2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim tospiğime bi bakar mısınız kordonu bileğine mi dolamış o ne Cuma günüydü randevum yine cinsiyet tahmini alabilirim sizlerden Totosu çok tatlı değil mi ayy ısırıcam nazar değmesin Sizlerden de fotolar bekliyorum güzel anneler. Birbirimize nazarımız olmaz bence

Eklentiler

• 65C4719C-641C-4A63-844F-12A123DF4C0F.webp
    24 KB · Görüntüleme: 130
Benimde var tamamlayıcım hiç bir işe yaramıyor ya 2 li için 1 hafta sonra falan gideyim bari çünkü benimde 12 oluyor yarın. Bakalım bana neler diyecekler :)
yaaa gecmiyo mu suan cok üzüldüm bende de tamamlayıcı var ve herseyi kapsıyo sanarak devam ediyodum üzüldüm peki sordunuz mu 2li ne kadar mıs

Erkek mi acaba bebiş

Tamamen aynı durumdayız. Benim annem de öyleymiş ama benim de hızlı boy uzaması nedeniyle çatlaklarım var, ben de meyilliyim

Oooy maşallahh totişi ısırmak serbest mi annesi

Bence kesinlikle erkek

Muhteşem birşey insanın kardesi olması kimsenin tek başına ne bir çocukluk ne de yetişkinlik geçirmesini isterim benim bir oğlum iki de kızım var bakalım 4. Sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil onların birbirlerine olan bağlarını sevgilerini buyudukce bana yardım etme isteklerini gördükçe duygulaniyorum kalabalık aileleri çok severim başka kimseden fayda yok ama aile en önemlisi arkadaş falan da gelir geçer ama aile kardeşler en önemlisi bence bize 4.supriz oldu ama iyiki de oldu çok mutluyum insallh sag salim hepimiz kucağımıza alırız

İlk çocuğum olacak kısmetse ama kardeş mükemmel bir şey 2 tane kız kardeşim var canım ciğerim o yüzden çocuğumun Allah kısmet ederse 1 tane de kardeşi olsun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…