzla dozu arttırdık bu sefer tekrar 3.32 oldu ama bir türlü düşmüyor bu değerler çok mu kötü bi zarar gelir mi bebeğime?
İnşallah canımaiiyy ben de bu cumartesi gideceğim
sata göre 12+2 olacağım
ikili test yapacağız dedi doktorum
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ve inşallah cinsiyetimizi de öğrenebiliriz
Ben 2 tane yiyebildim çok doydum ve ağırlık yapmadı hiç. Yağı azaltılmış zaten. Güzel ben sevdim :)Kuzu yedikten sonra yani ağırlık hissi olup mide bulantısı olmuyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?