- 14 Ekim 2023
- 2.225
- 1.667
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #7.001
Ben de hamile kalmadan önceki aydan beri multivitamin içeren folik asit kullanıyorum d vitamini de var içinde, 9+5imArkadaşlar 8. Haftamdayim d vitaminim çok düşuk çıktı dr d vitamini verdi sonra başka bir dra başladım diğer dr un d vitamini verdiğini söyledim onu keselim dedi 10. Haftadan sonra başlanır dedi d vitamini almalı mıyım bilemedim benim haftamda d vitamini alan varmi kafamda deli sorular yardımcı olurmusunuz
Herkes farkli bi sey veriyor, tum doktorlarin yogurt yiyisi farkli. Biri vitamin veriyor, digeri biraktiriyor, kimi folik asit 400mcg diyor, digeri 5000mcg al fazlasi vucuttan atilir diyor. Kimi gercekten gerekli olanlari veriyor, kimi mumessillerle anlasmasi yuzunden hep ayni markanin vitaminini yaziyor. Beynim yandi okumaktan arastirmaktan artik. 12.haftadan sonra bence icin neye siniyorsa onu yap. Dilersen doktorunu dinle dilersen ek takviye al. Benim doktorum 5000mcg folik asit yazdi, tamam dedim gittim 400mcg olani aldim. Icim rahat etmedi. 40 yilin basinda bi cocugumuz olcak gozumuzden sakiniyoruz zaten. Ne dolmusum12 haftam bitti ikili tarama yapıldı doktor folik asidi bıraktırdı sadece d vitamini damla yazdı omega 3 veya baska bir takviye istedim 1 ay sonra dedi
Ay amin hepimizin miniği sağlıkla gelsin zamanındaÇift rahim gebeliğe doğurmaya engel değil diye biliyorum sıkmayın canınızı Rabbime bol bol dua edelim miniğiniz sağlıkla gelsin yuvasınakanama herkeste oluyor hatta aylarca süren var ama sağlıkla kucaklarına alıyorlar pozitif düşünmeye çalısın konuşun onunla okşayın karnınızı dua okuyun sağlıkla gelsin miniğinizzz kalbi hep pıt pıt atsın
Benim ki hiç bir sey vermediHerkes farkli bi sey veriyor, tum doktorlarin yogurt yiyisi farkli. Biri vitamin veriyor, digeri biraktiriyor, kimi folik asit 400mcg diyor, digeri 5000mcg al fazlasi vucuttan atilir diyor. Kimi gercekten gerekli olanlari veriyor, kimi mumessillerle anlasmasi yuzunden hep ayni markanin vitaminini yaziyor. Beynim yandi okumaktan arastirmaktan artik. 12.haftadan sonra bence icin neye siniyorsa onu yap. Dilersen doktorunu dinle dilersen ek takviye al. Benim doktorum 5000mcg folik asit yazdi, tamam dedim gittim 400mcg olani aldim. Icim rahat etmedi. 40 yilin basinda bi cocugumuz olcak gozumuzden sakiniyoruz zaten. Ne dolmusum
Benimde bas ağrım çok 2 gündür şuan iyiyim sanki ama. Parol içmek zorunda kaldim ben de dün de bugün de. Tansiyondan şüphelendim yarın ignem için saglik ocaginda gitmişken tansiyon baktiricam. Tansiyon riskli diye biliyorum gebelikteBugün çook mide bulantım ve baş agrım var aksamuzeri başladı hic gecmedi 2 tane parol aldım
Üşüme bende baştan beri var. prosgestan kullandığımda ateş yapmadı ama ağrısı çok fazla oluyor yağlı bir iğne olduğu içinmiş ateş normal mi bilmiyorum canımKizlar progestan iğne kullanip ateş ve beraberinde üşüme yasayan var mi
Ben 5. Haftadan beri kullanıyorum çok çok düşüktü. Doktorlar böyle durumlarda kar zarar hesaplaması yapıyor sanırım.Arkadaşlar 8. Haftamdayim d vitaminim çok düşuk çıktı dr d vitamini verdi sonra başka bir dra başladım diğer dr un d vitamini verdiğini söyledim onu keselim dedi 10. Haftadan sonra başlanır dedi d vitamini almalı mıyım bilemedim benim haftamda d vitamini alan varmi kafamda deli sorular yardımcı olurmusunuz
Benim doktorum 12 haftadan sonra sadece d vitamini verdiKızlar ben tüp bebekle hamileyim. Doktor bunu transfer itibariyle kullan dedi. Gebelik oluşursa 9 ay devam dedi. İçeriği bu şekilde hepsi var. 12. Haftayı beklemedi yani.
Benim 12 7 13 8 hep tansiyon aleti almistim ölçüyorum. Migren var bende o yuzden sık sık başım gözüm ensem ağrırBenimde bas ağrım çok 2 gündür şuan iyiyim sanki ama. Parol içmek zorunda kaldim ben de dün de bugün de. Tansiyondan şüphelendim yarın ignem için saglik ocaginda gitmişken tansiyon baktiricam. Tansiyon riskli diye biliyorum gebelikte
Parol hic alma daha iyi kendine hayri olmayan ilac benim her gun basim agriyor cekiyorum o agriyi normalde benim agrilarimi geciren apranax fort onun disinda alamiyorumBenimde bas ağrım çok 2 gündür şuan iyiyim sanki ama. Parol içmek zorunda kaldim ben de dün de bugün de. Tansiyondan şüphelendim yarın ignem için saglik ocaginda gitmişken tansiyon baktiricam. Tansiyon riskli diye biliyorum gebelikte
Cinsiyet tahmini yaptı mı canım12 haftam bitti ikili tarama yapıldı doktor folik asidi bıraktırdı sadece d vitamini damla yazdı omega 3 veya baska bir takviye istedim 1 ay sonra dedi
Ben de d vitamini kullanıyorum. Başka bir hastanede istemler yapılınca d vitamini istemi unutulmuş. 10. haftada bakılmadığını farkettik. Alt sınır 30 ken benim 17 çıkmış. Doktorum yükleme yapacaktı ama birkaç doktora daha danıştık gebelerde yüklemenin doğru olmadığını söylediler. Gebelerde günlük dox 1000 mq yı aşmamalı. Prospektüslerde de bu yazıyor. Bu yüzden ben devit3 damladan günde 8 damla kullanıyorum. Ocean d3k2 öneren de oldu. Kısacası doktorların ekol farkı olabiliyor. Kafanız çok karıştıysa bir doktora daha danışın.Arkadaşlar 8. Haftamdayim d vitaminim çok düşuk çıktı dr d vitamini verdi sonra başka bir dra başladım diğer dr un d vitamini verdiğini söyledim onu keselim dedi 10. Haftadan sonra başlanır dedi d vitamini almalı mıyım bilemedim benim haftamda d vitamini alan varmi kafamda deli sorular yardımcı olurmusunuz
Güneş kremi solante pregna , çatlak içinde bana henüz var ama daha doğal içerikli ürünler kullanmak istiyorum. lierac ünlü ama temiz içerikli değil. weleda nın çatlak yağı kremi ya da mustela nın çatlak yapını düşünüyorumKızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Elimde yves rocher hindistan cevizi yağı var o bitene kadar onu kullanacağım sonrasında mustela veya lierac düşünüyorum. Güneş kremi de yine yves rocher nemlendirici kremi var içinde 30 faktör güneş kremi de var onu kullanıyorum yüzüme. Cildime de yine bitirene kadar bebak kullanacağım içeriği temizmişKızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?