2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim hiç mide bulantım olmadı canım Allah yardımcın olsun ama illa 12 haftada bitcek diye bir sey yok diyorlar kiminin 4. Aydan sonra bitiyor kiminin 9 ay sürüyor kiminin hiç olmuyor mide bulantın bitse bu seferde daha cok endişe edebilirsin benim gögüs ağrım şişkinliği gidince aklım gitmişti bebeğe bir sey oldu diye ama korkma bir sey yoktır Allahın izniyle

Aksam yatmadan önce 2 tane prillam iç ben onlar sayesinde ayaktayım bende cok kötüydüm ağlıyodum artık bulantı mide agrısından dr.önerisiyle kullanıyorum

2bardak su içtim pişmanım midem gene bulanmaya başladı napicaz booyle bende bilmiyorum bıktım mide bulantisindan

13. Haftaya girdim geçen haftam kabus gibiydi prilam gece yatmadan önce içtiğim hâlde bulantı devamdi. Yağsız tost bastiyordu, yoğurt, cacık öyle gecti. İnternete ona buna artık güvenmiyorum. Kendi kendime gecicek az kaldı diye diye duruma alışmaya çalışıyorum bir gün iyiysem 3 gün kötüyüm Allah yardımcımiz olsun

Canım benimde devam ediyor 13 ten sonra azalır diyor doktorum

Haklısınız stres en kötüsü. Çevremde çok korkutan negatif yorum yapan kişi olunca endişelendim. Aynı tecrübeleri yaşayanları duymak rahatlatıyor sağolun

Teşekkür ederim gittim kontrole kalp atışını duydum ama çift rahimim ben cift rahimi duyunca doktorlarin yüz ifadesi değişiyor. Insallah sagliklica alırım kucağıma kesilmedi kanama halen devam

Arkadaşlar 8. Haftamdayim d vitaminim çok düşuk çıktı dr d vitamini verdi sonra başka bir dra başladım diğer dr un d vitamini verdiğini söyledim onu keselim dedi 10. Haftadan sonra başlanır dedi d vitamini almalı mıyım bilemedim benim haftamda d vitamini alan varmi kafamda deli sorular yardımcı olurmusunuz

Bana da parçalı geldi kalbi atiyorsa sorun yok bende öyleydim şimdi alıştım adet gibi kanama olmustum
Kalbi atiyordu hep duyarım kalbini insallah . Kanama bitmedi siyaha yakın koyu kahvemsi geliyo yoğun degil ama az da değil. Kasık ağrım hep vardı öğrendim öğreneli. Ama ağrı bazen daha artıyo panikliyorum. Hamileligimden pek kimsenin haberi yok esim de anlamiyo bu islerden. Ben kendi kendimi yiyorum

Ben 10. Haftamdayım. Tüp bebek olduğu için yumurta toplama sürecinden beri demir ve d vit onun dışında başka multivitaminleri alıyorum.

12+5deyim hala kusuyorum nasıl iş anlamadım Az önce az daha acile gidecektim ayva iyi geliyor ama mideyi topluyor birazbana da ilaç fayda etmiyor artık hazimsizliktan oluyor sanki

Teşekkür ederim gittim kontrole kalp atışını duydum ama çift rahimim ben cift rahimi duyunca doktorlarin yüz ifadesi değişiyor. Insallah sagliklica alırım kucağıma kesilmedi kanama halen devam
Çift rahim gebeliğe doğurmaya engel değil diye biliyorum sıkmayın canınızı Rabbime bol bol dua edelim miniğiniz sağlıkla gelsin yuvasına kanama herkeste oluyor hatta aylarca süren var ama sağlıkla kucaklarına alıyorlar pozitif düşünmeye çalısın konuşun onunla okşayın karnınızı dua okuyun sağlıkla gelsin miniğinizzz kalbi hep pıt pıt atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…