2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende de 3,5 çıkmıştı 15 gündür 0.25 lik ilaç kullanıyorum doktorum devam et 1 ay sonra bakacağım değerine dedi 9+2 yim ben de

Hamilelik öncesi 47'ye düşmüştüm. Normalde 49 kiloyum. Şimdi 54.4 :) onuncu haftadan selam.

Hamilelik testi için kan verdiğim zaman 2.9 olan TSH, 20 gün sonra 6.5'a çıkmış.

Halsizliği, uykuya düşkünlüğü, karbonhidrata olan iştahı ve kilo almayı hamilelikten sanmıştım.
Doktor bu değerin hamilelik için önemli olduğunu uzun süre yüksek olursa bebek için olumsuz sonuçları olabileceğini anlattı.
Şimdi 0.25mg ilaç alıyorum. Haftaya kontrol için tekrar kan vereceğim.

Canım endokrine git istersen. Kadın doğumcu klasik ortalama doz veriyor. Benimde gebelikten 1 ay önce 1.3 tu. 8. Haftamda 11 olmuştu şok olduk
Endokrinoloji gittim hafta içi 75 mg hafta sonu 100 mg kullanıyorum

Selam herkese.. kontrole girip çıktık, herşey yolundaymış şükür 9+1 dedi keseye göre. Sata göre 8+5 deyiz.bu sefer daha belirgin şekilde bebeğe benziyordu 3 hafta sonra ikili tarama için çağırdı fotomuzu ekliyorum teyzeleri

Eklentiler

• IMG_0666.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 107
Günümüz aynı ben de perşembe gideceğim çok heyecanlıyımmmm

Kenarda 9w 1 d +- 6 diyor ya 3 aşağı 5 yukarı aynı zamana geliyor zaten

Günümüz aynı ben de perşembe gideceğim çok heyecanlıyımmmm
Ya insan gerçekten çok heyecanlıyor.. kalbim pıt pıt görene kadar ekranda.. acaba iyi mi bişi oldumu gelişti mi diye düşünmek bitiriyor insanı.. çok şükür bugünümüze.. inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım benim

Aiy ne tatlııı ben de haftaya cuma gideceğim tam 9+1 olacak demek böyle görünecek benim de bebişim o zamana

aiiyy ben de bu cumartesi gideceğim
sata göre 12+2 olacağım
ikili test yapacağız dedi doktorum
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ve inşallah cinsiyetimizi de öğrenebiliriz

Benim 22 lere çıktığıda oldu. 3 çok kötü bir değer değil.

En son 7+2de gitmiştim kalp atışını duymuştuk sonraki randevu bayram sonrasına kaldığı için devlet hastanesinden randevu almıştım dayanamayıp :) sata göre bugün 9+5 ultrasona göre 10+2 çıktı miniğim kolları bacakları hareketliydi maşallah her şey yolunda çok şükür bizim de

5-6 haftalıkken tiroidimin 5.97 olduğunu öğrenmiştik hemen 50 lik ilaç başladık bir ay sonra tekrar gttgmzde 4.87 e düşmüştü ilaca devam ediyorum.Hatta keseye göre sat ta daha ilerideydi bebeğimiz.Yani doktorun dediğine göre sorun yok sen bunu düzeltmek için bseyler yapıyorsun kontrol altında olman yeterli kendini strese sokma çünkü o da etkiliyor böyle şeyleri

aiiyy ben de bu cumartesi gideceğim
sata göre 12+2 olacağım
ikili test yapacağız dedi doktorum
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ve inşallah cinsiyetimizi de öğrenebiliriz
İnşallah canım cinsiyet farketmez ama çok merak ediyorum birde aileden kimseye söylemedim daha bayram da nasip olursa herkese yavaş yavaş söylemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…