2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben de hamile kalmadan önceki aydan beri multivitamin içeren folik asit kullanıyorum d vitamini de var içinde, 9+5im

12 haftam bitti ikili tarama yapıldı doktor folik asidi bıraktırdı sadece d vitamini damla yazdı omega 3 veya baska bir takviye istedim 1 ay sonra dedi

12 haftam bitti ikili tarama yapıldı doktor folik asidi bıraktırdı sadece d vitamini damla yazdı omega 3 veya baska bir takviye istedim 1 ay sonra dedi
Herkes farkli bi sey veriyor, tum doktorlarin yogurt yiyisi farkli. Biri vitamin veriyor, digeri biraktiriyor, kimi folik asit 400mcg diyor, digeri 5000mcg al fazlasi vucuttan atilir diyor. Kimi gercekten gerekli olanlari veriyor, kimi mumessillerle anlasmasi yuzunden hep ayni markanin vitaminini yaziyor. Beynim yandi okumaktan arastirmaktan artik. 12.haftadan sonra bence icin neye siniyorsa onu yap. Dilersen doktorunu dinle dilersen ek takviye al. Benim doktorum 5000mcg folik asit yazdi, tamam dedim gittim 400mcg olani aldim. Icim rahat etmedi. 40 yilin basinda bi cocugumuz olcak gozumuzden sakiniyoruz zaten. Ne dolmusum

Ay amin hepimizin miniği sağlıkla gelsin zamanında

Benim ki hiç bir sey vermedi d vitamini sadece bende cok zor sekilde gebe kalabildim tedaviyle ondan şimdi acaba eksik kalırsa diyorum korkuyorum ister istemez birde midem herşeyi almadığı için cokta güzel beslenmiyorum bari takviyeden beslenirdi vücudumda bebeğimde folik asit kullanıyordum en bastan beri bıraktırdı progestanı 1 ay daha kullancaksın dedi gönderdi aklım karma karışık oldu hepinizin doktoru takviye vermiş benimki niye vermedi diye taktım sımdıde kafama görede kullanmak istemiyorum ay şu 2. Trimestere girsek gerçekten balayı moduna geçermiyiz acaba

Bugün çook mide bulantım ve baş agrım var aksamuzeri başladı hic gecmedi 2 tane parol aldım
Benimde bas ağrım çok 2 gündür şuan iyiyim sanki ama. Parol içmek zorunda kaldim ben de dün de bugün de. Tansiyondan şüphelendim yarın ignem için saglik ocaginda gitmişken tansiyon baktiricam. Tansiyon riskli diye biliyorum gebelikte

Kızlar selam 13+0’dan bildiriyorum…

İki gündür siyatik ağrılar çekiyorum. Ara ara seyreden Sol bacak, sol kalça ve sağ kasık ağrım var. Ama tuttuğunda topallıyorum öyle düşünün 2 haftadır geçen bulantı hissim son 3 gecedir iyi bir şekilde hissettiriyor kendini. Karnım çıkmaya başladı, dokununca artik o her zamanki yumuşak doku kalmamış durumda. Bebişin cinsiyeti için bayramdan sonra görüşeceğiz doktorumuzla. Sanırım artık çatlak kremi kullanma zamanimız da geldi

Ben 5. Haftadan beri kullanıyorum çok çok düşüktü. Doktorlar böyle durumlarda kar zarar hesaplaması yapıyor sanırım.

Kızlar ben tüp bebekle hamileyim. Doktor bunu transfer itibariyle kullan dedi. Gebelik oluşursa 9 ay devam dedi. İçeriği bu şekilde hepsi var. 12. Haftayı beklemedi yani.

Eklentiler

• 1000070882.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 77
Benim 12 7 13 8 hep tansiyon aleti almistim ölçüyorum. Migren var bende o yuzden sık sık başım gözüm ensem ağrır

Parol hic alma daha iyi kendine hayri olmayan ilac benim her gun basim agriyor cekiyorum o agriyi normalde benim agrilarimi geciren apranax fort onun disinda alamiyorum

Ben de d vitamini kullanıyorum. Başka bir hastanede istemler yapılınca d vitamini istemi unutulmuş. 10. haftada bakılmadığını farkettik. Alt sınır 30 ken benim 17 çıkmış. Doktorum yükleme yapacaktı ama birkaç doktora daha danıştık gebelerde yüklemenin doğru olmadığını söylediler. Gebelerde günlük dox 1000 mq yı aşmamalı. Prospektüslerde de bu yazıyor. Bu yüzden ben devit3 damladan günde 8 damla kullanıyorum. Ocean d3k2 öneren de oldu. Kısacası doktorların ekol farkı olabiliyor. Kafanız çok karıştıysa bir doktora daha danışın.

Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Güneş kremi solante pregna , çatlak içinde bana henüz var ama daha doğal içerikli ürünler kullanmak istiyorum. lierac ünlü ama temiz içerikli değil. weleda nın çatlak yağı kremi ya da mustela nın çatlak yapını düşünüyorum

Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Elimde yves rocher hindistan cevizi yağı var o bitene kadar onu kullanacağım sonrasında mustela veya lierac düşünüyorum. Güneş kremi de yine yves rocher nemlendirici kremi var içinde 30 faktör güneş kremi de var onu kullanıyorum yüzüme. Cildime de yine bitirene kadar bebak kullanacağım içeriği temizmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…