- 3 Aralık 2013
- 140
- 140
- 303
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #7.221
Valla bende inanılmaz yemek istiyorum her gün 1 tane yiyorum çok şaşkınım gerçekten herkesten duyunca baya şaşırdımHepimiz hurma mı aşeriyoruz grupça
ben de günde 1 tane ile durduruyorum kendimi
Bence de günde 1 2den bi şey olmaz yaValla bende inanılmaz yemek istiyorum her gün 1 tane yiyorum çok şaşkınım gerçekten herkesten duyunca baya şaşırdım
Amin insallah canimBende aynı yorumu yapacaktımLimon agacim canim bana da oyle geldi hayirlisi olsun insallah Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin ikisinide
Gözünüz aydınkediannesibiri canım tabloya bir kız daha ekleyebilirizz bi maşallahınızı alırızz teyzeleri Derinsu geliyor
Ayy Allah yardımcın olsunApartmanda biri sürekli ıspanak yapıyor kokusuna bile dayanamıyorum
Tiksinmek asla yok aksine her şeyden yiyesim geliyor midem de bulanmıyor ilk başından beri hiç tiksinme falan olmadı böyle de devam ederim gibime geliyor kızımda aman Allahım dereotu Bi tiksinme gelmişti hatırladıkça kötü oluyorumKızlar hangi yiyecekten tiksindiniz?
Ben çay ve ekmek ağzıma süremiyorum.
Bende hasimato hipotiroid hastasıyım şu an yağ normal anti tpo 444 çıktı. Şu an hap kullanıyorumYuksek canim benim tsh im ilk gebeligimde 35 olmustu gelsiim geriligi olmustu bebekte sonra gelismedi kurtaj oldum ben hasimota hastasiyim
Bunu bana da dedi 10000 adımı geçerdim 5000 adımı geçme gerek yok dedi 13. Haftamdayim pazartesi randevum sporu vb ayrıntılı şekilde sorucamBen de çok yürürüm ama doktorum yasakladı 12. Haftaya kadar. Siz kaç haftalıksınız?
Bende özele gidiyorum normalde tamamlayıcı da geçmiyormuş ikili, infertiliteden beri üniversite takipli olduğum için orayada gidiyorum, 12 hafta oldu diye gittim o gün de yapılmadı alete göre 11+2 çıktı, 4 gün sonra tekrar gittim yine elleri yüzündeydi , 11+4 ile uyumlu çıktı bu seferde, takipli doktoruma göre 13 hafta olduk bugün her yerde farklı çıkıyor o yüzden bende şaşırdım artıkYa kıyamam ellerini yüzüne mi koydu :) Kaç haftalıkken yaptırdınız? Ben de Çam Sakura da yaptırmayı düşünüyorum bakalıım normalde özel hastane de kontrollerim devam ediyor ama 2li yi devlet de yaptırsam bir şey olmaz diye düşündüm.
Tiksinme değil ama çikolata ve tatlı seven ben (pastacıyim) hiç yiyemiyorum canım dahi istemiyorum. En sevdiğim çikolataciya gidip çay içip kalkmıştım. Hâlâ devamKızlar hangi yiyecekten tiksindiniz?
Ben çay ve ekmek ağzıma süremiyorum.
Ben 5/6 arası gidiyorBen 4 kilo aldım, yok mu arttiran
Merhaba bende kese görmek için doktor arıyorum. Ayşe hocanın ismini duydum. Nasıl bir doktor güler yüzlü müMedicana ayşe kırbaş . Siz ?
Benimde var tamamlayıcım hiç bir işe yaramıyor yaBende özele gidiyorum normalde tamamlayıcı da geçmiyormuş ikili, infertiliteden beri üniversite takipli olduğum için orayada gidiyorum, 12 hafta oldu diye gittim o gün de yapılmadı alete göre 11+2 çıktı, 4 gün sonra tekrar gittim yine elleri yüzündeydi , 11+4 ile uyumlu çıktı bu seferde, takipli doktoruma göre 13 hafta olduk bugün her yerde farklı çıkıyor o yüzden bende şaşırdım artık
Benim normalim 105, en son ultrasona girerken 129 çıkmıştıAkşam sen yazdıktan sonra baktım 120 leri görenler olmuş benim de 90 nabız ölçmeyi iyi aklıma getirdin canım sağolasın o bile rahatlattı...
Bana 1 erkek 2 kız gibi geldi ama çok tatlılar gözünüz aydınKizlar merhaba kuzularimi gordum cok sukur hersey yolunda ense kalinliklari cok iyi herseyleri olusmus yurt disindayim cinsiyet soylemedi daha ama ben resim atayim siz tahminde bulunun banaT1 birinci bebek T2 ikinci
Saglikla gelsinler insallah bakalim hangisi cikacakİlk bakınca 1. Kız 2. Erkek gibi geldi ama sonra bir daha bakınca ikisi erkekmiş gibi desağlıkla gelsinler
Cok tesekkur ederimBana 1 erkek 2 kız gibi geldi ama çok tatlılar gözünüz aydın
doktora en son gittigimde nebulizator al zaten cocuk icin gerekecek dedi bana nefes darligi ve burun tikanikligim icinBenim normalim 105, en son ultrasona girerken 129 çıkmıştıBenim önceden de çarpıntım vardı, hamilelikte biraz daha arttı ona takılmıyorum da nefes darlığı beni de çok zorluyor. Aldığım hava yetmiyor gibi hissediyorum daralıyorum özellikle geceleri
Burda boyle aslinda aldirmak icin olan yasal sureyi doldurup soyluyolar cinsiyet yuzunden cocuk aldirmasinlar diye o yuzden bu prosedüraa çok geç söylüyorlar ben 12 haftalık oldum söyler mi acaba diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?