2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar hangi yiyecekten tiksindiniz?

Ben çay ve ekmek ağzıma süremiyorum.
Tiksinmek asla yok aksine her şeyden yiyesim geliyor midem de bulanmıyor ilk başından beri hiç tiksinme falan olmadı böyle de devam ederim gibime geliyor kızımda aman Allahım dereotu Bi tiksinme gelmişti hatırladıkça kötü oluyorum

Bende özele gidiyorum normalde tamamlayıcı da geçmiyormuş ikili, infertiliteden beri üniversite takipli olduğum için orayada gidiyorum, 12 hafta oldu diye gittim o gün de yapılmadı alete göre 11+2 çıktı, 4 gün sonra tekrar gittim yine elleri yüzündeydi , 11+4 ile uyumlu çıktı bu seferde, takipli doktoruma göre 13 hafta olduk bugün her yerde farklı çıkıyor o yüzden bende şaşırdım artık

Benimde var tamamlayıcım hiç bir işe yaramıyor ya 2 li için 1 hafta sonra falan gideyim bari çünkü benimde 12 oluyor yarın. Bakalım bana neler diyecekler :)

Akşam sen yazdıktan sonra baktım 120 leri görenler olmuş benim de 90 nabız ölçmeyi iyi aklıma getirdin canım sağolasın o bile rahatlattı...
Benim normalim 105, en son ultrasona girerken 129 çıkmıştı Benim önceden de çarpıntım vardı, hamilelikte biraz daha arttı ona takılmıyorum da nefes darlığı beni de çok zorluyor. Aldığım hava yetmiyor gibi hissediyorum daralıyorum özellikle geceleri

Kizlar merhaba kuzularimi gordum cok sukur hersey yolunda ense kalinliklari cok iyi herseyleri olusmus yurt disindayim cinsiyet soylemedi daha ama ben resim atayim siz tahminde bulunun bana T1 birinci bebek T2 ikinci
Bana 1 erkek 2 kız gibi geldi ama çok tatlılar gözünüz aydın

doktora en son gittigimde nebulizator al zaten cocuk icin gerekecek dedi bana nefes darligi ve burun tikanikligim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…