- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.981
Bende hiç olmadıKızlar 12. Haftadayım , hala acayip bulantım varherşeyden tiksiniyorum. Akşamları özellikle pik yapıyor. Endişelenmeye başlıyorum başka birşey mi var diye . Bu haftalarda biter,azalir yazıyor nette fln.Sizde durumlar nasıl?
Benim hiç mide bulantım olmadı canım Allah yardımcın olsun ama illa 12 haftada bitcek diye bir sey yok diyorlar kiminin 4. Aydan sonra bitiyor kiminin 9 ay sürüyor kiminin hiç olmuyor mide bulantın bitse bu seferde daha cok endişe edebilirsin benim gögüs ağrım şişkinliği gidince aklım gitmişti bebeğe bir sey oldu diye ama korkma bir sey yoktır Allahın izniyleKızlar 12. Haftadayım , hala acayip bulantım varherşeyden tiksiniyorum. Akşamları özellikle pik yapıyor. Endişelenmeye başlıyorum başka birşey mi var diye . Bu haftalarda biter,azalir yazıyor nette fln.Sizde durumlar nasıl?
Masallah cok buyumus demedimibbisey sanaBenim içimden kız geçti öyle çok bildiğimden değil
soru bana mı ki? banaysa bir şey demedi doktor, erken dedi.Masallah cok buyumus demedimibbisey sana
Aksam yatmadan önce 2 tane prillam iç ben onlar sayesinde ayaktayım bende cok kötüydüm ağlıyodum artık bulantı mide agrısından dr.önerisiyle kullanıyorumKızlar 12. Haftadayım , hala acayip bulantım varherşeyden tiksiniyorum. Akşamları özellikle pik yapıyor. Endişelenmeye başlıyorum başka birşey mi var diye . Bu haftalarda biter,azalir yazıyor nette fln.Sizde durumlar nasıl?
13. Haftaya girdim geçen haftam kabus gibiydi prilam gece yatmadan önce içtiğim hâlde bulantı devamdi. Yağsız tost bastiyordu, yoğurt, cacık öyle gecti. İnternete ona buna artık güvenmiyorum. Kendi kendime gecicek az kaldı diye diye duruma alışmaya çalışıyorum bir gün iyiysem 3 gün kötüyüm Allah yardımcımiz olsunKızlar 12. Haftadayım , hala acayip bulantım varherşeyden tiksiniyorum. Akşamları özellikle pik yapıyor. Endişelenmeye başlıyorum başka birşey mi var diye . Bu haftalarda biter,azalir yazıyor nette fln.Sizde durumlar nasıl?
Canım benimde devam ediyor 13 ten sonra azalır diyor doktorumKızlar 12. Haftadayım , hala acayip bulantım varherşeyden tiksiniyorum. Akşamları özellikle pik yapıyor. Endişelenmeye başlıyorum başka birşey mi var diye . Bu haftalarda biter,azalir yazıyor nette fln.Sizde durumlar nasıl?
Yaa beni herkes çok korkutmuştu, Size de acil sağlık sıhhat diliyorumBenim 22 lere çıktığıda oldu. 3 çok kötü bir değer değil.
Haklısınız stres en kötüsü. Çevremde çok korkutan negatif yorum yapan kişi olunca endişelendim. Aynı tecrübeleri yaşayanları duymak rahatlatıyor sağolun5-6 haftalıkken tiroidimin 5.97 olduğunu öğrenmiştik hemen 50 lik ilaç başladık bir ay sonra tekrar gttgmzde 4.87 e düşmüştü ilaca devam ediyorum.Hatta keseye göre sat ta daha ilerideydi bebeğimiz.Yani doktorun dediğine göre sorun yok sen bunu düzeltmek için bseyler yapıyorsun kontrol altında olman yeterli kendini strese sokma çünkü o da etkiliyor böyle şeyleri
Özellikle aç karnına alıp bir müddet bir şey yememek mühimmiş. Umarım değerlerimiz beklenen seviyelere gelirBende de 3,5 çıkmıştı 15 gündür 0.25 lik ilaç kullanıyorum doktorum devam et 1 ay sonra bakacağım değerine dedi 9+2 yim ben de
Yaa bir ilaç vermişler mi acabaBenim arkadaşımın da düşmüş değerini hatırlamıyorum. Önce dahiliyeye gitmiş orası da endokrinolojiye yönlendirmiş
Teşekkür ederim gittim kontrole kalp atışını duydum ama çift rahimim ben cift rahimi duyunca doktorlarin yüz ifadesi değişiyor. Insallah sagliklica alırım kucağıma kesilmedi kanama halen devamİnşallah sağlıklıdır bende parçalı kanama yaşadım oluk oluk geldi kanda parçada kistim patlamıştı çok büyük korkular yaşadım simdi geçti ve kanamam varken şakır şakır vajinal muane oldum birde üstüne acilde ağlamaktan kasıldım çatala bacağımı kaldıramadım diye azar yedim daha da ağladım ama yaşıyordu istirahat edin lütfen Allahın izniyle hiçbir sey olmazdualarımız sizinle kötüyü düşünememeye çalışın elinizden ne kadar geliyorsa
Kalbi atiyordu hep duyarım kalbini insallah . Kanama bitmedi siyaha yakın koyu kahvemsi geliyo yoğun degil ama az da değil. Kasık ağrım hep vardı öğrendim öğreneli. Ama ağrı bazen daha artıyo panikliyorum. Hamileligimden pek kimsenin haberi yok esim de anlamiyo bu islerden. Ben kendi kendimi yiyorumBana da parçalı geldi kalbi atiyorsa sorun yok bende öyleydim şimdi alıştım adet gibi kanama olmustum
Ben 10. Haftamdayım. Tüp bebek olduğu için yumurta toplama sürecinden beri demir ve d vit onun dışında başka multivitaminleri alıyorum.Arkadaşlar 8. Haftamdayim d vitaminim çok düşuk çıktı dr d vitamini verdi sonra başka bir dra başladım diğer dr un d vitamini verdiğini söyledim onu keselim dedi 10. Haftadan sonra başlanır dedi d vitamini almalı mıyım bilemedim benim haftamda d vitamini alan varmi kafamda deli sorular yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkür ederim içtim şimdi her dr başka bir şey söylüyorBen 10. Haftamdayım. Tüp bebek olduğu için yumurta toplama sürecinden beri demir ve d vit onun dışında başka multivitaminleri alıyorum.
Çift rahim gebeliğe doğurmaya engel değil diye biliyorum sıkmayın canınızı Rabbime bol bol dua edelim miniğiniz sağlıkla gelsin yuvasınaTeşekkür ederim gittim kontrole kalp atışını duydum ama çift rahimim ben cift rahimi duyunca doktorlarin yüz ifadesi değişiyor. Insallah sagliklica alırım kucağıma kesilmedi kanama halen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?