- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.881
Oğluma hamileyken yanlarına gitmiştim, tutturdu burda da doktora gidelim bı muayene ol diye, gittik. Doktor dediki bebeğin kalp atışında bir düzensizlik var gibi geldi, bebek kardiyolojisine gidin bı. Tabi dünya başıma yıkıldı benim, o zaman kadar kendi doktorum herşey yolunda demişti, bir anda böyle bir sorun çıkınca alt üst oldum. Annemle hastaneden çıktık, başladı beni azarlamaya. Normalde bir anne böyle bir durumda teselli eder, moral vermeye çalışır. Benimki tam tersi. Bana diyorki sen ne kadar sorumsuz bir insansın, çocugun kalbinde sorun var farkına bile varmamissin, insan doğru düzgün bir doktora gider, doğru düzgün muayene olur, ya çocuğun kalbi delikse, ya özürlü doğarsa ne yapacaksin...Hiç unutmuyorum dediklerini.Canim evladin olacak cok gidip gelemezsin beklentileride olmaz insallah senden gel git diye ,Annemde oyle benim cok seviyorum hep diyorum yokluklarini gostermesin yoruluyorum surekli elestiriyor beni esimi evimi yaptiklarimi hic begenmiyor ,duymak istemesemde duyuyoru. Cevap veriyorum bu kez uzuluyor bende uzuluyorum oyle kisir dongu
Olsun ya parası önemli değil zaten onca şey aldım hep kaldı öyle ilk gün gibi bi işe yaramadıkları için çarşamba kontrolüm sorucamDördüncü aya giderken bitti bulantılar o süreçte zofer aldım yarım yarım,dünya ile alakam kesiliyordu öyle kustum geçti birşey yiyim durumu değildi çok beterdim yani.zofer kurtardı beni 8 mg olanını yazıyor doktor.sorun olmazsa onerirse korkmayın dediğim gibi ben kullandım zaten kendileri denileri boyutta olanlara öneriyorlarmis.devlet karşılamıyor zoferi buarada ücretli alıyorsunuz yaklaşık 300 TL icerisinde 10 tane var
Prilam çok uyku yapıyor ve bulantı da yine devam ediyordu bende bünyeye göre değişiyor işte.umarim en kısa sürede biterOlsun ya parası önemli değil zaten onca şey aldım hep kaldı öyle ilk gün gibi bi işe yaramadıkları için çarşamba kontrolüm sorucam
Evet banada gece yuttum öğlen 2 ye kadar uyanamıyorum akşam erkenden gene yatıyorum kafam kalkmıyor yatıyorum diye midem daha da kötü oluyor ah Allahım selametle şu sıkıntılar geçer inşallahPrilam çok uyku yapıyor ve bulantı da yine devam ediyordu bende bünyeye göre değişiyor işte.umarim en kısa sürede biter
Bir de siz çalışıyorsunuz gerçekten işiniz çok daha zor Allah yardımcınız olsun yani bazen düşünüyorum calissaydim ne yapardim bittigim gundu heralde ben en azından evdeyim umarım artık enerji dolu günlere haftalara geçiş yaparizPrilam çok fena uyku ve sersemlik yapıyor. Sabah işe giderken uyanmak zulüm bana, arabayı nasıl sürüyorum Allah bilirsürekli mayışmış haldeyim.
Haftasonu doktoruma daniscam bu ilacı uygun görürse hemen alcam dayanacak gibi deil durumum çünküDördüncü aya giderken bitti bulantılar o süreçte zofer aldım yarım yarım,dünya ile alakam kesiliyordu öyle kustum geçti birşey yiyim durumu değildi çok beterdim yani.zofer kurtardı beni 8 mg olanını yazıyor doktor.sorun olmazsa onerirse korkmayın dediğim gibi ben kullandım zaten kendileri denileri boyutta olanlara öneriyorlarmis.devlet karşılamıyor zoferi buarada ücretli alıyorsunuz yaklaşık 300 TL icerisinde 10 tane var
Ay amin inşallah hepimizinAllah razı olsun inşallah cumartesi güzel haberlerle gelin ve o zamanda bu sorununuz bıçak gibi kesilsin bana da umut olsun
İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelin gerçekten çok heyecanlıBiz de haftaya hafta sonu öğreneceğiz nasipse
Haftasonu doktoruma daniscam bu ilacı uygun görürse hemen alcam dayanacak gibi deil durumum ç
Bende de bulantı var gün içerisinde ara ara ama ilaç icicem kadar bulanmadi ve kusmadim.ilk muayenelerde sorup doktora aldım çantama koydum korkumdan diğer gebeliğim gibi olucak endişesiyle ama çok şükür o aşamaya gelmedim.umarim en kısa sürede sizinkilerde azalırHaftasonu doktoruma daniscam bu ilacı uygun görürse hemen alcam dayanacak gibi deil durumum çünkü
Çok teşekkür ederim inşallahBende de bulantı var gün içerisinde ara ara ama ilaç icicem kadar bulanmadi ve kusmadim.ilk muayenelerde sorup doktora aldım çantama koydum korkumdan diğer gebeliğim gibi olucak endişesiyle ama çok şükür o aşamaya gelmedim.umarim en kısa sürede sizinkilerde azalır
Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarımız seninleKızlar hepinizden dua bekliyorum hepiniz annesiniz hamilesiniz bana dua edin. Daha önce de yazmıştım. 8 buçuk haftalık gebeyim. Daha öğrenmeden önceden beri yumurta çatlatma tedavisi falan yaparken bile durumum kötüydü. Psikolojik olarak iyice bittim. 7.haftada lustral 25 mg başladım ama daha beter oldum. Bugün üniversite tıp fakültesine yatış yaptım. Annem vefat etti diğer aile üyeleri kendi halinde kendi derdinde. Eşimin ailesinden de pek kimseye söylemedik. Yaşadığımız yere 45 dk mesafede bir üniversitede yatıyorum şu an. Depresyon ve kaygı bozukluğu yakamı bırakmıyor. O gece rahatlatan bir ilaç olmadan asla uyuyamıyorum. Yatakta kıvranıp daralıp bunalıp duruyorum. Kalkacak halim de olmuyor. Kalbim sıkışıyor sanki. Vücudum ilaca çok alıştı. Sürekli ağır ilaçlar istiyor. Hamilelik de zor bir dönem olduğu için etki etmiyor. Hastanede kontrollü ilaç verecekler şimdi. Muayene eden hoca antidepresanlar güvenli korkma dedi ama gene de içim içimi yiyor. Böyle de duramıyorum. Artık eve sığamaz oldum dün. İş de tatil olduğu için evde çok tetiklendim bugün kendimizi buraya attık. Çok çaresiz ve yorgunum. Bir gün bile bebeğim olacağına sevinemedim. Haftalardır normal hissettiğim bir an bile yok. Midem de çok kötü hem bulanıyor hem yanıyor. Ne olur bana çok dua edin
Allah yardımcin olsun bu sıkıntılardan tez zamnda kurtarsın inşallah çok üzüldüm Rabbim bu güzel günler hürmetine şafi ismiyle şifa versin inşallahKızlar hepinizden dua bekliyorum hepiniz annesiniz hamilesiniz bana dua edin. Daha önce de yazmıştım. 8 buçuk haftalık gebeyim. Daha öğrenmeden önceden beri yumurta çatlatma tedavisi falan yaparken bile durumum kötüydü. Psikolojik olarak iyice bittim. 7.haftada lustral 25 mg başladım ama daha beter oldum. Bugün üniversite tıp fakültesine yatış yaptım. Annem vefat etti diğer aile üyeleri kendi halinde kendi derdinde. Eşimin ailesinden de pek kimseye söylemedik. Yaşadığımız yere 45 dk mesafede bir üniversitede yatıyorum şu an. Depresyon ve kaygı bozukluğu yakamı bırakmıyor. O gece rahatlatan bir ilaç olmadan asla uyuyamıyorum. Yatakta kıvranıp daralıp bunalıp duruyorum. Kalkacak halim de olmuyor. Kalbim sıkışıyor sanki. Vücudum ilaca çok alıştı. Sürekli ağır ilaçlar istiyor. Hamilelik de zor bir dönem olduğu için etki etmiyor. Hastanede kontrollü ilaç verecekler şimdi. Muayene eden hoca antidepresanlar güvenli korkma dedi ama gene de içim içimi yiyor. Böyle de duramıyorum. Artık eve sığamaz oldum dün. İş de tatil olduğu için evde çok tetiklendim bugün kendimizi buraya attık. Çok çaresiz ve yorgunum. Bir gün bile bebeğim olacağına sevinemedim. Haftalardır normal hissettiğim bir an bile yok. Midem de çok kötü hem bulanıyor hem yanıyor. Ne olur bana çok dua edin
Böyle durumda doktor şurup vermiş sanırım aldın mı ondan canımKızlar söylemesi ayıp eskiden de olan kabızlık sorunum hamilelikle beraber çok ciddi boyutlara ulaşmaya başladı. Her gün bitkisel lif alıyorum elimden geldiğince salata vb. yemeye çalışıyorum ve kızımın probiyotik damlasından kullanıyorum. Ama bunlara rağmen en iyi ihtimalle 3-4 günde 1 zorla tuvalete çıkıyorum. Karnım sanki 6 aylık hamile gibi. Çatlamak üzereyim. Böyle bir aorun yaşayan var mı başka?
Allah yar ve yardımcın olsun bu süreçte maneviyatla şifa bulmaya niyet et sana ancak o iyi gelecek diğer türlü mide sorunu ah ah hangimiz yanmadık ki çılgınlar gibi inşllah geçecek inşllahKızlar hepinizden dua bekliyorum hepiniz annesiniz hamilesiniz bana dua edin. Daha önce de yazmıştım. 8 buçuk haftalık gebeyim. Daha öğrenmeden önceden beri yumurta çatlatma tedavisi falan yaparken bile durumum kötüydü. Psikolojik olarak iyice bittim. 7.haftada lustral 25 mg başladım ama daha beter oldum. Bugün üniversite tıp fakültesine yatış yaptım. Annem vefat etti diğer aile üyeleri kendi halinde kendi derdinde. Eşimin ailesinden de pek kimseye söylemedik. Yaşadığımız yere 45 dk mesafede bir üniversitede yatıyorum şu an. Depresyon ve kaygı bozukluğu yakamı bırakmıyor. O gece rahatlatan bir ilaç olmadan asla uyuyamıyorum. Yatakta kıvranıp daralıp bunalıp duruyorum. Kalkacak halim de olmuyor. Kalbim sıkışıyor sanki. Vücudum ilaca çok alıştı. Sürekli ağır ilaçlar istiyor. Hamilelik de zor bir dönem olduğu için etki etmiyor. Hastanede kontrollü ilaç verecekler şimdi. Muayene eden hoca antidepresanlar güvenli korkma dedi ama gene de içim içimi yiyor. Böyle de duramıyorum. Artık eve sığamaz oldum dün. İş de tatil olduğu için evde çok tetiklendim bugün kendimizi buraya attık. Çok çaresiz ve yorgunum. Bir gün bile bebeğim olacağına sevinemedim. Haftalardır normal hissettiğim bir an bile yok. Midem de çok kötü hem bulanıyor hem yanıyor. Ne olur bana çok dua edin
Şurup değil de bir hap verdi onu da almamak için direniyorum ama sanırım daha fazla direnmemin anlamı yokBöyle durumda doktor şurup vermiş sanırım aldın mı ondan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?